12
november

Tečaj Avatar - spreminjanje zapisov v podzavesti - individualno

Organizira: Avatar
Kdaj: 12. novembra ob 9:00 do
20. novembra 2022 ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Cena za celotne tri sklope je 1600,00 evrov neto. Cena za sklop prvih dveh delov (7 dni) je 550,00 evrov neto. Dela se on line in zagotavlja se individualni pristop.
Organizira:Avatar
Kontakt:miam.avatar@gmail.com

33 ogledov

Avatar pomeni pripravljenost, da na svoje življenje in odnose pogledamo s čisto novega zornega kota, odkrijemo skrivnosti svojega uma in začnemo spreminjati prepričanja, ki nas omejujejo v takšna, s katerimi omogočamo lepši svet zase in za druge. Naučimo se dostopa do podzavesti, do širših zapisov in pridobimo znanje in moč, spreminjati to, kar smo mislili, da je naša nespremenljiva ideniteta. Lahko izberemo svoje nove značilnosti in s tem novo življenje.

Tudi tisti od nas, ki imamo najboljše namene, oster um, in smo duhovno občutljivi, tudi mi delujemo s pomočjo uma. Ta um je skozi čas in evolucijo uspel razviti zelo zapletene načine kako imeti prav, četudi s tem povzroča kdaj tudi škodo. Zaradi te želje, da bi ščitil, ustvarja mrtve kote, skrbi in misli, ki nam ne dajo miru,  povzroča izgubo volje in obotavljanje. Z vsem tem, odvisno od situacije,  uničujemo lastno življenje, se predajamo obtoževanju, sodbam, ustvarjamo omejitve in ovire, ali pa do česa čutimo odpor.

Cena izgubljenega kreativnega potenciala velikanska, še posebej, če vemo, da obstaja znanje, da se temu izognem. Desetdnevni tečaj nas nauči svojo zavest razširiti tja, kamor prej nismo mogli seči. Pridobimo tudi znanje odločati in spreminjati zapise v teh poljih..

Tečaj Avatar - Zavestno ustvarjanje lastnega življenja je nastal pred tridesetimi leti. Po licenci predajam znanje, kakor je bilo predano meni. Gre za resnično opolnomočenje vsakega posameznika. V nas je toliko lepega in dobrega. A včasih potrebujemo pomoč, da le to pride do izraza. In ko ustvarjamo svojo srečo in mir, vse to ustvarjamo tudi za celoten svet. Tečaj traja 9 dni in vsak udeleženec ima svojega trenerja, ki ga spremlja v njegovem osebnem tempu. Ali imate dvome, da bi tehnika delovala pri vas, vas moti čas in način dela? O vsem se lahko pogovorimo. Imamo le eno življenje in verjamem, da nihče več ne želi odlašati pri tem, da postane bolj miren in zadovoljen, in s tem prispeva tudi k boljšemu svetu.

 

Na vsa vprašanja odgovorim z veseljem, zato se mi kar javite.

https://avatar.nl/event/international-avatar-course-online-february/

Kaj so rekli o tečaju

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

AVATAR® TEčAJ Je bil ustvarjen pred več kot dvajsetimi leti z namenom, da bi ljudje dobili orodje, s katerim bi lahko pričeli zavestno ustvarjati sebe in življenje. Več...


Nalagam...