19
september

Zvočna kopel s petjem v jeziku srca

Organizira: Višja Vibracija
Kdaj: 19. septembra ob 19:00 do
19. septembra 2023 ob 21:00
Kje:
Prispevek:25 EUR
Organizira:Višja Vibracija
Kontakt:Prijave zbira Kamai na email: svetisce.srca@gmail.com + Vse dodatne informacije dobite pri Kamai na 040 861 078

40 ogledov

Zvočna kopel je mistično potovanje skozi zvočne pokrajine, ki jih ustvarjajo zdravilni zvoki gonga, pojočih kristalnih in tibetanskih posod, šamanskih bobnov, raznih zvončkov, flavt, didgerido-ja..., in petja v jeziku srca, svetlobno zvočnih kod Nove Zemlje.

Kaj je ta jezik srca? Nekateri ga imenujejo jezik višjih dimenzij, svetlobni jezik ali light codes language. Ta jezik prinaša kode-ključe, ki odpirajo vrata v naši zavesti, nas zdravijo, dvigujejo na višjo frekvenco in nas spominjajo kdo v resnici smo.

Zvočno kopel bova za vas z vso ljubeznijo izvajala Ka Mai in Dario Sever z namero transformacije vse stare energije, ki nam ne služi več, da bi se lahko še globlje usidrali v zavesti Nove Zemlje in zaživeli svoje dušno poslanstvo na tem planetu. Zvočna kopel deluje globinsko, saj sprošča, odpira, celi, osvobaja in uravnoveša vsa naša telesa (fizično, mentalno, čustveno in duhovno).

S seboj lahko prinesite svojo podlogo za ležanje in po potrebi odejo za pokriti (lahko tudi spalko) ali pa uporabite ležalke in odeje, ki so nam na voljo v prostorih Višje vibracije. Ne pozabimo na vodo.

Prostovoljni prispevek 25€. Število mest je omejeno, zato so prijave obvezne.
Prijave zbira Kamai na email: svetisce.srca@gmail.com 
Vse dodatne informacije dobite pri Kamai na 040 861 078.

Kamai Serafi in Dario Sever

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Višja Vibracija ponuja podporo pri duhovni rasti posameznikom in izvajalcem dogodkov. Ponujamo prostor za izvedbo vaših dogodkov v Ljubljani (Pržan), imamo pestro trgovino z izdelki za osebno in...

  |  visja-vibracija.si/

Nalagam...