5
marec

Tkivne soli dr. Schüsslerja

Organizira: AKADEMIJA SRCA
Kdaj: 5. marca ob 20:00 do
5. marca 2021 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:AKADEMIJA SRCA
Kontakt:akademija.srca@gmail.com

18 ogledov

Kaj so tkivne soli?

Celične mineralne soli po dr. Schüsslerju so skupina telesu lastnih mineralov, ki morajo biti prisotni v telesu, da telo deluje optimalno. Najdemo jih tudi pod izrazom celične soli ali soli dr. Schüsslerja.

Kako delujejo?

Delujejo na nivoju celice, zato se imenujejo tudi celične soli. To je naravna podpora, s katero lahko pomembno izboljšamo kakovost našega življenja. V celicah obnovijo naravno mineralno ravnovesje in uravnajo presnovne procese. Gre za biokemijsko terapijo, ki spodbuja človeško telo, da izboljša absorpcijo manjkajočih mineralov iz zaužite hrane in zagotovi uravnoteženo porazdelitev v vsa tkiva v telesu.

Kakšni so učinki?

Zaradi bolj optimalne ponudbe hranil presnova v celici poteka nemoteno. To je bistveno za ponovno vzpostavitev zdravja in dobrega psihofizičnega počutja, ki ne ščiti le pred fizičnim neugodjem, ampak smo se tudi bolj sposobni spopadati s stresom in drugimi psihološkimi težavami.

Primer kako deluje Kalium phosphoricum:

 

Je mineral energije in moči za živce. Pomaga pri duševni in fizični izčrpanosti. V kombinaciji z določenimi ostalimi solmi je ključen za regeneracijo telesa in duha.

Na predavanju boste izvedeli:

·       Kako jih izbrati

·       Kako se uživajo

·       Kako so klasificirane

·       Nekaj praktičnih primerov uporabe

·       Kako znanje poglobiti

Predavanje bo preko spleta, brezplačno, Srčno vabljeni.

ORGANIZATOR

Akademija srca širi znanje o tem kdo smo in kakšni potenciali se skrivajo v nas samih. Podpira posameznika, da krepi zdravje in v sebi išče izvorno moč –...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...