13
november

Tri dnevni praktični vastu tečaj

Organizira: ISA
Kdaj: 13. novembra ob 17:30 do
27. novembra 2019 ob 20:30
Kje:
Prispevek:140 eur
Organizira:ISA
Kontakt:tina.pipan@isa-institut.org, 031 509 130

323 ogledov

Urejenost prostora, kjer živimo, delamo, ustvarjamo je bolj pomembna, kot si lahko mislimo na prvi pogled. Ker je vse povezano in ker je tisto zunaj nas samo ogledalo vsega v nas samih. Zato je prostor, kjer živimo, vedno odsev naše celotne življenjske zgodbe in tega trenutka, na vseh področjih življenja. Naših danosti in neravnovesij, težav in priložnosti. In kar je najboljše in najbolj pomembno: s spremembo in ureditvijo prostora lahko spremenimo naše življenje. Na bolje, seveda.

Zato vabljen/-a na 3 – dnevni praktični vastu tečaj v mesecu novembru!

Kdaj?

Sreda 13.11., 20.11. 27.11. 2019 od 17.30 do 20.30h

Kje?

V prostorih centra Notranja svetloba, Dolenjska cesta 318, Ljubljana, poslovna stavba SBS Trgovina

Prvi dan tečaja (13.11.) – bomo spoznavali teoretično podlago in splošno uporabne praktične napotke za vzpostavitev ravnovesja v hiši, vrtu, poslovnih prostorih….

Drugi in tretji dan tečaja (20.11. in 27.11.) pa bomo delali na lastnih tlorisih, hišah ali prostorih, ki jih želimo urediti in izboljšati. Dotaknili se bomo vseh področij, ki jih v življenju želimo podpreti, spremeniti in izboljšati ter bomo pogledali, kaj vsak posameznik lahko naredi za spremembo v njegovem bivalnem okolju. Računali in spoznali bomo osebne točke, ki jih ima vsak posameznik 8 in so povezane z zdravjem, obiljem, partnerstvom, življenjsko nalogo na poklicu… Vse bomo začinili in povezali z djotišem – vedsko astrologijo in znanjem o naravnih ritmih, ter ayurvedo – vedsko medicino.

Sprememba v bivalnem okolju se vedno zrcali v spremembi navzven. Je odsev naše notranje spremembe in močno odpira možnost pozitivnih sprememb v konkretnih področjih našega življenja.

Cena delavnice: 140 EUR

Zaradi načina dela in zaradi predhodnje izdelave osebnega načrta (ki ga pripravim za vsakega posameznika in nam pokaže najboljše možnosti za bivanje v prostoru) je obvezna predhodna prijava na tečaj do najkasneje 11.11. ali do zapolnitve prostih mest na tečaju. Ker je tečaj zelo individualno usmerjen je število udeležencev temu primerno majhno – vedno nekje med 3-8 tečajnikov.

 

Prijave in informacije na:

Tina Pipan, 031 509 130 ali na mail tina.pipan@isa-institut.org

www.eroja.si

www.isa-institut.org

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Djotiš (vedska astrologija) je znanje o naravnih ritmih in povezanosti ljudi z njimi; Vastu (vedska arhitektura) pa je znanje o pravilni gradnji in ureditvi prostora. Obe znanji nam...

  |  www.isa-institut.org

Nalagam...