Društvo Ohana
ples čaker

Društvo Ohana

1000 Ljubljana

1 zahval     669 ogledov

Društvo Ohana s svojim delovanjem pomaga posamezniku uravnotežiti njegov fizični, duhovni, mentalni in čustveni nivo, kar vodi v zdravje, srečo, zadovoljstvo in spontanost bivanja.

Globoko v sebi vsi gojimo željo priti v stik s seboj, da lahko začutimo naš resnični jaz in ga tudi zaživimo. In ta želja, nam omogoča, da se odločimo da pričnemo stopati proti sebi.
Na plesu čaker – plesu naših nivojev se z delom na prvih treh nivojih (katere lahko enačimo s prvimi tremi čakrami), osredotočamo na povezanost, stabilnost, fokus, zavedanju sebe, postopoma prihajamo v stik s svojimi čustvi, seksualnostjo in svojo osebno močjo. Tako lahko z naslednjimi koraki sebe, iz svojega bistva, iz svojih potencialov pričnemo postopoma izražati navzven.

Na delavnicah plesa čaker se v največji meri prepuščamo vibraciji glasbe, ki nam omogoča zbuditi in ozavestiti posamezen del nas, preveriti katera prepričanja, občutki, čustva se nam vzbujajo na posameznem nivoju in vse to na nežen in mehak način skozi gib, glas, izraziti, predelati, transformirati, kar nam omogoči večji stik s posameznim delom nas. V delavnice so vkomponirane tudi različne meditacije in tehnike, ki nam omogočajo lažji dostop do področij, na katerih pri posamezni delavnici delamo.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Društvo Ohana

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...