19
september

Pomen ljubezni za zdravje, uspeh in srečo v življenju

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 19. septembra ob 17:00 do
19. septembra 2023 ob 21:00
Kje:
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:zdruzenjeza@gmail.com; 051650180

52 ogledov

V tem predavanju boste prejeli osnovno znanje o Učenju dr. Gregorija Grabovoja o Ljubezni, da si zagotovite več zdravja, uspeha in sreče v življenju, kajti vse, kar je ustvarjano kot večno, je ustvarjeno na podlagi (platformi) Ljubezni. Zato je logično vprašanje: “Kako ustvarjati na platformi Ljubezni na način, da ustvarjeno dobi pridih večnosti?” Vidimo lahko, da mnoga umetniška dela potrjujejo to večno resnico. Zato bo eden od procesov (tehnologij upravljanja), katero vas bom naučila v tem predavanju, namenjena prav vašemu ustvarjanju na platformi Ljubezni.

V nasprotju s srečo Ljubezni ne morete ustvariti. Čeprav smo mnogi verjeli, da si Ljubezen lahko pridobimo, morda tudi vi globoko v sebi že veste, da temu v resnici ni tako. Z Ljubeznijo se ne more trgovati, jo izsiliti ali kako drugače pridobiti, ker je dana vsem. Zaradi padca zavesti ljudi je dandanes potrebna osebnostna rast, da jo lahko ponovno občutite v sebi, vidite, slišite, vonjate …  Zato bomo povezovanju samega s seboj namenili poseben proces  – tehnologijo upravljanja.

Dr. Grabovoj v svojem Učenju o Ljubezni razlaga, da Bog oz. Stvarnik deluje izključno preko Ljubezni in je človek produkt Ljubezni. Navaja, da je materialno telo človeka Božja Ljubezen v odnosu do Sveta. Zakaj potem ljudje obolevamo, staramo in umiramo? Kaj lahko naredimo sami, da si zagotovimo zdravje, uspeh in srečo v življenju? Temu področju regeneracije in pomlajevanja bomo posvetili tri vodene procese – tehnologije upravljanja.

Vsebina predavanja:

Uvod

  1. Učenje dr. Gregorija Grabovoja o Ljubezni
  2. 5 tehnologij upravljanja– skupinska izvedba procesov
  3. Vprašanja udeležencev.

S seboj prenesite pisalo in zvezek, da si boste spoznano lahko zapisali.

Po izvedbi predavanja sledi skupinsko svetovanje na temo skupinskega iskanja preverjenih praktičnih rešitev za morebitne težave in izzive udeležencev.


Predavanje je brezplačno. Prijave obvezne, število mest je omejeno.  Več informacij: kliknite tu

Ostalo:

  1. ŽELITE DOBITI NAČRT ZA SPREMEMBO, KI JO ŽELITE IMETI IN ŽIVETI V SVOJEM ŽIVLJENJU?:kliknite tu
  2. PRIJAVA NA DJOTIŠ SVETOVANJE: kliknite tu
  3. FB SKUPINA: Če vas zanimajo teme iz področja osebnostne in duhovne rasti, se lahko pridružite FB skupini: Skupina za osebnostno in duhovno rast skozi odnose 
  4. DARILO: brezplačna meditacijain več informacij o dogodkih vsak teden v tvoj e-mail.
  5. VEČ MEDITACIJ:kliknite tu  in tu

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...