19
december

Meditacija - Novoletna namera

Organizira: Sijem
Kdaj: 19. decembra ob 20:00 do
19. decembra 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:15eur
Organizira:Sijem
Kontakt:monika@sijem.si, 041836739

65 ogledov

NOTRANJI SMEHLJAJ IN NOVOLETNA NAMERA

Najprej se bomo sprostili globoko v našo notranjost...v najbolj notranje dele našega telesa...v naše notranje organe. S tehniko Notranji smehljaj, bomo popolnoma uravnovesili naša čustva, umirili um in sprostili telo. S tem se bomo osvobodili vseh napetosti in se pripravili na drugi del meditacije.

Na zadnji letošnji meditaciji, se bomo posvetili hvaležnosti, se poslovili od leta 2019 in si dovolili začutiti ljubezen. V Vesolje bomo poslali namero in želje za naslednje leto.

Svojo največjo željo za leto 2020 boš zapisal/a na listek, jaz pa bom vse vaše želje med samo meditacijo podprla z energijo Reikija in jim dala blagoslov, da se uresničijo, če je to v vaše najvišje in najboljše dobro.

Naj bo leto 2020 čarobno! :)

_________________________________________

Meditacija je čudovito orodje, ki nam resnično lahko spremeni življenje, če se le za to odločimo. Omogoči nam vpogled v naše življenje z druge perspektive, z namenom, da ozavestimo naše delovanje.

Z redno prakso meditacij in vašo resnično iskreno namero, lahko dosežete izjemne rezultate. Hvaležno vam bo vaše telo, ki vam bo to hvaležnost vračalo z zdravjem, prav tako pa se bo umiril vaš um. Z redno meditacijo, boste dosegli notranji mir in izboljšali svoje življenje na vseh področjih.

Meditacije, ki jih vodim, so namenjene osebnostni in duhovni rasti in so kombinacija različnih tehnik, ki sem jih pridobila skozi dosedanja izobraževanja (ThetaHealing tehnike, s katero odpravljamo škodljive vzorce, spreminjamo naša prepričanja in ustvarjamo manifestacije, orodij Access Consciousness-a, Reikija, hipnoze, regresije, karmične diagnostike in drugih.) Vsaka meditacija je drugačna, vsakič na drugo tematiko in vsakič posebna, za kar poskrbi skupna energija udeležencev.

__________________________________________

KJE? 'Micelij', Štihova 5, Ljubljana (Zupančičeva jama)

PRISPEVEK: 15eur

PRIJAVE OBVEZNE:https://sijem.si/koledar-dogodkov/ ali preko spodnjega obrazca

KAJ POTREBUJEŠ S SEBOJ: Podlogo za jogo ali armaflex in dekico (v primeru, da želiš meditirati leže).


Meditacije vodim Monika Radič, certificirana vaditeljica joge smeha, meditacij, Reiki mojstrica in učiteljica, praktik ThetaHealinga (basic, advanced, Manifesting and Abundance), Access Consciousness Bars in Facelift praktik ter praktik Accessovih telesnih procesov (MTVSS, Korekcija vida).

www.sijem.si

''Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.''

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Moje poslanstvo je osvetljevanje življenja sebi in drugim. Z veseljem in ljubeznijo ga opravljam skozi Reiki tretmaje in tečaje, Access Consciousness tretmaje, vodenje meditacij in joge smeha. ”Sijem,...

  |  www.sijem.si/

Nalagam...