26
september

Theta Meditacija

Organizira: Sijem
Kdaj: 26. septembra ob 20:00 do
26. septembra 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:15eur
Organizira:Sijem
Kontakt:monika@sijem.si, 041836739

45 ogledov

Meditacija je čudovito orodje, ki nam resnično lahko spremeni življenje, če se le za to odločimo. Omogoči nam vpogled v naše življenje z druge perspektive, z namenom, da ozavestimo naše delovanje.

Z redno prakso meditacij in vašo resnično iskreno namero, lahko dosežete izjemne rezultate. Hvaležno vam bo vaše telo, ki vam bo to hvaležnost vračalo z zdravjem, prav tako pa se bo umiril vaš um. Z redno meditacijo, boste dosegli notranji mir in izboljšali svoje življenje na vseh področjih.

Meditacije, ki jih vodim, so namenjene osebnostni in duhovni rasti in so kombinacija različnih tehnik, ki sem jih pridobila skozi dosedanja izobraževanja (ThetaHealing tehnike, s katero odpravljamo škodljive vzorce, spreminjamo naša prepričanja in ustvarjamo manifestacije, orodij Access Consciousness-a, Reikija, hipnoze, regresije, karmične diagnostike in drugih.) Vsaka meditacija je drugačna, vsakič na drugo tematiko in vsakič posebna, za kar poskrbi skupna energija udeležencev.

__________________________________________

KJE? 'Micelij', Štihova 5, Ljubljana (Zupančičeva jama)

PRISPEVEK: 15eur

PRIJAVE OBVEZNE:https://sijem.si/koledar-dogodkov/ ali preko spodnjega obrazca

KAJ POTREBUJEŠ S SEBOJ: Podlogo za jogo ali armaflex in dekico (v primeru, da želiš meditirati leže).


Meditacije vodim Monika Radič, certificirana vaditeljica joge smeha, meditacij, reiki mojstrica in učiteljica, praktik ThetaHealinga (basic, advanced, Manifesting and Abundance) ter Access Consciousness Bars, MTVSS in Facelift praktik

www.sijem.si

''Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.''

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Moje poslanstvo je osvetljevanje življenja sebi in drugim. Z veseljem in ljubeznijo ga opravljam skozi Reiki tretmaje in tečaje, Access Consciousness tretmaje in vodenje meditacij in joge smeha....

  |  www.sijem.si/

Nalagam...