18
december

ThetaHealing® Najcelovitejše orodje za osebno rast

Organizira: Theta.si
Kdaj: 18. decembra ob 18:00 do
20. decembra 2020 ob 17:00
Kje:
Prispevek:345,00 eur
Organizira:Theta.si
Kontakt:Anita Ana Ratoša; 040 744 471; info@theta.si

918 ogledov

Niste edini ...

“Kot mnogi drugi sem v iskanju rešitev za moje probleme prebrala vse, kar mi je prišlo pod roke. Nekaj let sem brala samo knjige o osebni rasti in duhovnosti. Izgovorila na tisoče afirmacij. In ne morem reči, da ni bilo prav nobenih sprememb. Zagotovo pa je bila posledica vseh prebranih knjig, da sem se pričela zavedati lastne odgovornosti za svoje življenje in tega, da v življenju obstaja način kako živeti bolje, bolj polno z več ljubezni, harmonije, miru in zdravja, le da nisem vedela kako do tja ... Imela sem občutek, da le sestavljam koščke velike sestavljanke.

Vse do nekega pomladnega dne, pred desetimi leti, ko sem bila popolnoma na tleh in je ta čudovita tehnika ThetaHealing(R) srečala mene in mi pomagala, da sem se  pobrala, da sem skozi delo na sebi dobila svojo osebno moč nazaj, kar je bil pogoj, da sem lahko ponovno sestavila svoje življenje.”  Anita Ana Ratoša

Vem, da se mnogi sprašujete, če in kako bo delovala tehnika in ali je prava tudi za vas? Bo denar res koristno porabljen? Ali so to samo prazne obljube in bom na koncu spet sam/-a s svojimi problemi?

Vse to so odlična vprašanja!

To sem se vprašal tudi sam. 

Ko sem prišel na svoj prvi ThetaHealing® seminar je bilo, kot da bi padel v drugi svet. Vsi so se že ukvarjali z “duhovnostjo”, le jaz nisem imel “blage veze”. Vedel pa sem, da moram svoje izzive nujno rešiti, saj tako ni šlo več … In bil sem trdno odločen to tudi storiti! Prvi rezultati so bili tako hitri, da sem samo še nadaljeval z učenjem ThetaHealing®-a in delom na sebi, željan spraviti svoje življenje “v red”. 

Si predstavljate - v 3 letih sem dal skozi več kot 110 seminarskih dni!!! In ne samo to. Ker so seminarji zasnovani izrazito praktično, sem ob tem opravil in tudi prejel več kot 220 terapij!

Od kod mi toliko denarja, da sem vse to lahko financiral? Mojo neizmerno voljo po boljšem počutju je podpiralo tudi Vesolje in odlični posli so prihajali skoraj sami od sebe ...

Večino svojega življenja sem delal v managementu - torej sem delal z ljudmi. Ob tem sem se veliko dodatno izobraževal in usposabljal. A z največjo gotovostjo lahko rečem, da je bila najpomembnejša ravno investicija v znanje ThetaHealing®-a, saj mi je prav to znanje temeljito izboljšalo življenje.

In ne samo meni - tudi mnogim drugim.

Zato to tehniko iskreno priporočamo vsem, ki resnično želijo izboljšati svoje življenje in se zavedajo da mora biti v življenju “nekaj več”, “da niso podpisali takega scenarija” in želijo končno živeti in ustvarjati v miru, ljubezni, harmoniji, čudovitih odnosih in zdravju. 

Ne čez 5, 10 ali 20 let.

Sedaj. 

Deluje!!!

Prve učinke uporabe ThetaHealing®-a sem na sebi zaznal že isti dan po prvem, začetnem seminarju. 

Kako je to možno? In za kaj sploh gre pri tej tehniki?

ThetaHealing® je napredna tehnika za energijsko zdravljenje, delo s prepričanji, programi in travmami, ki so del vsakega od nas. Seminarji so izjemno premišljeno zasnovani na način, da udeleženci z lahkoto vpijajo nova znanja in spoznanja. Poleg tega se sam proces sprememb prične že z odločitvijo, da na seminar pridete.

Pri svojem delu na sebi in z drugimi sem doslej največ uporabljal prav veščine, ki se jih naučite že na začetnem seminarju:

 • prehod v theta stanje;
 • intuitivno skeniranje telesa;
 • takojšnje odstranjevanje nezavednih negativnih prepričanj, programov, blokad in travm, strahov, zamer ...;
 • mišično (energijsko) testiranje;
 • ustvarjanje novih občutkov;
 • uporaba moči čiste usmerjene misli.


Poleg tega pa se naučite še kup drugih uporabnih veščin:

 • odpiranje in čiščenje centrov intuicije in čaker;
 • skeniranje in popravljanje aure;
 • energijsko razreševanje odnosov;
 • vračanje delcev duše;
 • dostopanje do angelov, duš umrlih, vnebovzetnih mojstrov ...;
 • ravnanje z ujetimi dušami in padlimi duhovi;
 • energijsko čiščenje prostorov, predmetov ...;
 • odstravanje psihičnih napadov, kavljev in druge negativne energije;
 • odstranjevanje snovi, ki jih telo ne potrebuje več;
 • reguliranje kemijskih sestavin telesa;
 • preklic programov za staranje, aktivacija DNK, delo na nivoju genov;
 • kako pritegniti sorodne duše v naše življenje;
 • branje prihodnosti;
 • manifestiranje.


Ob vseh vajah in novemu znanju je še nekaj je izjemno pomembno - vzdušje na seminarjih! Delo v razumevajočem, sproščenem in sprejemanja polnem okolju te naravnost povleče na pot sprememb na bolje.

Udeleženci so navdušeni ...

ThetaHealing® ni od včeraj. Začetki te tehnike segajo v leto 1994, pa tudi mi že izvajamo seminarje od leta 2013. In v tem času se je nabralo že ogromno mnenj navdušenih udeležencev ...


"Tečaj bi priporočil vsem "ranjenim" dušam, ki iščejo izhod v duhovnem bogastvu. Vsebina mi je dala nove razsežnosti spoznavanja sebe in komunikacije s Stvarnikom (Kreatorjem). Hvala Petru in Aniti, hvala soudeležencem za svoje zgodbe življenja." Ruli


"Seminar mi je "prinesel" čudovite ljudi, ki so si dovolili se dotaknit svojih globin, izraziti ranljivost in so/smo zaupali, da so spremembe možne, še več – doživeli smo jih tako rekoč hipno, v trenutku in to je bilo tako močno, neverjetno, čarobno. Čuti se brezpogojna ljubezen in hvaležnost, da se lahko preda znanje s strani Petra in Anite Ane in ta varnost in zaupanje omogočata, da se prepustimo, sprostimo, si dovolimo in pričnemo z zdravljenjem. Neskončno hvaležna, da mi je bilo dano vse to občutiti, doživeti in pridobiti znanje, za katerega menim, da se bo svet resnično spremenil z deljenjem – zdravljenjem. Hvala, Sonja"


"Dotaknila sem se še sebe globlje. Ta čas je bil usmerjen vase in okolje, prijetno, toplo in prijazno, da sem si dovolila odpreti srce. Odhajam lažja, bolj lahkotna in opremljena z novim znanjem pripravljena, da nadaljujem svojo pot. Hvala za čudovito izkušnjo in prav sproščujoče tri dneve, draga Anita in Peter. Se vidimo." Lena


"Vsakomur bi iskreno priporočala ta seminar. Zakaj? Da odkrije, kdo je … Da odkrije svoje notranje občutke, svoje strahove in prepričanja … Da konča s stvarmi, ki so ga omejevale in dušile … Da se lahko ozdravi in zaživi!" Laura


Pred kratkim sem bil na podobnem seminarju, predavatelj me je z vsebino močno navdušil, vendar mi je tvoj pristop veliko več dal. Tvoje nenehno spodbujanje k delu in vajam slušatelja pripelje do tega, da ni več samo slušatelj, ampak tudi praktik. Čeprav sem daleč od pravega praktika, vem, da sem na pravi poti. Hvala! David


"Kar sva spoznala, nama je koristilo, da sva se bolj povezala, da še bolje skupaj funkcionirava …" (Mož in žena tri mesece po skupni udeležbi obeh na začetnem seminarju)

… rezultati uporabe v vsakdanjem življenju:

Po 3 tednih: “Ovire na moji poti se mi kar na lepem zdijo manjše in lažje premostljive.”
Čez 5 let: “Prihodke smo na letni ravni povečali za več kot 500 %.”


Bistveno bolje se počutim, delam samo še v rednem delovnem času in naredim 2-3x več, čez vikend pa se posvečam ženi in trem otrokom .”


Upam si zaračunati več! Na letnem nivoju to pomeni povečanje za 4.000 - 5.000 EUR, kar je zame super!”


Moj odnos do hčerke se je temeljito izboljšal. Prej sem ponorela … Sedaj pa ne izgubljam energije za prazen nič.”


“Po “očiščenju” odnosa z očeta sem bolj mirna, samozavestna in se počutim čudovita, takšna kot sem.”


“Postala sem bolj močna in odločna in ljudje to opazijo.”


“Rezultat temeljitega dela na sebi je bil, da sem bila povabljena na tri razgovore in nato dobila službo, ki je zelo podobna moji idealni službi.”


Boljše počutje na jadrnici. Izboljšano zaupanje v svoje sposobnosti. Odločnejše jadranje. Bolj usklajeno delovanje. Stabilnejši dosežki. Izboljšana medsebojna komunikacija. Lažja koncentracija.
Tina Mrak in Veronika Macarol, jadralki v razredu 470, o učinku psiholoških priprav na Olimpijske igre Rio 2016, na katerem sta osvojili 6. mesto.

Naučite se!

Če se vsaj malo zavedate svojih izzivov in si želite sprememb, potem vam iskreno priporočam, da se udeležite seminarja in da pričnete uporabljati orodje, ki vam bo 110 % garantirano izboljšalo življenje na vseh področjih.

Prvi naslednji seminar bo od 18. do 20. decembra v Postojni.

(petek 18-21, sobota in nedelja 9-17; možnost prenočitve!)

Seminar vodim Peter Kunc, učitelj ThetaHealing® od leta 2013 z najvišjim nazivom Certificate of Science.


Po seminarju boste znali:

 • zavestno uporabljati theta možgansko valovanje za enostaven dostop do nezavednega;
 • prepoznati in v trenutku odstraniti nezavedne miselne vzorce, ki nas ne podpirajo, da v svojem vsakdanjem življenju postanemo bolj samozavestni, močni, sproščeni, radostni;
 • ozdraviti boleče izkušnje, travme in blokade iz preteklosti;
 • krepiti svojo osebno moč za ustvarjanje želenih sprememb;
 • okrepiti svoje intuitivne sposobnosti za boljše odločitve tako v poslovnem kot zasebnem življenju.

Naša brezpogojna 100% garancija

Tako zelo verjamemo v znanje, ki vam ga ponujamo, in pozitivne spremembe, ki jih to znanje omogoča, da vam ponujamo brezpogojno 100 % garancijo na izvedbo seminarja.

Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam v celoti povrnemo vplačano kotizacijo, gradivo pa ostane vam.

Investicija v znanje in odlično počutje.

Sprememb se lahko lotimo tudi s pomočjo terapevta ali coacha. S klasičnim pristopom je potrebno vsaj pol leta intenzivnega dela 1x tedensko. Pri ceni terapevtskih in coaching ur, ki so od 60 eur za 45 minut dalje, bi to pomenilo več kot 1.500 eur.

In kakšna je investicija v začetni ThetaHealing® seminar, kjer se naučim kako pomagati sebi in drugim?

345 eur*.

Bolje, kajne?


Kliknite na povezavo in se prijavite. 

Dodatna podpora

Ker se zavedamo, da udeleženci seminarjev velikokrat nimajo podpore v domačem okolju ali so celo deležni nerazumevanja, smo se odločili, da vam ponudimo tudi:

 • Osebno coaching podporo - dva enourna “klica v sili” za pomoč pri takojšnjem ukrepanju, da bi takoj in čim lažje pričeli ustvarjati pozitivne spremembe; v roku 3 tednov po seminarju.
  Vrednost: 250 eur. V bistvu pa neprecenljivo, če lahko nekoga, ki mu zaupaš in obvlada zadevo, pokličeš za pomoč!

 • Redna srečanja TH praktikov za poglobitev pridobljenega znanja in učinkovito uporabo v vsakodnevnem življenju.
  Obravnavamo konkretne primere iz vsakdanjega življenja ter vadimo delo na sebi in drug z drugim. Praviloma 2x mesečno preko zoom aplikacije, trajajo do dve uri.
  Vrednost: 480 eur/leto.

 • Knjiga ThetaHealing® - Theta zdravljenje, avtorice Vianne Stibal, začetnice ThetaHealing®-a
  Vrednost: 27,90 eur.

 • Dnevnik mojih misli, čustev in občutkov, avtorjev Petra Kunca in Anite Ane Ratoša
  Vrednost: 11,00 eur.

Skupna vrednost s seminarjem znese 1.113,90 eur.


Sam sem bil "čisto na tleh" in vem, kako se pri tem počutiš. Zato vam resnično hočem pomagati.

Zelo mi je pomembno, ne samo da se udeležite seminarja in se na njem imate "fajn", ampak da ThetaHealing® znanje pričnete redno uporabljati ... da bi vam šlo vsaj tako dobro kot meni ali še bolje.

Zato smo se odločili, da vam podarimo:

 • osebno coaching podporo,
 • udeležbo na srečanjih TH praktikov za obdobje enega leta po seminarju,
 • knjigo in
 • Dnevnik

in tako je vaš prispevek namesto 1.113,90 eur samo 345 eur*.

Darila veljajo samo za prijave in plačila do 15. decembra!

Na voljo je tudi možnost plačila v 3 mesečnih obrokih po 130 EUR.

* Kotizacija za fizične osebe; za pravne osebe se doda še 22 % DDV.


Kliknite na povezavo in se prijavite!

 

Naj zaključim z naslednjo mislijo.

Čez eno leto boste zagotovo nekam prišli!

Vprašanje je le “kam”?

Se boste še vedno ukvarjali z istimi izzivi ali pa bo vaše življenje teklo v smeri vaših ciljev, želja in vrednot?

Ta odločitev je popolnoma v vaših rokah. 

Pridružite se nam. 

Kliknite na povezavo in se prijavite.

 

Z ljubeznijo, 

Peter Kunc 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...