12
november

ThetaHealing® Najcelovitejše orodje za osebno rast

Organizira: Theta.si
Kdaj: 12. novembra ob 17:00 do
14. novembra 2021 ob 17:00
Kje:
Prispevek:345,00 eur
Organizira:Theta.si
Kontakt:Anita Ana Ratoša; 040 744 471; info@theta.si

166 ogledov

Je to res najcelovitejše orodje za reševanje problemov?

Ja, to je eno najbolj enostavnih, učinkovitih in hitrih orodij za tiste, ki se želijo naučiti, kako si pomagati sami in za tiste, ki želijo pomagati drugim.

Vsakdo, ki ga življenje pripelje na pot osebne rasti, prej ali slej ugotovi, da ni dovolj, da problem samo ozavesti oz. da najde pravi vzrok za tisto, kar se mu v življenju dogaja, temveč da je nujno, da ta vzrok tudi odstrani.

Vemo, da "moramo" in da je dobro, da naredimo spodaj našteto ...

Izpusti že vendar to bolečino, delaj na sebi in sprejmi druge take, kot so ... Sprejmi odgovornost za svoje življenje, odpusti sebi in drugim ... Imej se rad/rada.

... toda kako? Je ThetaHealing res tisto čudežno orodje?

Zagotovo ste vse to že slišali!

Kaj pa sedaj?

Kaj naj naredim sedaj, ko vem, kaj želim rešiti? Kaj naj naredim, ko vem, da je mogoče živeti drugače? Kako naj se rešim te hude travme, ki je tako zelo zaznamovala moje življenje? Kako naj to globoko žalost, ki jo imam v sebi, končno spravim ven in ponovno občutim radost, veselje, piš vetra in snežinko …?

Kaj naj naredim sedaj, ko vem, da ne glede na to, kaj naredim, kaj rečem, kako se poizkušam pogovoriti s partnerjem – nič ne obrodi sadov? Kaj lahko sploh lahko naredim? Kaj bo pomenilo zame, če vse ostane tako, kot je ali pa se vse skupaj celo poslabša?

Predstavljaj si, da vse ostane tako kot je … Je to res tisto, kar si želiš zase? Je to res tisto, kar si želiš za svojo družino? Si res želiš še naslednjih nekaj let ali desetletij živeti na tak način? Potrpeti. Biti tiho in delati. Skrivati svoje želje in ambicije, da bo mir. Delati za druge vse mogoče, da te bodo imeli radi in te sprejeli? … Bom še naprej samo predihal/a in le shajal/a s problemi … ker … saj ... kaj pa lahko sploh narediš?

Življenje je daleč prekratko, da bi ga živeli na ta način!

Vse kar ti v življenju "ne štima",  vsi dogodki, vse situacije, vsi nerešeni odnosi in tudi tvoje zdravje, ti le govorijo, da moraš nekaj spremeniti v sebi. Ne zunaj sebe! V sebi!

Predstavljaj si, da tvoja družina ponovno sedi skupaj za mizo in se pogovarja, smeji in objema.

Predstavljaj si, da se znaš končno postaviti zase in da znaš drugim postaviti meje, brez da bi ob tem koga prizadel/a ter se ob tem počutiš ne samo dobro, temveč odlično.

Predstavljaj si, da sta s partnerjem končno našla skupni jezik, ki je bil vedno prisoten, le da je zaradi »stvari, ki jih je bilo potrebno počistiti« kazalo drugače.

Predstavljaj si, da živiš v obilju, brez strahu pred prihodnostjo.

Predstavljaj si, da končno uresničiš svojo srčno željo, svoje ambicije. Koliko ljudem boš zaradi svojega izdelka, storitve izboljšal/a življenje? Koliko src se boš s tem dotaknil/a?

Predstavljaj si, da s hvaležnostjo v srcu sprejmeš vsak dan kot darilo, da si sposoben/a vsak trenutek polno doživeti, videti v vsakem sončnem žarku, vsaki kapljici, v vsakem nasmehu radost, brezpogojno ljubezen, veselje, hvaležnost, da lahko polno čutiš in živiš.

Niste edini ...

“Kot mnogi drugi sem v iskanju rešitev za moje probleme prebrala vse, kar mi je prišlo pod roke. Nekaj let sem brala samo knjige o osebni rasti in duhovnosti. Izgovorila na tisoče afirmacij. In ne morem reči, da ni bilo prav nobenih sprememb. Zagotovo pa je bila posledica vseh prebranih knjig, da sem se pričela zavedati lastne odgovornosti za svoje življenje in tega, da v življenju obstaja način, kako živeti bolje, bolj polno z več ljubezni, harmonije, miru in zdravja, le da nisem vedela, kako do tja ... Imela sem občutek, da le sestavljam koščke velike sestavljanke.

Vse do nekega pomladnega dne, pred desetimi leti, ko sem bila popolnoma na tleh in je ta čudovita tehnika ThetaHealing(R) srečala mene in mi pomagala, da sem se  pobrala, da sem skozi delo na sebi dobila svojo osebno moč nazaj, kar je bil pogoj, da sem lahko ponovno sestavila svoje življenje.”  Anita Ana Ratoša

Vem, da se mnogi sprašujete, če in kako bo delovala tehnika in ali je prava tudi za vas? Bo denar res koristno porabljen? Ali so to samo prazne obljube in bom na koncu spet sam/-a s svojimi problemi?

Vse to so odlična vprašanja!

To sem se vprašal tudi sam. 

Ko sem prišel na svoj prvi ThetaHealing® seminar je bilo, kot da bi padel v drugi svet. Vsi so se že ukvarjali z “duhovnostjo”, le jaz nisem imel “blage veze”. Vedel pa sem, da moram svoje izzive nujno rešiti, saj tako ni šlo več … In bil sem trdno odločen to tudi storiti!

 

 

Deluje!!!

Prve učinke uporabe ThetaHealing®-a sem na sebi zaznal že isti dan po prvem, začetnem seminarju. 

Potem sem samo še nadaljeval z učenjem ThetaHealing®-a in delom na sebi, željan spraviti svoje življenje “v red”. 

Večino svojega življenja sem delal v managementu - torej sem delal z ljudmi. Ob tem sem se veliko dodatno izobraževal in usposabljal. A z največjo gotovostjo lahko rečem, da je bila najpomembnejša ravno investicija v znanje ThetaHealing®-a, saj mi je prav to znanje temeljito izboljšalo življenje.

In ne samo meni - tudi mnogim drugim.

Zato to tehniko iskreno priporočamo vsem, ki resnično želijo izboljšati svoje življenje in se zavedajo da mora biti v življenju “nekaj več”, “da niso podpisali takega scenarija” in želijo končno živeti in ustvarjati v miru, ljubezni, harmoniji, čudovitih odnosih in zdravju. 

Ne čez 5, 10 ali 20 let.

Sedaj.

Kako je to možno?
In za kaj sploh gre pri tej tehniki?

ThetaHealing® je napredna tehnika za energijsko zdravljenje, delo s prepričanji, programi in travmami, ki so del vsakega od nas. Seminarji so izjemno premišljeno zasnovani na način, da udeleženci z lahkoto vpijajo nova znanja in spoznanja. Poleg tega se sam proces sprememb prične že z odločitvijo, da na seminar pridete.

Pri svojem delu na sebi in z drugimi sem doslej največ uporabljal prav veščine, ki se jih naučite že na začetnem seminarju:

 • prehod v theta stanje
  ... da znate dostopati do svojega nezavednega nivoja in vira Vsega, kar je;
 • intuitivni vpogledi
  ... za dostopanje do informacij o pravih vzrokih za težave;
 • mišično (energijsko) testiranje
  ... s katerim enostavno preverite nezavedne miselne vzorce;
 • takojšnje odstranjevanje nezavednih negativnih prepričanj, programov, blokad in travm, strahov, zamer ...
  ... da le-ta ne bodo več obvladovala vašega življenja;
 • ustvarjanje novih občutkov
  ... s katerimi podprete novo stanje; (nič čudnega, da niste odločni, če ne veste kakšen je tak občutek!);
 • uporaba moči čiste usmerjene misli
  ... ker z njo ustvarjate novo stanje in to takoj!


Poleg tega pa se naučite še kup drugih uporabnih veščin:

 • odpiranje in čiščenje centrov intuicije in čaker
  ... da bo vaše telo pretočno za energijo;
 • skeniranje in popravljanje aure ter vračanje delcev duše
  ... da dobiš svojo moč nazaj, da se sploh lahko lotiš korenitih sprememb;
 • energijsko razreševanje odnosov;
 • dostopanje do angelov, duš umrlih, vnebovzetnih mojstrov
  ... včasih pride prav se pogovoriti z osebo, od katere se mogoče niste imeli časa posloviti ali pa ji povedati tistega, kar vam leži na srcu; ko ne veste kod in kam v življenju, se je dobro pogovoriti z vodniki;
 • ravnanje z ujetimi dušami in padlimi duhovi
  ... običajno nam ravno ujete duše, padli duhovi in razne entitete "pijejo" energijo …
 • energijsko čiščenje prostorov, predmetov
  ... da prostor in predmete očistimo energij, ki jih ne potrebujemo;
 • odstranjevanje psihičnih napadov, kavljev in druge negativne energije;
 • odstranjevanje snovi, ki jih telo ne potrebuje več;
 • reguliranje kemijskih sestavin telesa;
 • preklic programov za staranje, aktivacija DNK, delo na nivoju genov;
 • kako pritegniti sorodne duše v naše življenje;
 • vpogled v preteklost ali prihodnost;
 • manifestiranje.

Udeleženci so navdušeni ...

"Tečaj bi priporočil vsem "ranjenim" dušam, ki iščejo izhod v duhovnem bogastvu. Vsebina mi je dala nove razsežnosti spoznavanja sebe in komunikacije s Stvarnikom (Kreatorjem). Hvala Petru in Aniti, hvala soudeležencem za svoje zgodbe življenja." Ruli


"Seminar mi je "prinesel" čudovite ljudi, ki so si dovolili se dotaknit svojih globin, izraziti ranljivost in so/smo zaupali, da so spremembe možne, še več – doživeli smo jih tako rekoč hipno, v trenutku in to je bilo tako močno, neverjetno, čarobno. Čuti se brezpogojna ljubezen in hvaležnost, da se lahko preda znanje s strani Petra in Anite Ane in ta varnost in zaupanje omogočata, da se prepustimo, sprostimo, si dovolimo in pričnemo z zdravljenjem. Neskončno hvaležna, da mi je bilo dano vse to občutiti, doživeti in pridobiti znanje, za katerega menim, da se bo svet resnično spremenil z deljenjem – zdravljenjem. Hvala, Sonja"


"Dotaknila sem se še sebe globlje. Ta čas je bil usmerjen vase in okolje, prijetno, toplo in prijazno, da sem si dovolila odpreti srce. Odhajam lažja, bolj lahkotna in opremljena z novim znanjem pripravljena, da nadaljujem svojo pot. Hvala za čudovito izkušnjo in prav sproščujoče tri dneve, draga Anita in Peter. Se vidimo." Lena


"Vsakomur bi iskreno priporočala ta seminar. Zakaj? Da odkrije, kdo je … Da odkrije svoje notranje občutke, svoje strahove in prepričanja … Da konča s stvarmi, ki so ga omejevale in dušile … Da se lahko ozdravi in zaživi!" Laura


Pred kratkim sem bil na podobnem seminarju, predavatelj me je z vsebino močno navdušil, vendar mi je tvoj pristop veliko več dal. Tvoje nenehno spodbujanje k delu in vajam slušatelja pripelje do tega, da ni več samo slušatelj, ampak tudi praktik. Čeprav sem daleč od pravega praktika, vem, da sem na pravi poti. Hvala! David


"Kar sva spoznala, nama je koristilo, da sva se bolj povezala, da še bolje skupaj funkcionirava …" (Mož in žena tri mesece po skupni udeležbi obeh na začetnem seminarju)

… rezultati uporabe v vsakdanjem življenju:

Po 3 tednih: “Ovire na moji poti se mi kar na lepem zdijo manjše in lažje premostljive.”
Čez 5 let: “Prihodke smo na letni ravni povečali za 540 %.”


Bistveno bolje se počutim, delam samo še v rednem delovnem času in naredim 2-3x več, čez vikend pa se posvečam ženi in trem otrokom .”


Upam si zaračunati več! Na letnem nivoju to pomeni povečanje za 4.000 - 5.000 EUR, kar je zame super!”


Moj odnos do hčerke se je temeljito izboljšal. Prej sem ponorela … Sedaj pa ne izgubljam energije za prazen nič.”


“Po “očiščenju” odnosa z očeta sem bolj mirna, samozavestna in se počutim čudovita, takšna kot sem.”


“Postala sem bolj močna in odločna in ljudje to opazijo.”


“Rezultat temeljitega dela na sebi je bil, da sem bila povabljena na tri razgovore in nato dobila službo, ki je zelo podobna moji idealni službi.”


Boljše počutje na jadrnici. Izboljšano zaupanje v svoje sposobnosti. Odločnejše jadranje. Bolj usklajeno delovanje. Stabilnejši dosežki. Izboljšana medsebojna komunikacija. Lažja koncentracija.
Tina Mrak in Veronika Macarol, jadralki v razredu 470, o učinku psiholoških priprav na Olimpijske igre Rio 2016, na katerem sta osvojili 6. mesto.

Naučite se!

Če se vsaj malo zavedate svojih izzivov in si želite sprememb, potem vam iskreno priporočam, da se udeležite seminarja in da pričnete uporabljati orodje, ki vam bo 110 % garantirano izboljšalo življenje na vseh področjih.

Seminar poteka v petek 17-21 ter v soboto in nedeljo 9-17.

 

Seminar vodim Peter Kunc, učitelj ThetaHealing® od leta 2013 z najvišjim nazivom Certificate of Science.


Po seminarju boste znali:

 • zavestno uporabljati theta možgansko valovanje za enostaven dostop do nezavednega;
 • prepoznati in v trenutku odstraniti nezavedne miselne vzorce, ki nas ne podpirajo, da v svojem vsakdanjem življenju postanemo bolj samozavestni, močni, sproščeni, radostni;
 • odstraniti strah, jezo, žalost, zamere, obžalovanje, občutek krivde ...;
 • ozdraviti boleče izkušnje, travme in blokade iz preteklosti;
 • energijsko razrešiti odnose;
 • ustvarjati želene spremembe;
 • krepiti svojo osebno moč za ustvarjanje želenih sprememb;
 • okrepiti svoje intuitivne sposobnosti za boljše odločitve tako v poslovnem kot zasebnem življenju.

Naša brezpogojna 100% garancija

Tako zelo verjamemo v znanje, ki vam ga ponujamo, in pozitivne spremembe, ki jih to znanje omogoča, da vam ponujamo brezpogojno 100 % garancijo na izvedbo seminarja.

Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam v celoti povrnemo vplačano kotizacijo, gradivo pa ostane vam.

Investicija v znanje in odlično počutje

Sprememb se lahko lotimo tudi s pomočjo terapevta ali coacha. S klasičnim pristopom je potrebno vsaj pol leta intenzivnega dela 1x tedensko. Pri ceni terapevtskih in coaching ur, ki so od 60 eur za 45 minut dalje, bi to pomenilo več kot 1.500 eur.

In kakšna je investicija v začetni ThetaHealing® seminar, kjer se naučim pomagati sebi in drugim?

345 eur*.

Bolje, kajne?


Kliknite na povezavo in se prijavite. 

Dodatna podpora

Ker se zavedamo, da udeleženci seminarjev velikokrat nimajo podpore v domačem okolju ali so celo deležni nerazumevanja, smo se odločili, da vam ponudimo tudi:

 • Celoletno osebno coaching podporo - v obliki “klica v sili” ali vprašanja po e-pošti za pomoč pri takojšnjem ukrepanju, da bi takoj in čim lažje pričeli ustvarjati pozitivne spremembe.
  Vrednost recimo 12 klicev (vsak mesec po 1x): 1800 eur. V bistvu pa neprecenljivo, če lahko nekoga, ki mu zaupaš in obvlada zadevo, pokličeš za pomoč!

 • Redna srečanja TH praktikov za poglobitev pridobljenega znanja in učinkovito uporabo v vsakodnevnem življenju.
  Obravnavamo konkretne primere iz vsakdanjega življenja ter vadimo delo na sebi in drug z drugim. Praviloma 2x mesečno preko zoom aplikacije, trajajo do dve uri.
  Vrednost: 480 eur/leto.

Skupna vrednost s seminarjem znese 2.625 eur.


Zelo mi je pomembno, ne samo da se udeležite seminarja in se na njem imate "fajn", ampak da ThetaHealing® znanje pričnete redno uporabljati ... da bi vam v življenju šlo vsaj tako dobro kot meni ali še bolje.

Zato smo se odločili, da vam podarimo:

 • osebno coaching podporo in
 • udeležbo na srečanjih TH praktikov

za obdobje enega leta po seminarju

in tako je vaš prispevek namesto 2.625 eur samo 345 eur*.

Na voljo je tudi možnost plačila v 3 mesečnih obrokih po 130 eur*.

* Kotizacija za fizične osebe; za pravne osebe se doda še 22 % DDV.


Kliknite na povezavo in se prijavite!

 

Naj zaključim z naslednjo mislijo.

Čez eno leto boste zagotovo nekam prišli!

Vprašanje je le “kam”?

Se boste še vedno ukvarjali z istimi izzivi ali pa bo vaše življenje teklo v smeri vaših ciljev, želja in vrednot?

Ta odločitev je popolnoma v vaših rokah. 

Pridružite se nam. 

Kliknite na povezavo in se prijavite.

 

Z ljubeznijo, 

Peter Kunc 

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...