9
MAREC

Terapevtska joga + zvočna kopel

Organizira: Tempelj Harmonije
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 9. marca 2018 ob 19:30 do
9. marca 2018 ob 21:30
Kje:
Prispevek:20 € za prijave do 5. 3. (za kasnejše prijave velja redna cena 25 €)
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena); več info: www.tempelj-harmonije.com

0 komentarjev    32 ogledov

Terapevtska Joga je celovit sistem obnovitvene, nežne joge, dihalne tehnike, zavedanje izdihanega zraka, samomasaže, »hands-on healing« in vodene meditacije, ki ustvarja izkušnjo globoke sprostitev, kjer se lahko prične naravno zdravljenje.

Prav vsi se na nekem nivoji zdravimo (psihičnem, emocionalnem, fizičnem ali dušnem) in v dandanašnjem tempu življenja, ko vsi hitimo in se soočamo z vsakodnevnimi stresnimi situacijami, lahko terapevtska joga predstavlja tisto našo »oazo miru«, kjer vsa telesa harmonično preidejo v stanje globoke relaksacije in regeneracije celotnega organizma. Za trenutek se čas ustavi samo za nas in se lahko posvetimo najpomembnejši osebi na svetu in to smo mi sami. Hkrati je odlična izbira za vse tiste, ki še potrebujejo nekaj nežnega in učinkovitega, da popeljejo svoje telo v ravnovesje in pri tem zmanjšajo vsakodnevni stres. Terapevtska joga je zelo meditativna izkušnja, ki ponuja priložnost za korak stran od »zasedenost« zunanjega sveta in dostop do globlje modrosti, ki se nahaja v nas samih. Prednost terapevtske joga je v tem, da so njeni blagodejni učinki primerni za vsakogar, za najbolj utrujene, nefleksibilne, kakor tudi za najbolj gibčne ter da je dostopna tudi tistim, ki okrevajo po poškodbi.

Pri tej tehniki ne bomo izvajali intenzivnih in aktivnih vadb ter drznih gibov, ampak bo vse potekalo umirjeno. V posameznih terapevtskih položaji nizke intenzivnosti bomo podprti z vzglavniki (uporabili bomo razne rekvizite, udobne blazine, predmete in odeje, ki nežno podpirajo telo) in tako bomo počivali dalj časa (običajno od 5 do 20 minut). To nam bo omogočalo, da se lahko popolnoma sprostimo in »odvržemo« vse svoje skrbi, kar se poznalo predvsem na sproščenem in olajšanem telesu in obrazu.

Privoščite predvsem sebi globoko regeneracijo in sprostitev ter najdite ponoven stik sami s sabo.

Kaj nam ponuja terapevtska joga:
- Osvobaja in odpravlja energijske poškodbe in blokade, nastale zaradi vpliva vsakodnevno izpostavljenim dejavnikov, dolgotrajnim ali ekstremnim čustvenim izpostavljanju stresa, skrbi, jeze, strahu, žalosti, neustrezne prehrane, preobremenjenosti, fizične aktivnosti, ipd.
- Omogoča telesu, da se odpre in spočije.
- Umiritev in uskladitev vseh naših teles (fizičnega, mentalnega, čustvenega in svetlobnega).
- Vračanje odpornosti, pretočnosti, vitalnosti, kreativnosti.
- Pretočnost meridianov (energetskih kanalov), po katerih nemoteno teče Qi (energija).
- Sprošča, revitalizira in harmonizira ter s tem prepreči proces nastajanja bolezni (sproščanje zakrčenosti, raztezanje vezivnega tkiva, vratu, ramen, zategnjenosti, ki nastajajo pri pogoji, če veliko sedimo).
- Deluje lahko preventivno (krepi imunski sistem) ali rehabilitacijsko.

V tem procesu je ključno, da smo v prostoru, kjer se lahko »varno« sprostimo in ozdravimo vse nižje aspekte sebe, vsa neprijetna občutja znotraj sebe, ki so do sedaj spala v nas samih, sedaj pa si želijo na plano z namenom zdravljenja. Naša edina naloga v tem procesu je, da se globoko sprostimo in prepustimo občutkom dovolimo, da gravitacija in blazine naredijo svoje.

Zvok, orodje za prebujanje globokih stanj zavest, odstranjevanje vseh zastojev in blokad, energetskih, telesnih in duševnih neravnovesij, harmonizira občutke in energetske centre, osvobaja stres in strahove. Ko se uglasimo z zvoki narave, ki so od nekdaj najbolj zdravilni in sveti se neravnovesja v našem telesu samodejno sprostijo, ublažijo in se aktivira proces samozdravljenja. Tako naredimo prostor novemu. Z našim namenom čiščenja, osvobajanja in ozaveščanja in harmoniji v življenju bomo našli pot nazaj bližje k nam samim.

Na tem posebnem popotovanju, ki bo v Mariboru v petek, 9. 3. 2018, ob 19.30 uri (do 21.30 ure) bomo združili tako terapevtsko jogo, meditacijo in zvočno kopel. Dogodek se bo odvijal v prostoru Holističnega centra Moč srca.

Prosim, če lahko svojo morebitno udeležbo potrdite do 5. 3. 2018 (za prijave do takrat velja promocija cena 20 €, za kasnejše prijave velja redna 25 €).

Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).
Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

Sama sem se s tehniko terapevtske joge seznanila lansko poletje v Ameriki pri izjemni učiteljici Cheri Clampett Borda in učitelju Arturo Peal in sedaj bi želela to izkušnjo deliti tudi z vami.

♥ Vsem vam pošiljam LJUBEZEN in se veselim srečanja z vami ♥ Irena

Prijava na dogodek | Terapevtska joga + zvočna kopel

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Holistični center Moč Srca, Vetrinjska ulica 12, Maribor


Tempelj Harmonije

Usposabljanje za boljše življenje

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...