6
januar

16 tedenski spletni tečaj: "Hrana" za srečno Dušo

Kdaj: 6. januarja ob 0:00 do
27. aprila 2020 ob 0:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:4 x 80 eur
Organizira:Mandala 4 you by Marjanca Vergan
Kontakt:marjanca@astrosens.si, gsm: 040 473 105

741 ogledov

Ko smo že pri hrani...ko se pogovarjam z ljudmi, velikokrat slišim kako preverjajo sestavine, ki morajo biti po zakonu zapisane in označene na embalaži izdelkov, ki jih kupujemo v trgovinah.

Kako izbirčni pa smo, pri hrani za svojo Dušo?

Ali tudi tako dosledno in skrbno preverjamo svoja čustva, občutke in misli, ter negujemo le tiste, ki so prijetne in ljubeče do nas?

Na nek način smo kontraindiktorni, oz. delujemo v prid telesa, ne pa tudi naše Duše. Ne"kupujemo" in se "ne hranimo" le z ljubeznijo, radostjo, smehom...zato pa smo potem žalostni, zaskrbljeni, depresevni, nesrečni in včasih tudi zbolimo. 

Se pa kljub temu krčevito trudimo, da bi ljubezen, radost in srečo le doživeli. Samo, da jo iščemo na čisto napačnem koncu.

Kot pravi Mali princ: BISTVO je očem nevidno!

Za Srečo, Ljubezen in Radost se je potrebno obrniti navznoter, tam kamor naše oči ne sežejo in ne vidijo, najdemo jih le tam kjer lahko čutimo - v srcu.

Ker Sreče, Ljubezni in Radosti ni mogoče naročiti, kupiti in dostaviti! Ker občutki niso zloženi na trgovskih policah, niso naprodaj, nimajo privlačnih embalaž in nimajo cene.

Sama sem celo življenje "kupovala" ta čustva, dokler nisem spoznala resnice. Res je, veliko časa sem posvetila preučevanju, študiju, delu na sebi, da bi to resnico le našla ....Odkrivala sem tančico za tančico, brisala prah in osvetljevala kotičke svoje Duše. Trud v tej smeri je bil poplačan.

Zdaj vem kje in kako najdem ljubezen, vem kaj z radostjo polni mojo dušo, kaj jo motivira in v njej prižiga strast in to želim podeliti tudi s tabo draga "prijateljica", čeprav te mogoče ne poznam, a vem, da so naše Duše "sorodne" in se poznajo na svoj način.

V 16 tedenskem tečaju se boš naučila KAKO hraniti svojo Dušo, katera »hrana« ji je najbolj všeč tako, da boš pridobila njeno naklonjenosti, hkrati pa še mojo podporo. Dobila boš veter v svoja jadra, saj boš potovala v pravo smer in s pravo družbo, pot pa bo kljub vsemu lahkotna in prijetna. In še presenečenje….kljub temu, da je to spletni program vključuje še osebni 30 minutni astro coaching.

S tečajem začnemo takoj po novem letu, 6.1.2020, saj leto 2020 prinaša energijsko izjemen pretok za vse, ki si želijo opustiti stare navade, preživele vzorce, okvirje, načine delovanja ter željo pogumno zakorakati v nove začetke, v novo življenje. Čas zdaj dela za nas…

V čem se ta tečaj bistveno razlikuje od ostalih?

V tečaj je vključen individualni posvet: astrološki reading  Spoznaj načrt svoje Duše. Kaj vse boš v readingu spoznala o sebi, si lahko prebereš na tej povezavi.

Dodatno boš v času tečaja imela priložnost za osebni astrocoachig, ki ga bomo izvedele preko skypa, telefona ali messengerja.

Kako v resnici skrbimo za hrano naše Duše?

Vabim te k ogledu videa o Hrani za našo Dušo. Če se najdeš v njem, če želiš hraniti svojo Dušo z Ljubeznijo, Radostjo in Srečo se nam 6.1. 2020 pridruži v unikatnem spletnem tečaju.

 

 

Vse dodatne informacije najdeš na spodnjem linku:

"Hrana" za srečno Dušo

 

Prijava?

* Ne odlašaj predolgo, za prijave do 15.12.2019 imaš res odlične pogoje!

Mesto v spletnem tečaju si zagotoviš s plačilom 1. obroka ( 80 eur) do 15. decembra 2019, ki ga  izvedeš na TRR: SI56 6100 0001 6250 757, namen:  Spletni tečaj - Hrana za srečno Dušo.

ASTROSENS, Marjanca Vergan s.p.

Sončna pot 6

6215 Divača

BIC/SWIFT: HDEL SI 22

Ob plačilu mi prosim pošlji še svoje rojstne podatke (potrebujem, jih za izdelavo tvoje astrološke karte) po tem kontaktnem obrazcu, s pripisom: prijavljam se v spletni tečaj: "Hrana" za srečno Dušo.

Prijaviš se lahko tudi s preprostim klikom na gumb čisto spodaj: PRIJAVI SE.

Spletni tečaj "HRANA" za srečno dušo vključuje:

1. individualni astrološki reading: spoznaj načrt svoje Duše 

2. 30 minuti individualni astro coaching 

3. bonus meditacijo - Odkrij svoje darove

4. 16 izobraževalnih video posnetkov

5. 16 pdf zapiskov

6. 4 pisne teste za ugotavljanja stanja 4.čakre

7. video posnteke, ki vključujejo posopek AMT tapkanja

8. avdio zapise vodenih meditacij 

9. ob koncu tečaja pa te čaka presenečnje - moje darilo zate

p.s.  Tedensko boš na svoj e- naslov vsako nedeljo prejemala dostop do video posnetkov, pdf zapiske, vodene meditacije, tapkanje in vse kar je potrebno in gradivo ti bo ostalo za vedno.

 16 tedenski spletni tečaj vodim Marjanca Vergan, profesionalna astrologinja z mednarodno priznanim certifikatom ISAR, certificirana energijska astrologinja, intutive & success coach in astroterapevtka z diplomo Inštituta Johannes Kepler iz Beograda.

 Se kmalu srečamo:))

Marjanca

p.p.s. za dodatne informacije me lahko tudi pokličeš na gsm: 040 473 105

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Z veseljem vas bom z Mandalami na 1001 način razveseljevala in vam bila v pomoč, da boste v svoje življenje zlahka privabili SREČO, tako kot so Mandale to...

  |  www.mandala4you.com

Nalagam...