27
november

V objemu Grada Goričko

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 27. novembra ob 17:00 do
29. novembra 2020 ob 17:00
Kje:
Prispevek:Investicija vase (za 3 dni): v ceno 150,00 € za prijave do 15. 10. je vključena nastanitev na Gradu, celotni program. Možno plačilo na obroke. Dodatni popust. Možno plačilo z vavčarji - boni.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

29 ogledov

Magični Biserni vikend v Prekmurju. Dovolite si posebno grajsko doživetje saj bomo vikend preživeli na največjem Gradu v Sloveniji, Gradu Goričko.

Kaj bomo počeli? Na prav posebni lokaciji se bomo prepustili zvoku narave, energijskim točkam, terapevtskim položajem, meditaciji in se dodobra regenerirali.

Dogodek se bo odvijal deloma v naravi in deloma v prostorih Grada in bo v vsakem vremenu, zato predlagam topla in udobna oblačila.

Investicija vase (za 3 dni): 155 € za prijave do 15. 10. je vključena namestitev v dvoposteljnih sobah ali troposteljnih sobah (doplačilo za enoposteljno sobo; lahko vam tudi mi poiščemo sostanovalko/sostanovalca), CELOTEN PROGRAM (jutranja in večerna terapevtska joga, zvočne kopeli, meditacije (skratka vse, kar bomo tisti trenutek najbolj potrebovali). Za kasnejše prijave velja redna cena 188 €. Možno je plačilo na obroke po dogovoru. Dodaten popust za vse tiste, ki že obiskujete dogodke Templja harmonije ali koristite druge storitve 5 %. V primeru, da s sabo povabite še koga obema priznamo 10 % popust.
MOŽNO JE TUDI KORIŠČENJE VAVČARJEV - BONOV ZA NOČITEV. V tem primeru je potrebno doplačilo za celotni program.

Prepustili se bomo kulinariki kraja, ki nas bo obdajal. Doživite grajsko ugodje v večstoletni graščini vrh vulkanske skale, obdani s stoletnimi drevesi v grajskem parku.

NEKAJ VEČ INFORMACIJ O LOKACIJI - KRAJINSKI PARK IN GRAD GORIČKO:
Grad je tudi ime kraja in je največji kraj na Goričkem. Ime je dobil po utrdbi, okoli katere se je razvil. Posestvo Gornja Lendava ali Lyndwa, današnji grad pri Gradu, se v pisnih virih prvič omenja leta 1208, ko se omenja grof Nikolaj iz Železneg in je tudi največji grad na Slovenskem. Njegova posebnost je, da ima 365 sob, kar pomeni da ima vsak dan v letu svojo sobo. Grajsko poslopje je bilo večkrat prezidano in tudi rušeno, ter je tako po več stoletjih dobilo mnogokotno obliko. V grajskem tkivu so prepoznavne romanske, poznogotske, renesančne in baročne arhitekturne značilnosti. Baročna podoba izvira iz 18. stoletja, v tem slogu je tudi grajska kapela z zvonikom iz l.1751. 

Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).
Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart


Nalagam...