16
oktober

Skupinska progresija v prihodnost

Organizira: Center Holos
Kdaj: 16. oktobra ob 19:00 do
16. oktobra 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:Prispevek za delavnico je prostovoljen, samo toliko, da si pokrijem nekaj stroškov, ki sem jih imel pri pripravi predstavitve.
Organizira:Center Holos
Kontakt:Tel. št. 040/706-921 email: info@regresija-hipnoza.si

118 ogledov

Predstavljajte si, da imate mo┼żnost sko─Źiti v prihodnost in videti kaj se bo dogajalo v va┼íem ┼żivljenju in v svetu.

Kdo je v va┼íem ┼żivljenju?

Kje delate in ┼żivite?

Kako bi bilo, ─Źe da bi imeli mo┼żnost, da vidite, katere odlo─Źitve ste sprejeli in kako bodo delovale v va┼ío korist in kaj se bo izkazalo za polomijo?

Kako bi se po─Źutili, ─Źe bi lahko sedaj sko─Źili v prihodnost, da bi odkrili re┼íitve sedanjih te┼żav?

Vsi mi bi si ┼żeleli na neki to─Źki, da vidimo v naprej! V─Źasih se nam porajajo misli: ÔÇťKo bi le vedel prej, kar vem zdaj.ÔÇŁ Zamislite si, ─Źe bi lahko sedaj potovali nazaj v ─Źas in se pogovorili sabo. Kak┼íen nasvet bi si posredovali?

Nedvomno bi si dali jasne informacije o tem, koga imeti v svojem ┼żivljenju in komu se je treba izogniti, katere poteze bi potebovali narediti v┬ákarieri in kako razviti svoje talente. Stavim, da bi si tudi svetovali s kom se poro─Źiti ali ┼żiveti in kje kupiti hi┼ío.

Kako deluje progresija v prihodnja ┼żivljenja?

Progresija v prihodnost deluje po istem principu, kot regresija v prej┼ínja ┼żivljenja ampak namesto, da se pomikate nazaj v preteklost potujete naprej v prihodnost. Z uporabo varne hipnoze boste imeli prilo┼żnost potovati skozi ─Źas in raziskovati prihajajo─Źa leta. Izvedeli┬áboste kaj morate narediti, koga obdr┼żati v svojem ┼żivljenju in ugotovili namen va┼íe du┼íe - duhovni razlog za katerega ste se odlo─Źili v sedanjem ┼żivljenju.

Kako vam lahko progresija v prihodnja ┼żivljenja pomaga spremeniti ┼żivljenje?

S tarotom ali kakr┼íno koli drugo obliko vede┼żevanja┬ástranka┬ásamo sedi in poslu┼ía vede┼żevalca ali jasnovidca, ki nato posreduje svoje uvide stranki. Toda progresija je druga─Źna. S progresijo boste videli in do┼żiveli svojo prihodnost. Namesto, da vam nekdo drugi napove svoj uvid va┼íe prihodnosti. Kot je povedal en klient: ÔÇťV progresiji -prihodnjih po─Źitnicah sem dejansko lahko za─Źutill toplino sonca. Bilo je tako resni─Źno, da sem siguren, da se bo to zgodilo.ÔÇŁ Z seanso progresije boste lahko naredili prave odlo─Źitve o ljubezni, delu, financah in celo va┼íemu ┼żivljenjskemu poslanstvu.

  • Nau─Źili se boste, kako uporabljati progresijo, da bi na┼íli "pravo-pravega"
  • Pridobili boste hitro in enostavno tehniko, da boste lahko u─Źinkovito odlo─Źali v ┼żivljenju
  • Povezali se boste z svojo du┼ío in boste spoznali, kako ─Źudoviti ste v resnici, ko najdete svoje resni─Źno bistvo in svoje poslanstvo
  • V prihodnosti boste pogledali, kako se razvijate
  • Raziskali boste lahko tudi alternativne ┼żivljenjske poti, da doumete koga ali ─Źesa ne ┼żelite ve─Ź v svoji prihodnosti, ter da poi┼í─Źete ┼íe druge mo┼żnosti, ki bi vam lahko bile na voljo. Lahko imate ideje o ne─Źem, kar bi ┼żeleli preizkusiti, morda gre celo za nekaj, o ─Źemer sploh niste zavestno razmi┼íljali.

Govorili boste lahko celo s svojim bodo─Źim jazom in se dotaknili svoje prihodnje modrosti. Vse to in ┼íe ve─Ź boste izkusili na delavnici Progresije v prihodnost! Medtem, ko boste potovali v prihodnost boste na┼íli odgovore na ┼ítevilna klju─Źna vpra┼íanja, ki jih imate. ┬á

Ve─Ź info na: www.regresija-hipnoza.si

Skupinska progresija v prihodnost je primerna je za vse, ki si ┼żelite raziskati svojo najverjetnej┼ío prihodnost, torej tisto, ki se bo zgodila, ─Źe boste ostali na isti poti, na kateri ste sedaj; vidite lahko pet ali celo deset let v prihodnost. To vam bo omogo─Źilo, da prepoznate vse prilagoditve ali spremembe, ki jih morate izvesti za doseganje uspeha in sre─Źe v svojem ┼żivljenju.

Medtem, ko se boste sprostili v varnem in podpornem vzdušju vas bom vodil skozi vašo najverjetnejšo prihodnost.

Progresijo v prihodnost bom vodil Damjan Gregori─Ź, mednarodno priznan terapevt hipoze, regresije v prej┼ínja, regresije sedanjega ┼żivljenja, regresije v ┼żivljenje med ┼żivljenji po metodi Andy Tomlinsona (Past life regression academy).

Pridite v prijetnih obla─Źilih in prinesite sabo podlogo armaflex in stekleni─Źko vode!

Prispevek za delavnico je prostovoljen, samo toliko, da si pokrijem nekaj stroškov, ki sem jih imel pri pripravi predstavitve.

Prijavite se ─Źimprej, ker je ┼ítevilo mest omejeno!

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem Damjan Gregori─Ź in sem mednarodno priznan terapevt hipnoze in najbolj napredne regresije v prej┼ínja ┼żivljenja, regresije sedanjega ┼żivljenja ter regresije v ┼żivljenje med ┼żivljenji po metodi ┼íole...

  |  www.regresija-hipnoza.si

Nalagam...