19
junij

Zvočne zdravilne vilice- praktični seminar uporabe vilic

Organizira: Nova Alkimija
Kdaj: 19. junija ob 10:00 do
20. junija 2021 ob 17:00
Kje:
Prispevek:190€
Organizira:Nova Alkimija
Kontakt:051-783-072, grega.gregorec@gmail.com

9 ogledov

Zvočne zdravilne vilice kot terapija prihodnosti

V zadnjem času je postala zvočna terapija in vse, kar je povezano z zvokom učinkovito terapevtsko orodje, ki nam povrne izgubljeno ravnovesje v telesu in umu. Uglaševalne vilice so mogočno orodje v zvočni terapiji. Pogosto označeni kot “akustični kirurški instrument” jih lahko uporabljamo na več načinov: na fizičnem nivoju - z vibracijskimi vilicami, na metafizičnem nivoju in področju aure in subtilnega telesa, pa s pomočjo zvočnih vilic.

Uglaševalne vilice predstavljajo hkrati edino orodje na področju alternativne terapije, ki je prepoznano in upoštevano (ter deloma tudi aplicirano) na področju uradne, konvencionalne medicine, kot človeku prijazen in neinvaziven pristop.

Zvočna terapija v prvi vrsti pripomore k pravilnemu pretoku energije v telesu ter odplavljanju toksinov, ki so se nakopičili v njem ob slabem vplivu okolja in stresa.

Pozitivna lastnost uporabe pa je v temu, da jo lahko izvajate na sebi kot samopomoč in samozdravljenje, enako tudi na svojih najbližjih. Nekateri poročajo, da jo uspešno izvajajo tudi na živalih. Terapija z zvočnimi vilicami je popolnoma varna in naravna.

 

Komu je namenjen dvodnevni seminar z zvočnimi vilicami:

- začetnikom, ki si želijo naučiti praktične uporabe zvočnih vilic

- zvočnim terapevtom kot nadgradnja svojega znanja

- druge vrste terapevtom, kot učinkovito integracijo in povezavo svojega znanja

 

Tisti, ki vilice morebiti že uporabljate ali jih imate doma jih lahko prinesete s seboj. Če vilic še nimate, bo osnovne tipe le teh mogoče kupiti tudi na seminarju.

 

Vsebina dvodnevne delavnice uporabe zvočnih zdravilnih vilic:

01. Zgodovina uglaševalnih vilic

02. Sestava in funkcije

03. Kako delujejo

04. Prednosti uporabe vilic

05. Vrste in tipi vilic (obtežene, zvočne, hibridi)

06. Pravilno rokovanje (drža in optimalna aktivacija)

07. Področja aplikacij (fizično vs. zunanje telo)

08. Vilice kot “detektor” (ugotavljanje neravnovesij)

09. Protokoli in pristopi glede na “problem”, s katerim se soočamo

10. “Intervali” ali Pitagora, kot prvi (znanstveni) zvočni zdravilec

11.  Akupresura in meridiansko področje delovanja vilic (Zvokopunktura)

12. Uglaševanje z vilicami Om in intoniranje

13. Nastavki in njihova uporaba

14. Vibracijsko uglaševanje celotnega telesa (Otto 32, 64, 128 Hz)

15. Princip pretoka (terapevtski vs. relaksacijski pristop)

16. Postavitev namena terapije

17. Predstavitev različnih vilic: Sončni harmonski spekter - Glasba, Otto - vibracija, Fibonacci - Geometrija, Planetarni model - Vesolje, Solfeggio - Starodavni napevi, Kristalni uglaševalci - Aktivacija, Uglaševanje možganskih hemisfer - Možgansko Valovanje

18. Zaključek
 

Kdaj in kje: sobota 19.6. in nedelja 20.6.2021 v Ljubljani od 10:00 do 17:00 ure

Cena: 190 evrov

Število prostih mest je omejeno.

Vodja seminarja: Marko Žigon

Vse informacije in prijave na tel: 051/783-072 ali na e-pošto: grega.gregorec@gmail.com

Več TUKAJ

Nekaj besed o Marku:

Marko Žigon je povezan z zvokom od leta 1993. Začel je s klasično glasbo (tuba in tolkala). Kasneje je ustanovil glasbeno skupino, katera je imela več kot 500 živih nastopov in je posnela dva studijska albuma. Diplomiral je tudi iz akustike na mednarodni Avstralski šoli za audio inženiring. Leta 2005 se je prvič srečal z zvočnim zdravljenjem in od takrat naprej občuti globoko privlačnost do zvoka kot terapevtskega orodja in njegovega vpliva na spremenjena stanja zavesti.

Udeležil se je več kot 15-ih mednarodnih izobraževanj in treningov in osebnih srečanj z vodilnimi izvajalci v Nemčiji, Veliki Britaniji, Japonski, Rusiji, Franciji, Nepalu... Opravil je več kot 900 individualnih zvočnih terapij in gostoval kot zvočni terapevt pri več kot 300 skupinskih meditacijah po celem svetu.

Marko nenehno goji odgovoren, inovativen in strasten pristop pri izvajanju zvočne terapije, kar je podprl s svojim pionirskim delom »Frekvenčni test odzivnosti telesa«, ki vsebuje natančno diagnozo. Najboljša možna izkušnja je njegov cilj! V vsem tem času je zbral tudi impresivno število različnih zvočnih orodij (več kot 120 tibetanskih skled, več kot 100 zdravilnih vilic, 14 različnih gongov,...), tudi redkejših.

Organiziral je več kot 60 izobraževanj in usposabljanj po celem svetu (ZAE, Nemčija, Italija, Velika Britanija, Bahrajn, Nepal, ZDA, Hong Kong in Japonska).

Zadnja tri leta tudi vodi izobraževanja za zvočne terapevte (1, 2 in 3.nivo).

Marko živi in ustvarja v Dubaju, kjer ima tudi svoj zvočni terapevtski studio.

V mesecu juniju 2021 bo prvič gostoval v Sloveniji in to bo edinstvena priložnost, da se od njega vsi kaj naučimo.

 

Pričevanja (zaradi avtentičnosti v angleškem jeziku):

"I've completed the sound therapy course and recently had private sessions with Marko Zigon as well. I can whole heartedly say he is a magical maestro. His inherent skill in creating an artistic flow of vibrations was beautiful and subtle. After each session there was a definite shift in my level of acceptance and chakra alignment that was even apparent to others in my everyday life. His method of teaching makes the theory so easy to absorb and with the practice it's a great course for anyone interested in sound and vibrational energy."

Fariba Zoulfaghari - United Arab Emirates

I have just finished Marko’s Sound Healing & Vibrational Therapy courses levels 1 2 & 3. It was an amazing 3 days of learning, practicing and really understanding at a deep level the incredible therapeutic effects that sound delivers. Marko is so patient and made sure each and everyone of us understood the in-depth knowledge he teaches. He has done so much of his own research and has developed the most unique and incredible sound therapy tools which work on a much deeper level I have ever experienced before. He made the class so interesting and we had so much fun! Anyone who wants to understand more about sound therapy I highly recommend Marko’s classes.

Katherine Gildert – UK

I highly recommend the three-day sound therapy course conducted by Marco Zigon to anybody interested to become a sound therapist. His passion and knowledge about the topic was clearly evident and immense, and one can only absorb as much as possible in the short time span, where we covered so much content. After the course one walks away with a clear understanding of many possibilities and approaches. Thank you Marko for a very enjoyable course.

Dina Paneris - Greece

ORGANIZATOR

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...