27
september

Študij Kolesa Šamanske Medicine

Organizira: Društvo Ohana
Kdaj: 27. septembra ob 18:00 do
9. maja 2020 ob 21:30
Kje:
Prispevek:38EUR / 34EUR / 28,75EUR / 27,5EUR na modul
Organizira:Društvo Ohana
Kontakt:drustvo.ohana@gmail.com

501 ogledov

Študij kolesa šamanske medicine bo potekal:
V 16-ih modulih
Moduli se bodo izvajali vsakih 14 dni in bodo trajali 3,5 ure
Na posameznem srečanju boste prejeli izziv modula, ki ga boste izvajali v času do naslednjega srečanja

Kaj je študij kolesa šamanske medicine?
Beseda medicina se v starodavnih šamanskih tradicijah uporablja v smislu opolnomočenja, ki prihaja od znotraj in omogoča posamezniku, da postane bolj »celosten«.
Študij kolesa šamanske medicine je metoda osebne analize, ki poveže posameznika s potencialnimi močmi v njem. Pomaga mu prepoznati potenciale s katerimi je bil rojen, da jih lahko razvije do te mere, da lahko izpolni smisel svojega življenja, zaradi česar mu je bilo to življenje dano.
Razumevanje kolesa šamanske medicine vodi do polnejšega razumevanja nas samih in drugih, lahko nam je tudi v pomoč pri ustvarjanju boljših odnosov. Omogoči nam, da postanemo harmonični s silami narave in s svojo okolico. Lahko nas osvobodi ovir, zaradi katerih predvidevamo, da smo žrtve okoliščin ali usode in nam pomaga prevzeti odgovornost za svoje lastno življenje. Prinese nam spremembe, katere si želimo v življenju in nam da smisel in smer naše »Zemeljske hoje«.

Tvoja Zemeljska hoja je način, kako živiš svoje življenje. Je način, kako izražaš svoj značaj, kako živiš svoje sanje, svoje želje, svoja upanja, strahove.
Kakšna je tvoja Zemeljska hoja? Kje se ta trenutek nahajaš na zemeljskem potovanju, od kod si prišel, v katero smer se premikaš? Imaš jasno pot? V kolikor je nimaš, šamanska medicina to pojasnjuje z odsotnostjo zemljevida in smerokazov, ki bi te vodili.

Kolo šamanske medicine ti zagotovi zemljevid in pomene, ki te vodi tvojo pot. Je unikatna življenjska znanost, zasnovana v skladu z učenji starodavnih šamanskih tradicij, ki imajo svoje korenine v starodavni modrosti. Prilagojena je posameznikom, ki živijo v materialistično, potrošniško usmerjeni družbi, ki je izgubila stik z Zemljo in Naravo.

Medicinsko kolo ima veliko načinov uporabe: vsebuje metode samospoznavanja in samorealizacije; pojasnjuje, kako se je duša oblekla v fizično telo z namenom, da izkusi materijo; glede na svoj položaj na Kolesu šamanske medicine se povezuje z zemeljskimi vplivi in silami, ki lahko skozi izkušnje, omogočajo duhovni razvoj; pojasnjuje kako se lahko držimo sedanjega trenutka, prevzamemo odgovornost za naša lastna življenja in s tem dosežemo mojstrstvo svoje lastne usode.

Več o samem programu si lahko preberete na:
http://www.drustvo-ohana.si/scarontudij-kolesa-scaronamanske-medicine.html
Vabljeni, da se mi pridružite.

VPIS ŽE POTEKA.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Društvo Ohana s svojim delovanjem pomaga posamezniku uravnotežiti njegov fizični, duhovni, mentalni in čustveni nivo, kar vodi v zdravje, srečo, zadovoljstvo in spontanost bivanja.


Nalagam...