11
december

Tečaj za Imara reiki mojstre/ice,učitelje/ice

Organizira: Društvo Izvir
Kdaj: 11. decembra ob 16:00 do
11. decembra 2019 ob 19:01
Kje:
Prispevek:od 140€
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:zacutireiki@gmail.com, 041905704

27 ogledov

Imara reiki tečaj (mojstrska in učiteljska stopnja)

Z udeležbo na Imara reiki tečaju postanete mojster/ica, učitelj/ica Imara reikija. Vabljeni na certificirane kakovostne reiki tečaje. Učila vas bom izkušena reiki učiteljica, šolana na šoli za bioterapevte. V svoji praksi sem posvetila že veliko reiki učencev, nekateri so že uspešni terapevti.

 

Imara reiki je čudovita nadgradnja  Usui reikija. Daje moč, enostavnost! Primerna za tiste, ki imate najmanj mojstrsko Usui 3 stopnjo. Z njegovo pomočjo se dogaja močan proces, ki sproži celostno samozdravljenje telesa, na fizičnem, mentalnem, astralnem, duhovnem telesu. 5x močnejši kot Usui reiki, enostavnejši. 

 

Torej močnejši naprednejši reiki, zato se skrajša se čas terapij, učinki so vidni hitreje. Njegovo delovanje je usmerjeno tako v zavedno kot tudi nezavedno, podzavest, razrešuje tudi težave prejšnjih življenj, travme in vzorce globoko v podzavesti, zelo odprti doživijo vizijo duhovnih vodnikov / angelov, poveča se intuicija, razvijete bolj jasno jasnovidnost, jasnoslišnost, jasnočutnost in jasnovednost.

Občutili boste moč njegovega delovanja in tudi mantre, ki je v primerjavi z Usui Reikijem 3. stopnje vsaj 5x močnejša.

 

Osnovni podatki o tečaju

KAJ: Imara reiki tečaj (Z udeležbo na Imara reiki tečaju postanete certificirani/a mojster/ica, učitelj/ica Imara reikija).
KJE: Parmova 41, 1000 Ljubljana. Brezplačno parkiranje zagotovljeno tik pred vhodom.

ZA KOGA? Za vsaj Usui3 reiki mojstre/ice (opravljene kjerkoli, kadarkoli) ali ponovne iniciacije v Imara reiki.

Še nimate Usui3 stopnje? Pišite mi zacutireiki@gmail.com. Na tečaj se lahko prijavite četudi ste prejšnje stopnje opravljali drugje.

KDAJ? sreda 11.12.19 od 16h-19h (oz. dlje ob polni skupini). Za iniciacijo na daljavo mi pišite!
(*naslednji termini se ažurirajo sproti. Možni tedenski dodatni termini.) Ste zamudili? Pokličite me ali bodite na tekočem - povezava.

Rok prijave (do) 3 dni pred izvedbo tečaja oz. čimprej do zapolnitve skupine. Če to prebirate tik pred izvedbo tečaja ali ste zamudili rok prijave, prosim za klic na 041-905-704, še vedno se nam lahko pridlružite.

 

PRIJAVA NA TEČAJ: z imenom in priimkom na tej povezavi, 041 905 704 ali zacutireiki@gmail.com. Prijavo preko spodnje prijavnice ne bomo upoštevali.

CENA TEČAJA: 160€, za iniciacije na daljavo 140€. 

V ceno vključeno: razlaga, skripta, certifikat, osebna diagnostika vsakega posabeznika (v vrednosti 50€), iniciacija, teoretični in praktični del, vadite lahko kolikor časa želite. Tečaj traja 4h ob polni skupini.

 

♥ možnost izbire termina (tudi dopoldne), ure in individualnega poučevanja. Za posvetitve na daljavo mi pišite na zacutireiki@gmail.com!

Lahko pridete sami ali v družbi. Zaradi prostorskih kapacitet, prosim za prijavo vsakega udeleženca.

POGOJ ZA UDELEŽBO: najmanj Usui3 reiki stopnja (ali več), torej reiki mojstrska, opravljena kjerkoli in kadarkoli ali re-iniciacije

UČITELJICA: Polonca Čuda (Usui, Angel, Imara, Kundalini mojstrica in učiteljica). Več…

Vrsto let poučujem reiki začetnike, mojstre in učitelje. Reiki dopolnjujem z znanji karmične diagnostike šole, z znanji radiastezije, kromoterapije oz zdravljenja z barvami in vplivom barv na počutje, integralne bioorgonimije in zeliščarstva. Ukvarjam se z eko pridelovanjem domačih zdravilnih zelišč, izdelujem Bachove cvetne kapljice, ki vas osvobodijo negativnih čustvenih stanj.

Veliko primerov iz lastne prakse, tudi kar se tiče očiščenje telesa z naravnimi pripravki, vplivom zelišč na biopolje človeka. Reiki tečaji so več kot teorija, učimo se čutenja, poslušanja telesa, povezovanja in pretoka energije.

Šolana v programu šole za bioterapevte (Neli Rep, Marjan Ogorevc, Tina Ogorevc, dr. Milena Plut in drugih učiteljev). Sem pomočnica svetovnega zdravilca Braca, in sem prostovoljka v različnih društvih za osebno in duhovno rast, kjer rada pomagam in svojo energijo izžarevam med prisotne. Izdelovalka Bachovih cvetnih esenc, ki odblokirajo vsa negativna čustvena stanja, pridelovalka ekoloških zelišč, začimb in zelenjave.

Obvezna oprema: odprto srce, udobna oblačila, plastenka vode, če boste lačni, lahko vzamete prigrizek

 

Izkusili boste:

 • enostavno delo z reikijem v živo ali  (na daljavo),
 • reiki z ali brez uporabe dlani,
 • enostavno delo z reikijem na daljavo,
 • enostavnejše delo na daljavo na skupini ljudi,
 • naučili se boste iniciacije v Imara reiki in postali Imara reiki mojstri/ce, Imara reiki učitelji/ce,
 • lažja iniciacija skupine ljudi, enostavno inicacijo celotne skupine
 • enostavna iniciacija več kosov nakita, v primeru, da izdeujete energijski nakit (dokazana in izmerjena moč delovanja od urdanih inštitucij)
 • enostavno pošiljanje energije na daljavo posameznikom in skupinam
 • Enostaven.
 • Brez uporabe simbolov. 
 • Njegova prednost je preprostost za uporabo in edinstvena moč.
 • Zaradi njegove moči lahko v krajšem času naredite več, rezultati so vidni hitreje.
 • Postanete mojster/ica, učitelj/ica Imara reiki.

 

 

Deluje na fizične, psihične, čustvene in duhovne težave in odpravlja tudi vzroke zanje.

 

 

Tečaj obsega:

 • Kaj je Imara reiki, delovanje
 • povezava z imara reiki kanalom
 • Uporaba imara reiki na sebi
 • uporaba imara reiki drugih ter zdravljenje na daljavo
 • Postopek iniciranja v Imara Reiki v živo in na daljavo
 • reiki in živali, reiki in rastline
 • Iniciacija v Imara reiki
 • Poučevanje drugih v Imara reiki
 • teoretično in praktično
 • individualna diganostika preverjanje čaker in napotek, kje so tvoje blokade in kaj je tvoj naslednji korak

Pogoj za udeležbo je opravljena Usui3 reiki stopnja, torej reiki mojstrska stopnja (opravljena kjerkoli in kadarkoli). Še niste Usui reiki mojster/ica - pišite mi! Možne so Imara reiki iniciacije v živo in tudi na daljavo (popust) - pišite mi zacutireiki@gmail.com, 041 905 704. 

 

Vsak udeleženec prejme diplomo za mojstra/ico Imara reikija ter priročnik. 

 

Tečaj vodim Polonca, Usui, Imara, Kundalini mojstrica in učiteljica, šolana na šoli za bioterapevte, pomočnica zdravilca Braca, s prakso pri zdravilki. Prijave za INDIVIDUALNO izvedbo tečaja zbiram vseskozi. Tudi po tečaju ostajam vaša mentorica. Naroči imara iniciacijo na daljavo na zacutireiki@gmail.com. Več: http://www.zacutireiki.com/usui-reiki-tecaji-v-ljubljani/imara-reiki-tecaj/

 

 

Povezava na spletno stran www.zacutireiki.com (končnica COM)

Bachove kapljice- povezava
Potrebujete kvalitetna domača zelišča, začimbe, zelenjavo, sadike? Brez kemije! Z vami že več kot 70 let! Več www.trnovskazelisca.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Počitnice za dušo in telo, duhovna potovanja, predavanja za osebno rast in razvoj.


Nalagam...