27
maj

Žensko-Moški Oddih: Neguj svojo esenco in spusti svojo senco

Organizira: Maja Radej - Majaea
Kdaj: 27. maja ob 17:00 do
29. maja 2022 ob 17:00
Kje:
Prispevek:300€, za par 270€ na osebo
Organizira:Maja Radej - Majaea
Kontakt:Maja: maja@majaea.si

515 ogledov
 • Te kliče raziskovanje svojih osebnih globin?
 • Si želiš vikend oddiha v čudoviti naravi?
 • Potrebuješ sproščanje, povezovanje s sabo, smeh, druženje,...?
 • Te kliče žensko-moško druženje?

27. - 29. maja bova Dejan in Maja vodila 3 -dnevni dogodek za moške in ženske, kjer bomo s pomočjo meditacij, energijskih in dihalnih tehnik, igre, plesa, pogovorov in druženj spuščali vse tisto, kar nam preprečuje, da bi se prebudili v pristnosti in živosti življenja. Posvetili se bomo samim sebi z nežno ljubečo pozornostjo in si dovolili prejeti ljubezen in (samo)zaupanje.
 
V osrčju divje narave, na 1000 metrih nadmorske višine vas bova M&D popeljala skozi proces čiščenja odvečnega, zavirajočega in odkrivanja ključev zavesti. Odgovor na večna vprašanja "Trpim. Zakaj se mi to dogaja? Kako naj stopim iz začaranega kroga?" je morda bližje kot pričakuješ. Ko se odpremo notranji ranljivosti in iskra iskrenosti zaneti naš notranji ogenj, lahko stopimo v globino svojega bitja. Iskali bomo ta prostor varnosti in osebne moči.

Kdor na popotovanju sebe zares išče, ta najde! Včasih je samo namig, pobuda, dih ali pravo vprašanje dovolj, da se sproži plaz, ki pomaga odplakniti naše omejujoče mentalne vzorce in rušilna čustva.

Pridruži se nama v tem raziskovanju! In nikoli pri tem ne pozabi na igrivost, radoživost in ustvarjalnost. Te kvalitete bodo ohranile tvojega duha, ko ti bo najtežje.

v 3-dnevnem žensko-moškem oddihu bova izvedla pester program:

 • SRČNI REBIRTHING
 • ŽENSKI KROG (poglabljane v maternico, srce in prebujanje ženske esence)
 • MOŠKI KROG (vodovodno-inštalaterska dela, sekanje drv in brušenje laminata): hec?
 • ZVOČNA KOPELPLES
 • VAJE NEGOVANJA SAMEGA SEBE IN ZAUPANJA SEBI
 • SPROSTITVENE IMPROVIZACIJSKE IGRE
 • VODENE MEDITACIJE
 • JUTRANJA BUDNICA

KAJ TI DOGODEK PRINESE? 

 • Obnovitev in regeneracija na vseh nivojih - fizičnem, čustvenem, mentalnem in energijskem,
 • več povezave s sabo, svojo dušo,
 • več energije in nov, bolj iskren, pogled nase in na življenje,
 • več lahkostnosti, veselja in kreativnosti,
 • bolj srčen odnos do sebe in do svojih bližnjih, 
 • Dvig zavesti, kar ti bo pomagalo izzive reševati bolj mirno, sočutno in z več ljubezni. 

KDO JE VABLJEN?

Za ženske in moške, pare in samske.
Vabljeni vsi, ki se želite odklopiti od hrupa obremenjujočih misli, se povezati z notranjim glasom ter se do dobra sprostiti v prijetni družbi.

KJE BOMO?

V domu Smolnik, sredi čudovite neokrnjene narave na Mariborskem Pohorju.

KDAJ in KAKO BO POTEKAL?

Od petka, 27.5. do nedelje 29.5.
V petek s programom začnemo popoldne, da se nama lahko pridružite po službenih obveznostih, po želji pa lahko pridete že prej in uživate v čudoviti naravi. Zaključimo v nedeljo proti večeru.

PRISPEVEK

Cena 3 dnevnega oddiha je 300€, za par je cena 270€ na osebo.
Ob prijavi 100€ ostalo na dogodku. Prijave zbirava do petka, 20.5.
V to ceno je vključen 2x polni penzion (spanje, 3je vegetarijanski obroki na dan in turistična taksa). V petek začnemo z večerjo in v nedeljo zaključimo s kosilom.
Vključen je celotni voden program oddiha in najina individualna podpora tekom celotnega popotovanja.
Doplačilo za vegansko prehrano je 5€ na osebo na dan.
 
Število mest je zaradi dinamike delavnic omejeno.

3 dnevni oddih vodiva Maja in Dejan

Maja

Sem srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Učim energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodim različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, učim vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Največja strast so čustvene globine, pomagam pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka. Nadvse uživam, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti. Prirejam individualne in skupinske delavnice, tečaje po celi Sloveniji in preko spleta.

 

Dejan

Kot otrok sem bil zelo senzibilen, opazovanje in čutenje sveta okoli mene je bilo nekaj, kar sem počel zelo spontano. Velikokrat razočaran nad krivicami, zlonamernimi dejanji ter omejevanjem svobode in ustvarjalnosti sem se postavljal v pozo pasivnega upornika, ki je bil preveč občutljiv in prijazen, da bi s svojim videnjem skušal »spreminjati svet«. Naposled se mi je po mnogo letih posvetilo, da vse težke življenjske preizkušnje izhajajo iz enega izvora – mene samega. Začela se je pustolovščina spoznavanja in ozaveščanja vseh prej spregledanih telesnih, čustvenih, mentalnih in duhovnih vidikov samega sebe. Ta divja dogodivščina je iz mene izvabila vse od najsvetejših in najsrčnejših trenutkov, ki si jih človek lahko predstavlja, pa do najglobljih in najtemačnejših mrakob človeške psihe. Na tej poti sem prejel veliko spoznanj, ki so učvrstila moja namen in mi pomagala, da v najtežjih trenutkih nisem obupal. Zdaj želim tudi ostalim ljudem pomagati stopiti na pot, ki se nikoli ne konča, začne pa se s preprostim rekom: Če hočeš priti ven, moraš iti skozi!DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...