16
oktober

Skupinska progresija v prihodnost

Organizira: Center Holos
Kdaj: 16. oktobra ob 19:00 do
16. oktobra 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:Prispevek za delavnico je prostovoljen, samo toliko, da si pokrijem nekaj stroškov, ki sem jih imel pri pripravi predstavitve.
Organizira:Center Holos
Kontakt:Tel. št. 040/706-921 email: info@regresija-hipnoza.si

106 ogledov

Predstavljajte si, da imate možnost skočiti v prihodnost in videti kaj se bo dogajalo v vašem življenju in v svetu.

Kdo je v vašem življenju?

Kje delate in živite?

Kako bi bilo, če da bi imeli možnost, da vidite, katere odločitve ste sprejeli in kako bodo delovale v vašo korist in kaj se bo izkazalo za polomijo?

Kako bi se počutili, če bi lahko sedaj skočili v prihodnost, da bi odkrili rešitve sedanjih težav?

Vsi mi bi si želeli na neki točki, da vidimo v naprej! Včasih se nam porajajo misli: “Ko bi le vedel prej, kar vem zdaj.” Zamislite si, če bi lahko sedaj potovali nazaj v čas in se pogovorili sabo. Kakšen nasvet bi si posredovali?

Nedvomno bi si dali jasne informacije o tem, koga imeti v svojem življenju in komu se je treba izogniti, katere poteze bi potebovali narediti v karieri in kako razviti svoje talente. Stavim, da bi si tudi svetovali s kom se poročiti ali živeti in kje kupiti hišo.

Kako deluje progresija v prihodnja življenja?

Progresija v prihodnost deluje po istem principu, kot regresija v prejšnja življenja ampak namesto, da se pomikate nazaj v preteklost potujete naprej v prihodnost. Z uporabo varne hipnoze boste imeli priložnost potovati skozi čas in raziskovati prihajajoča leta. Izvedeli boste kaj morate narediti, koga obdržati v svojem življenju in ugotovili namen vaše duše - duhovni razlog za katerega ste se odločili v sedanjem življenju.

Kako vam lahko progresija v prihodnja življenja pomaga spremeniti življenje?

S tarotom ali kakršno koli drugo obliko vedeževanja stranka samo sedi in posluša vedeževalca ali jasnovidca, ki nato posreduje svoje uvide stranki. Toda progresija je drugačna. S progresijo boste videli in doživeli svojo prihodnost. Namesto, da vam nekdo drugi napove svoj uvid vaše prihodnosti. Kot je povedal en klient: “V progresiji -prihodnjih počitnicah sem dejansko lahko začutill toplino sonca. Bilo je tako resnično, da sem siguren, da se bo to zgodilo.” Z seanso progresije boste lahko naredili prave odločitve o ljubezni, delu, financah in celo vašemu življenjskemu poslanstvu.

  • Naučili se boste, kako uporabljati progresijo, da bi našli "pravo-pravega"
  • Pridobili boste hitro in enostavno tehniko, da boste lahko učinkovito odločali v življenju
  • Povezali se boste z svojo dušo in boste spoznali, kako čudoviti ste v resnici, ko najdete svoje resnično bistvo in svoje poslanstvo
  • V prihodnosti boste pogledali, kako se razvijate
  • Raziskali boste lahko tudi alternativne življenjske poti, da doumete koga ali česa ne želite več v svoji prihodnosti, ter da poiščete še druge možnosti, ki bi vam lahko bile na voljo. Lahko imate ideje o nečem, kar bi želeli preizkusiti, morda gre celo za nekaj, o čemer sploh niste zavestno razmišljali.

Govorili boste lahko celo s svojim bodočim jazom in se dotaknili svoje prihodnje modrosti. Vse to in še več boste izkusili na delavnici Progresije v prihodnost! Medtem, ko boste potovali v prihodnost boste našli odgovore na številna ključna vprašanja, ki jih imate.  

Več info na: www.regresija-hipnoza.si

Skupinska progresija v prihodnost je primerna je za vse, ki si želite raziskati svojo najverjetnejšo prihodnost, torej tisto, ki se bo zgodila, če boste ostali na isti poti, na kateri ste sedaj; vidite lahko pet ali celo deset let v prihodnost. To vam bo omogočilo, da prepoznate vse prilagoditve ali spremembe, ki jih morate izvesti za doseganje uspeha in sreče v svojem življenju.

Medtem, ko se boste sprostili v varnem in podpornem vzdušju vas bom vodil skozi vašo najverjetnejšo prihodnost.

Progresijo v prihodnost bom vodil Damjan Gregorič, mednarodno priznan terapevt hipoze, regresije v prejšnja, regresije sedanjega življenja, regresije v življenje med življenji po metodi Andy Tomlinsona (Past life regression academy).

Pridite v prijetnih oblačilih in prinesite sabo podlogo armaflex in stekleničko vode!

Prispevek za delavnico je prostovoljen, samo toliko, da si pokrijem nekaj stroškov, ki sem jih imel pri pripravi predstavitve.

Prijavite se čimprej, ker je število mest omejeno!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem Damjan Gregorič in sem mednarodno priznan terapevt hipnoze in najbolj napredne regresije v prejšnja življenja, regresije sedanjega življenja ter regresije v življenje med življenji po metodi šole...

  |  www.regresija-hipnoza.si

Nalagam...