14
december

Uvod v tantra masažo

Organizira: Somananda
Kdaj: 14. decembra ob 9:00 do
15. decembra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:275 € do 12.11.2019, 325 € od 12.11.2019 naprej - KODA 5% -> "popust-sts", 15% -> "jana-yoga-day" do 26.6.2019
Organizira:Somananda
Kontakt:jana@yogini.si

389 ogledov

Čarobna študija energije in blaženosti!

Delavnica »Uvod v tantra masažo«  je dobro strukturiran program vaj Somananda tantra šole, s katerimi dosežemo nivoje duše, ki prebivajo v globinah našega spolnega izražanja. Ljubimec v vas se bo naučil kako spodbuditi intenzivno zadovoljstvo s tantrično masažo, kot tudi, kako se predati v močna orgazmična stanja. Medtem, pa se bo zdravilec v vas, zgledoval po alkimiji naravnega dotika, ki se ga bo naučil izoblikovati z nadvse praktično metodologijo, ob  jasnih smernicah in z osebnim pristopom. Tantrična masaža obravnava vaše telo na energetskem in duhovnem nivoju, kar vas bo popeljalo v naslednjo dimenzijo vaše spolnosti in duhovnosti.

Učili in prakticirali boste sledeče:

  • Kaj je tantra in kaj je tantra masaža
  • Prvi koraki k duhovni umetnosti dotika
  • Osnove človeške energetske strukture in njena povezava s tantra masažo
  • Osnovni praktični napotki
  • Predstavitev in prakticiranje tantrične yoni in lingam masaže
  • Pomembne energetske točke in masažne tehnike za povečanje pretoka energije in še veliko več

Ta tečaj vas bo seznanil z globljimi plastmi intimnosti, do vas samih, kot tudi do vašega partnerja, ki temeljijo na izbranem tantričnem odnosu transfiguracije. Seznanjeni boste tudi koliko zdravilnih učinkov lahko prinese tantra masaža; ima sposobnost, da doseže in sprosti blokade, ki se jih v mnogih primerih niti ne zavedamo, a nas v življenju omejujejo.

Prepustite se duhovni umetnosti dotika, naj vas preoblikuje in popelje v ocean blaženosti!

Ta tečaj bo voden v angleščini. Predavali in vodili bosta naši učiteljici tantra masaže, joge in meditacije, Mel Harris in Jana Braniselj.

 

Urnik:

  • Sobota (14. december 2019) 9:00 – 20:00 z odmorom za kosilo
  • Nedelja (15. december 2019) 9:00 – 20:00 z odmorom za kosilo

 

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE!

Zaradi predstavitvene narave in vikend oblike te delavnice, le ta ne vključuje polnih navodil za izvajanje tantra masaža, pretoka energij in obvladovanja notranjih energij. Vsa potrebna znanja si lahko pridobite na Tečaju za terapevta tantra masaže in za dosežen uspeh prejmete tudi potrdilo, kar predstavlja naslednjo stopnjo študija in prakse v tej seriji.

 

POMEMBNA OPOMBA.

Naši tečaji tantra masaže zagotavljajo dragocene izkušnje, ki jih spremljajo življenjske spremembe in nova znanja o tantričnih energijah in duhovnosti. Vendar, kljub temu, da večina udeležencev izkuša energijo na osnovi orgazmičnih energijskih občutkov, je pomembno pojasniti, da naši tečaji masaže ne zagotavljajo občutka energije, ali čutenja energija na osnovi izkušenj, ali doživljanja orgazmov katerekoli vrste med samim trajanjem tečaja. Te izkušnje so odvisne od stopnje čistosti posameznika, ne glede na to, ali obstajajo blokade in karma, med drugim - zato tega ni mogoče zagotoviti. V nekaterih primerih je potrebne več časa in vč individualne prakse. Prosim imejte to v mislih, preden se prijavite za katerega koli izmed naših tečajev tantra masaže.

Prijava

Z namenom, da se ustvari uravnotežena in skladna skupina posameznikov, ste lahko na ta tečaj sprejeti samo po predhodni prijavi. Prosimo, da na povezavi za prijavo vplačate znesek tečaja, nato boste preko elektronske pošte prejeli povezavo do obrazca za prijavo. Vaš izpolnjen obrazec bomo obravnavali in vam v petih delovnih dneh sporočili ali ste sprejeti na delavnico. V primeru negativnega odgovora vam vaše plačilo povrnemo v celoti.

Ta delavnica vključuje goloto in intimen osebni dotik. To je bistveno, da tisti, ki se želijo pridružiti in so se pripravljeni odpreti, pristopijo k tej temo zrelo, iskreno in s spoštovanjem. Prosim, da se sami realno ocenite preden se prijavite. Na tečaju ni neposredne spolnosti in neposredne spolne aktivnosti niso del učnega načrta.

Prijavite se lahko tukaj.

Cena delavnice

Cena zgodnje prijave: 275 €, na voljo do 12. novembra 2019

Redna cena: 325 €, začne veljati s 13. novembrom 2019

Cena delavnice vključuje vsa predavanja v času trajanja delavnice, napitke in prigrizke. Kosilo v ceno ni vključeno.

KODA ZA POPUST:

  • 5% "popust-sts",
  • 14% "valentinovo-sts" (do 14.2.2019)

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Somananda tantra šola se osredotoča na duhovne nauke tantre, joge in meditacije. Predstavlja vam davno uveljavljene (vendar mogoče pozabljene) tradicione Indjiske in Tibetanske duhovne nauke.


Nalagam...