18
november

ThetaHealing® seminar Kopaj globlje

Organizira: Theta.si
Kdaj: 18. novembra ob 9:00 do
19. novembra 2023 ob 17:00
Kje:
Prispevek:421,00 eur
Organizira:Theta.si
Kontakt:Anita Ana Ratoša, 040 744 471, info@theta.si

99 ogledov

Kaj je ena največjih napak, ki jih delamo pri osebnostnem razvoju, za katero mnogi ne vedo? 


Naučimo se, kako probleme ozavestiti in z njimi shajati, kar pa ni dovolj!

Za resnično trajno razrešitev težav, ki se nam dogajajo v vsakodnevnem življenju, se je potrebno dokopati do temeljnih vzrokov zanje in jih odpraviti.


Če ne postopamo na ta način, so spremembe, ki jih naredimo, lahko le začasne!


Do temeljnih vzrokov se v ThetaHealing®-u hitro in učinkovito dokopljemo s pomočjo “KOPANJA PREPRIČANJ”. Gre za enostaven, sproščen, usmerjen pogovor, ki nas pripelje do nezavednih miselnih vzorcev, ki nas praviloma ne podpirajo ali nas celo blokirajo.


Osnov kopanja prepričanj se med drugim naučimo že na začetnem ThetaHealing® seminarju ter nadgradimo na nadaljevalnem ThetaHealing® seminarju.


Na seminarju “KOPAJ GLOBLJE”...

... pa se posvetimo izključno različnim načinom izpraševanja, s pomočjo katerih zagotovo pridemo do temeljnega vzroka (vzrokov) za problem. Ko nato te vzroke odpravimo, se nam prejšnji izzivi ne ponavljajo več!!!

 

 

Med drugim se poglobimo v naslednje: 

 • Kako odpravimo strah, zamere in ostala negativna čustva
 • Kako pristopamo v primeru zdravstvenih težav
 • Kako odpravimo ovire, ki nam preprečujejo manifestiranje želenega
 • Kako odpravimo prepričanja, ki smo jih podedovali, prepričanja iz preteklih življenj in prepričanja iz skupinske zavesti
 • Kako pristopimo k zadevam, za katere naši možgani mislijo, da so nemogoče
 • Kako se učimo iz "vsakodnevnih" težav
 • Kako odpravimo negativna prepričanja, povezana z vrlinami

Kopica zelo uporabnih nasvetov je nadgrajena s praktičnim delom z drugimi udeleženci.

To je odlična priložnost, da se dodatno izmojstrimo v kopanju prepričanj.

 

Ob tem pa poglobljeno delamo na sebi in izboljšamo svoje počutje!

Seveda pa nam ta znanja služijo tudi pri delu z drugimi, ki jim želimo pomagati oz. potrebujejo našo pomoč!

 

Seminar vodim Peter Kunc, učitelj ThetaHealing® (od leta 2013) z najvišjim nazivom Certificate of Science.

Dodatna podpora

Ker se zavedamo, da udeleženci seminarjev velikokrat nimajo podpore v domačem okolju ali so celo deležni nerazumevanja, smo se odločili, da vam ponudimo v obdobju 6 mesecev po seminarju tudi:

 • osebno coaching podporo v obliki “klica v sili” ali vprašanja po e-pošti za pomoč pri takojšnjem ukrepanju, da bi takoj in čim lažje pričeli ustvarjati pozitivne spremembe. 
  Vrednost recimo 12 klicev (vsak mesec po 2x): 1.800 eur. V bistvu pa neprecenljivo, če lahko nekoga, ki mu zaupaš in obvlada zadevo, pokličeš za pomoč!
 • redna srečanja TH praktikov za poglobitev pridobljenega znanja in učinkovito uporabo v vsakodnevnem življenju.
  Obravnavamo konkretne primere iz vsakdanjega življenja ter vadimo delo na sebi in drug z drugim. Praviloma 2x mesečno preko zoom aplikacije, trajajo do dve uri.
  Vrednost: 300 eur.

Skupna vrednost s seminarjem znese 2.445 eur.


Zelo mi je pomembno, ne samo da se udeležite seminarja in se na njem imate "fajn", ampak da ThetaHealing® znanje pričnete redno uporabljati ... da bi vam v življenju šlo vsaj tako dobro kot meni ali še bolje.

Zato smo se odločili, da vam PODARIMO:

 • osebno coaching podporo in
 • udeležbo na srečanjih TH praktikov

za obdobje šestih mesecev po seminarju

in tako je vaš prispevek namesto 2.445 eur samo 421 eur*.

Kliknite na povezavo in se prijavite!

Organizacijske podrobnosti

Trajanje: 2 dni (sobota in nedelja 9-17)

Lokacija: Ljubljana

Potrebno predznanje: ThetaHealing® začetni in nadaljevalni seminar

Gradivo: priročnik

Kotizacija: 421 eur

Na voljo je tudi možnost plačila v 3 mesečnih obrokih po 170 eur.

Mnenja udeležencev

Zakaj na seminar Kopaj globlje?

Na temu seminarju se je vse kar sem do takrat vedela o TH sestavilo v celoto, vsak posamezen delček se je združil en z drugim in kar naenkrat se je pokazal mozaik, kot skupek vseh srečanj, izobraževanj. In to je bila tista globina, ko sem v sebi začutila to je to. JA, to hočem. Odpadli so pomisleki, jaz to ne znam, jaz to ne zmorem ... Prišlo je do spoznanja, da je vse mogoče in da vse zmorem, le če resnično hočem, če je resnično pravi čas zame in če sem resnično pripravljena. 

In ravno zaradi tega je ta seminar tako poseben, tako navdihujoč in zelo globok. 

Dal mi je 'krila' ali drugače povedano - dal mi je globje razumevanje tehnike TH. Tako preprosto, pa tako močno. To je darilo, ki nam je dano in ja, sprejmimo ga. Upam, da nas bo v teh časih čim več to izkusilo in bomo skupaj na tej poti.

Držim pesti za pogum :)
Sonja

 

Seminar kopaj globlje je resnično pikica na i ali kot češnja na tortici. Dokler ne prideš do tja in to doživiš, ne veš kaj vse je mogoče. 

Pri Kopaj globlje greš resnično v globine sebe in prideš do še več jasnosti. Kar pa je drugače od ostalih seminarjev, je v tem, da se ti na tej stopnji močno odpre intuicija. Močneje se čutiš in prideš še bolj v stik s seboj. Kar na enkrat dobiš uvide, postaneš bolj pretočen in odpre se ti 7. čakra in informacije samo prihajajo in prihajajo. Kot da se vse poklopi v tebi in postaneš uravnovešen, da lahko hitreje začutiš informacije, ki so ti na voljo. Resnično božanski občutek in zadovoljstvo ob tem. 

Definitivno priporočam. 
Lea 

 

Bom zelo kratek in konkreten, kaj zame predstavlja tečaj Kopaj globlje.

Pred dnevi se je omenjalo, kako je naša kolegica opravila z vozniškim izpitom ... Zame je to odlična prispodoba kako poteka izpopolnjevanje in delo s Theto.  

Imamo prvo stopnjo, ki jo lahko opišem kot teoretično pripravo (tečaj) za CPP. Na kar sledi nadaljevalni Theta seminar - izpit iz CPP ... naučil in preizkusil sem uporabo Thete na širokem  področjih našega delovanja. Nakar je pri vozniškem naslednja stopnja predstavitev uporabe teoretičnega znanja  v prometu ... pri Theti pa ja to Kopaj globlje.

Je takšna primerjava sploh smiselna? Zame DA, kajti seminar Kopaj globlje mi je omogočil, da sem se lahko popolnoma predal, poglobil vase in dokopal do odgovorov, za katere nisem niti slutil ob prijavi na predstavitev Thete...

Če usmerim pogled nazaj lahko le rečem, da sem danes ponovno tisti Jaz, ki ga vsakodnevne stresne situacije ne potolčejo, saj mi uporaba Theta znanja in veščin omogoča, da se lahko dokopljem do samega izvora "problema" oziroma vzroka za mojo reakcije na določeno neprijetno situacijo.
Branko

 

To je bil izkustveni seminar ... odprl je vrata v spoznavanje moje podzavesti, ki je načeloma skrita in težko dostopna. Tu ne moreš reči, da vnaprej veš, kako se bo izkustvo pokazalo ... tu gre za presenečenja.
Priporočam tako izkustvo.
Barbara

 

Ko zbiram vtise našega druženja na “Kopaj globlje” (bolj mi je všeč “kopaj globoko”), sem našla tole Rumijevo pesem (13. stoletje!):

There is a community of the spirit.
Join it, and feel the delight
of walking in the noisy street,
and being the noise...

Why do you stay in prison
when the door is so wide open?

Move outside the tangle of fear-thinking.
Live in silence.
Flow down and down in always
widening rings of being.  

Izraža to, kar sem doživela: skupnost, ljubečo, ki me vidi, sliši, občuti, objema, podpira. To so ključi za odpiranje večkrat zaklenjenih vrat mojega zapora.

Hvala tebi in Aniti za zelo močno doživetje. Čisto sem prevzeta.
Tatjana

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...