6
oktober

Šola Mistike in Brezmejnosti

Organizira: Apolonia Galanti
Kdaj: 6. oktobra ob 12:00 do
8. oktobra 2023 ob 16:00
Kje:
Prispevek:310
Organizira:Apolonia Galanti
Kontakt:070 271 888

114 ogledov

V Šoli Mistike in Brezmejnosti razkrivamo ter odkrivamo skrivnosti, ki se skrivajo v nas samih, v globinah naših celic in v spominih kvantnega polja brezmejnosti in hkrati se učimo razumeti, ozdraviti in preobraziti nezavedno v zavedno, v enost celote naše Biti. Preobražamo in zdravimo vse speče energije v naših čustvih, ki so povzročile zastoj ali oviro. Tako naše življenje postaja bogatejše in kakovostnejše na vseh življenjskih področjih. Naše učenje življenja, nauki in izkušnje preteklosti ne prinašajo več bolečine in navezanosti, temveč so darilo  spoznanja, izvor znanja in modrost, ki nas uči in izpolnjuje.

Vodilo oktobrske Šole Mistike in Brezmejnosti je glasba - zvok, ki prodre v globine nezavednega, skritega. Z njeno pomočjo  spoznavamo skrivnosti, ki počivajo globoko v notranjem svetu vsakega od nas. Glasba nas s svojo čarobno harmonijo zvokov vabi k raziskovanju skrivnosti lastne duše, k odkrivanju temnih kotičkov, s katerimi se srečujemo, se jim morda izogibamo ali pa jih do sedaj nismo niti opazili.

Izkušnja Sofije v Šoli Mistike in Brezmejnosti: »Nevidna sila-esenca, ki sem jo zaznala v sebi, se mi je zdela domača, lepa. Kmalu so se pojavili čudni občutki. Upor, strah, zadržanost. Nekaj, kar je bilo globoko skritega v podzavesti. A, ko sem zaslišala simfonijo zvoka, dele melodije, ki so mi bile znane-i, saj sem jih zaznavala zadnje pol leta, sem sprejela in se predala. Popeljala me je v globoko povezanost na višjem nivoju. Prepustila sem se in ji zaupala, postalo je neopisljivo lepo. Popolna predaja. Zlitje v enost. Ljubezen. Mir. Nastala je tišina, praznina kot vse sem in izpolnjena. Svet okoli vidim sedaj z drugimi očmi. Delujem skozi srce in ne glavo.« 

Če v svojem življenju zaznavaš, da nekaj ni čisto tako, kot si zamisliš, in čutiš, da je čas, da najdeš svoj pravi smisel življenja in svojo pot, se nam lahko pridružiš na potovanju globokih duhovnih spoznanj, raziskovanj globine duše in odkrivanja neizmernega potenciala, ki presega našo vsakdanjo resničnost. Naj harmonija zvokov vodi tvojo dušo in te približa resnični esenci tvoje Biti. Čas je, da tvoja duša zapoje svojo lastno, edinstveno melodijo ter zapleše svoj ples v ritmu brezmejne harmonije, ki te bo popeljal k resničnem spoznanju samega sebe.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vsakega človeka sprejemam kot edinstveno celoto in ga vodim skozi ozaveščanje in razreševanje vzorcev, programov in ujetosti v edentitete in prepričanja, ki ljudi včasih spremljajo več desetletij ali...

  |  apolonia.si

Nalagam...