28
marec

Zdravljenje notranjega otroka- celodnevna intenzivna delavnica

Organizira: Društvo Rast
Kdaj: 28. marca ob 10:00 do
28. marca 2020 ob 19:00
Kje:
Prispevek:140 eur
Organizira:Društvo Rast
Kontakt:klaudijado@gmail.com ali 041/545-792

3 ogledov

ZDRAVLJENJE NOTRANEGA OTROKA – CELODNEVNA INTENZIVNA DELAVNICA
V soboto 28.3.2020.;od 10.00 -19.00 ure; Lendava, Glavna ulica 48

Vse se začne v otroštvu…… zato je tudi otroštvu potrebno nameniti zasluženo pozornost, kajti v odraslosti živimo po vzorcih, ki smo jih pridobili kot otroci,oblikujejo nas izkušnje, ljudje in dogodki našega otroštva, če se mi spomnimo in zavedamo tega, ali pa ne. Zatorej, če želimo spremembo na bolje, če se želimo osvoboditi bolečine, ki jo nosimo leta in leta se je dela treba lotiti pri temeljih -pri naših koreninah, v našem otroštvu . Začeti je treba z notranjim otrokom.
Na zdravih temeljih lahko gradimo zdravo sedanjost in ustvarjamo zdravo prihodnost.
Začnimo od temeljev, začnimo od majhnega otroka, ki ranjen čepi nekje v kotičku vaše duše in kliče na pomoč, upajoč, da mu končno namenite pozornost, ki si jo zasluži.
Zdrav notranji otrok je temelj celotnega našega življenja. Od našega notranjega otroka je odvisno kako delujemo in kako živimo.
Naš notranji otrok je bil velikokrat ranjen zaradi fizičnih, psihičnih ali drugih zlorab. Naš notranji otrok je bil ranjen vsakič, ko nismo bili slišani, smo bili osamljeni, smo bili priča kreganju staršev, vsakič ko smo bili tarča posmeha, vsakič ko nam niso zaupali, nas preverjali,nas kritizirali, se nam norčevali, nam niso namenjali pozornost, se nismo čutili zaželene in ljubljene,……
in ali tudi v odraslosti

ponavljate vzorce svojih staršev, starih staršev, se bojite sprejemati odločitve, vas je strah spremembe, se ne upate postaviti zase in živeti svojo resnico, dovolite, da vas drugi ponižujejo in izkazujejo svojo nad moč,za doseganje ciljev porabite veliko energije in truda, nimate urejenega partnerskega odnosa ali imate težave z lastnimi otroki,imate slabo samopodobo in ste nesamozavestni, vas pestijo zdravstvene težave,imate občutek da niste varni, živite v konstantnem strahu pred pomanjkanjem, imate finančne težave, ......
Potem je čas, da se te bolečine znebite.
Zdravljenje notranjega otroka je resnično močan proces, ki vas osvobodi vsega. Pričnete delovati kot popolnoma samostojne duše, brez vezi in omejitev. Začutite globoko svobodo, notranjo moč, brez omejitev.

 

Delavnico vodim  Klaudija Dolenčić medij, angelski svetovalec, voditeljica skupinskih meditacij,izvajalec šamanskih tehnik zdravljenja, usposobljena voditeljica joge smeha, energijski zdravilec, kozmoterapevt,certificiran terapevt Zdravljenje notranjega otroka po metodi Darje Sekulič, usposobljena za samostojno vodenje delavnice, osebno pri avtorici delavnice.


Delavnica poteka v majhni zaprti skupini. Prijave sprejemam do zapolnitve skupine.Delavnica bo izvedena ob najmanj 2 prijavah.
Kontakt za info in prijave: Klaudija Dolenčić 041/545-792 ali klaudijado@gmail.com
http://www.drustvo-rast.com/sepet-duse/
Cena delavnice je 140,00 eur. Rok za vplačilo do 25.3.2020.
Prijava obvezna.

 Z vplačilom delavnice potrjujete prijavo na delavnico.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Društvu Rast si želimo s svojim aktivnim delovanjem v obliki izobraževalnih delavnic in svetovanj s področja duhovnosti, naravne gradnje, sonaravnega in samooskrbnega načina življenja, graditi pot k...

Nalagam...