Društvo Rast
delavnice, meditacije, izobraževanje, duhovna rast, naravna gradnja

DRUŠTVO RAST -delavnice, meditacije, izobraževanje, naravna gradnja,duhovna rast

Čentiba, Fodorjeva vrsta 152
9220 Lendava

1 zahval     1337 ogledov

Ustanovitelja Društva Rast sva Klaudija in Davor Dolenčić. Že vrsto let se izobražujeva v smeri duhovnega razvoja, kakor tudi na področju naravne gradnje in sonaravnega ter trajnostnega razvoja. Po notranjem navdihu  sva pred dobrimi petimi leti na svojem posestvu začela oblikovati velik vrt in sadovnjak po načelih permakulture in sonaravnega kmetovanja. Prav tako gradiva hiško iz naravnih materialov, ki je neke vrste  učni poligon o naravni gradnji.Sva aktivna člana lokalne skupnosti, saj organizirava različne dogodke na temo osebne rasti in zdravega načina življenja, ter prirejava delavnice na temo naravne gradnje, ki jih tudi sama vodiva ali pa imava gostujoče predavatelje.

Klaudija Dolenčić sem usposobljena voditeljica  skupinskih meditacij, voditeljica joge smeha, angelski svetovalec, medij s pridobljenimi certifikati. Prav tako organiziram in vodim postenja. Sem avtorica knjige o postu: POST -POT DO VITALNEGA IN ZDRAVEGA ŽIVLJENJA. Vsa ta znanja in izkušnje z veseljem delim naprej med ljudi, v najvišje dobro vseh.

Davor Dolenčić sem velik ljubitelj narave, fotograf, predvsem pa me zanima vse v zvezi z naravno gradnjo. Znanje  o naravni gradnji sem si pridobival in si ga še vedno nadgrajujem  skozi lastne izkušnje, ter obiski delavnic na to temo tako doma kot v tujini(Hrvaška, Španija, Češka). Svoje znanje predajam v obliki izobraževalnih delavnic, vsem ki jih to zanima.

V Društvu Rast si želimo s svojim aktivnim delovanjem v obliki izobraževalnih delavnic in svetovanj s področja duhovnosti, ter promocijo naravne gradnje,sonaravnega in samooskrbnega načina življenja, graditi pot k srečnejši in lepši prihodnosti vseh nas.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  DRUŠTVO RAST -delavnice, meditacije, izobraževanje, naravna gradnja,duhovna rast

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...