24
januar

VRAČANJE NAŠE BOŽANSKOSTI -zoom delavnica  24.1.2021

Organizira: Anamarija Kovačič
Kdaj: 24. januarja ob 14:00 do
24. januarja 2021 ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:55 eur
Organizira:Anamarija Kovačič
Kontakt:anamarija@kreacijesvetlobe.si

29 ogledov

VRAČANJE SVOJE BOŽANSKOSTI 
 
 zoom delavnica
 
24.1.2021 od 14.00 do 19.00
 

VRAČAM SI VSO SVOJO BOŽANSKOST
 
VRAČAM SI VSO SVOJO IZGUBLJENO MOČ
 
ČAS JE

 

Smo v času, ki nas izjemno podpira in ko imamo na stežaj odprta vrata, da si povrnemo nazaj vso svojo Božansko dediščino, vso svojo Božansko moč. Smo v času, ko nam je omogočeno, da se osvobodimo vsega, kar ni naše. Smo v času, ko se začenjamo spominjati kdo v resnici Smo, spominjati, da v sebi nosimo vso moč Kreatorja.
Vrata Nove Zavesti na Novi Zemlji so odprta. Da bi lahko vstopili moramo odvreči vsa omejena prepričanja, podreti moramo vse zidove, ki smo jih dolgo postavljali pred svoje Srce, zato da bi ga zaščitili pred bolečino. Skozi osvobajanje bolečine in vsega kar ni naše, odpremo vrata, naredimo prostor za Novo, prostor za to kar mi Smo.
 
Skozi 2 meditaciji bomo na globoki celični ravni aktivirali procese zdravljenja in osvobajanja vsega, kar nam preprečuje izkušati sebe kot božansko Bitje.
 Imamo priložnost, da se dokončno osvobodimo vse teže in naredimo prostor Novemu . Vstopili bomo v naš sveti prostor, v prostor Srca, kjer bomo delovali v polni povezavi z našim Višjim Jazom, kjer bomo v  varnem objemu Mati Zemlje in Stvarnika. Z nami bodo vsa Bitja Čiste Luči in Ljubezni, Zavest Kristusove brezpogojne Ljubezni ki nas bodo podpirala na tem potovanju.  
V Portalu Čiste Luči in Ljubezni si bomo vračali izgubljene delčke naše duše, vso izgubljeno energijo in moč, ki smo jo predali drugim, vse kar mi Smo se bo vrnilo k nam iz vseh časov in prostorov, iz vseh dimenzij.
Dotaknili se bomo bomo Božanske iskre duše in aktivirali prebujanje spomina in zavedanja, da smo Luč neskončne inteligence Univerzuma
Prebudili in aktivirali bomo našo božansko 12.vijačne DNK, ki se nam bo začela vračati.   Vsak od nas je na eterični ravni nosilec kristalinske Božanske strukture DNK. Vstopili bomo v ta prostor, in se začeli  spominjati svoje Božanskosti. Začela se bodo prebujati zapečatena Vedenja in Resnice, ki so v vsakemu izmed nas od začetka časov. Odprli bomo vrata vsemu kar smo in vsemu, kar nosimo na celični, energetski in eterični ravni. 
Prejeli boste sporočila bitij Luči in Ljubezni in intuitivna sporočila za vsakega udeleženca.
Delavnica bo intenzivna in prebojna, vibracije so in bodo izjemno visoke.
 
Odprli bomo vrata Novemu Človeku na Novi Zemlji.
 


Cena delavnice 55 eur 
 
 
Skupina bo majhna z samo 12 udeleženci
 
 
Ob prijavi prejmete na mail vse dodatne informacije in link za prijavo v Zoom
 
Prijave do 22.1.2021 z vplačilom prispevka 55 eur
 
V primeru odpovedi zaradi bolezni se plačilo upošteva pri naslednji delavnici ali retreatu, v primeru odpovedi zaradi višje sile se plačilo v celoti povrne.
 
Dodatne informacije:
Anamarija Kovačič
031 318 137
Mail: anamarija@kreacijesvetlobe.si
O meni: http://kreacijesvetlobe.si/omeni.html
 
 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem DUHOVNA UČITELJICA in VODITELJICA retreatov, delavnic in meditacij za dvig Zavesti in poti v Nove dimenzije Nove Zemlje. Sem Lightworker in gridworker, sem VARUHINJA ZEMLJE. NE UČIM...

  |  www.anamarijakovacic.si/ www.kreacijesvetlobe.si/

Nalagam...