19
december

Meditacija - Novoletna namera

Organizira: Sijem
Kdaj: 19. decembra ob 20:00 do
19. decembra 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:15eur
Organizira:Sijem
Kontakt:monika@sijem.si, 041836739

69 ogledov

NOTRANJI SMEHLJAJ IN NOVOLETNA NAMERA

Najprej se bomo sprostili globoko v na┼ío notranjost...v najbolj notranje dele na┼íega telesa...v na┼íe notranje organe. S tehniko Notranji smehljaj, bomo popolnoma uravnovesili na┼ía ─Źustva, umirili um in sprostili telo. S tem se bomo osvobodili vseh napetosti in se pripravili na drugi del meditacije.

Na zadnji leto┼ínji meditaciji, se bomo posvetili hvale┼żnosti, se poslovili od leta 2019 in si dovolili za─Źutiti ljubezen. V Vesolje bomo poslali namero in ┼żelje za naslednje leto.

Svojo najve─Źjo ┼żeljo za leto 2020 bo┼í zapisal/a na listek, jaz pa bom vse va┼íe ┼żelje med samo meditacijo podprla z energijo Reikija in jim dala blagoslov, da se uresni─Źijo, ─Źe je to v va┼íe najvi┼íje in najbolj┼íe dobro.

Naj bo leto 2020 ─Źarobno! :)

_________________________________________

Meditacija je ─Źudovito orodje, ki nam resni─Źno lahko spremeni ┼żivljenje, ─Źe se le za to odlo─Źimo. Omogo─Źi nam vpogled v na┼íe ┼żivljenje z druge perspektive, z namenom, da ozavestimo na┼íe delovanje.

Z redno prakso meditacij in va┼ío resni─Źno iskreno namero, lahko dose┼żete izjemne rezultate. Hvale┼żno vam bo va┼íe telo, ki vam bo to hvale┼żnost vra─Źalo z zdravjem, prav tako pa se bo umiril va┼í um. Z redno meditacijo, boste dosegli notranji mir in izbolj┼íali svoje ┼żivljenje na vseh podro─Źjih.

Meditacije, ki jih vodim, so namenjene osebnostni in duhovni rasti in so kombinacija razli─Źnih tehnik, ki sem jih pridobila skozi dosedanja izobra┼żevanja (ThetaHealing tehnike, s katero odpravljamo ┼íkodljive vzorce, spreminjamo na┼ía prepri─Źanja in ustvarjamo manifestacije, orodij Access Consciousness-a, Reikija, hipnoze, regresije, karmi─Źne diagnostike in drugih.) Vsaka meditacija je druga─Źna, vsaki─Ź na drugo tematiko in vsaki─Ź posebna, za kar poskrbi skupna energija udele┼żencev.

__________________________________________

KJE? 'Micelij', ┼átihova 5, Ljubljana (Zupan─Źi─Źeva jama)

PRISPEVEK: 15eur

PRIJAVE OBVEZNE:https://sijem.si/koledar-dogodkov/ ali preko spodnjega obrazca

KAJ POTREBUJE┼á S SEBOJ: Podlogo za jogo ali armaflex in dekico (v primeru, da ┼żeli┼í meditirati le┼że).


Meditacije vodim Monika Radi─Ź, certificirana vaditeljica joge smeha, meditacij, Reiki mojstrica in u─Źiteljica, praktik ThetaHealinga (basic, advanced, Manifesting and Abundance), Access Consciousness Bars in Facelift praktik ter praktik Accessovih telesnih procesov (MTVSS, Korekcija vida).

www.sijem.si

''Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.''

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Moje poslanstvo je osvetljevanje ┼żivljenja sebi in drugim. Z veseljem in ljubeznijo ga opravljam skozi Reiki tretmaje in te─Źaje, Access Consciousness tretmaje in vodenje meditacij in joge smeha....

  |  www.sijem.si/

Nalagam...