23
junij

UNIVERSAL CAMP - transformacijski spiritualni kamp 2021

Organizira: Universal Light
Kdaj: 23. junija ob 3:00 do
27. junija 2021 ob 19:00
Kje:
Prispevek:480€
Organizira:Universal Light
Kontakt:info@universal-camps.eu / 041 396 836

303 ogledov

Dobrodošli – spiritualni kamp 2021 je pred vrati

Spiritualne počitnice, ki vas bodo popeljale na pot do notranjega ravnovesja in dviga vibracije vašega obstoja skozi intenziven voden 5-dnevni program v vilinskem naravnem okolju, na katerem boste doživeli močno notranjo transformacijo in občutno spremembo v vašem življenju, so pred vrati.

5 DNI  /  35+ DELAVNIC IN TRETMAJEV  /  18+ TERAPEVTOV IN PRAKTIKOV  /  108 PROSTIH MEST

Kamp ponuja izjemno izkušnjo na potovanju do samega sebe in premagovanju ovir ter blokad, ki nas držijo nazaj ali pa v začaranem ciklu. Hkrati bomo deležni tudi odprtega družinskega vzdušja, deljenja izkušenj, globokih debat in novih prijateljstev ter poznanstev. Uvidi in transformacijski procesi, ki bodo sestavni del posledic spiritualnega dela na samem kampu, bodo odprli novo poglavje v vašem življenju. To bo precej bolj lahkotno in polno ljubezni, radosti ter notranje sreče. Kar pa je najpomembnejše – visoko osebno vibracijo, katero boste skozi 5-dnevni program dosegli, boste znali obdržati tudi vnaprej, saj boste za to prejeli vsa potrebna znanja in izkušnje.

Zagotavljamo vam - NIHČE NE BO ODŠEL NESPREMENJEN!


KLIKNI ZA OGLED PROGRAMA KAMPA

5 dni izkušenj, spoznanj in ljubezni

Idilična lokacija! Logarska dolina velja za eno najlepših v Evropi in kraj letošnjega spiritualnega kampa je umeščen na čudovit rt reke Savinje, kjer se nahaja t.i. Naturplac ‘Na Škali’. Kamp deluje v skladu s politiko ohranjanja prvinske narave, ponuja pa tudi kopalno plažo.

Iz kuhinje bo vabil vonj ambasadorja novodobne slovenske kuhinje, šefa Jureta Kačičnika, ki ustvarja in dela v Kanadi. Juretove kreativne kuharske zloženke in recepture kraljujejo v marsikateri restavraciji po svetu - deležni bomo magičnih vegetarijanskih zajtrkov, kosil in večerij.

Zagotovite si svoje mesto in se nam pridružite!

Cena udeležbe vključuje:

  • Kompleten voden 5-dnevni program z možnostjo poljubne udeležbe na predavanjih, delavnicah in terapijah 
  • 3 individualne energetske terapije
  • All-inclusive hrana in pijača (zajtrk, kosilo, večerja, bar s sadjem, bar z raznimi čaji in zvarki) 
  • Prostor za postavitev šotora v kampu in turistično takso 

Zagotovite si svoje mesto na UNIVERSAL CAMP 2021 po ‘early-bird’ znižani ceni za zgodnje rezervacije (prihranek 90€).  KLIKNI ZA REZERVACIJO in si privošči korenito spremembo v življenju!

** Organiziran shuttle prevoz iz Ljubljane, Maribora in Celja.

** V kolikor nimate lastnega šotora, so vam v najem na voljo obstoječi renta šotori in kočure z vso potrebno opremo. Kontaktirajte nas!


Uradna spletna stran kampa:  KLIKNI

Sledite nam na Facebooku:  KLIKNI

Za vsa vaša vprašanja smo vam pa vedno in z veseljem na voljo na naših kontaktih:
e:  info@universal-camps.eu    /   t:  041 396 836

ORGANIZATOR

Največje spletno središče terapevtov in praktikov različnih modulacij zdravljenja na daljavo. Zagotavljamo vrhunsko storitev in strokovno svetovanje.

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...