Marko Peskar
access consciousness

1 zahval     407 ogledov

Živjo, sem Marko!

Po izobrazbi sem univerzitetni dipl. Filozof in literarni komparativist. Ja, ja .... koga to v resnici briga? :)

Kdo sem zares?
Predstavljajte si malega Markota, dečka, ki ga je že od mladih nog privlačilo vse kar je zvenelo mistično, vse kar je bilo povezano z energijami, in tistim, kar človeško oko v resnici ni moglo zaznati. Igrivo se je mali navihani Marko počasi spreminjal v iskalca, ki je poskušal najti »resnico« in samega sebe, skozi različne šole in tehnike.


Moja raziskovalna pot do sedaj vključuje karate-do, jogo, QiGong, Vipassano, dvakrat sem prehodil špansko romarsko pot Camino de Santiago, športno plezanje, ultra maratone, pred kratkim pa sem opravil tudi tečaj potapljanja.
Hvaležen sem za vsako od teh modalitet, ker mi je vsaka dala nekaj, kar sem v tistem trenutku najbolj potreboval.


Pred tremi leti, pa me je "naključje" pripeljalo na prvo Access consciousness Bars delavnico, ki je moje življenje postavilo na glavo oz. bolje rečeno na noge. Vse od takrat je klic, da bi čim večjemu številu ljudi predstavil to enostavno in noro transformativno tehniko, postajal vse glasnejši.


Tako sem danes tukaj. Kot vzpodbuda, kot povabilo v lahkotnejše in zabavnejše življenje. Preprosto zato, ker lahko in ker mi je mar. :)

Sem certificiran Access Consciousness Bars in Facelift fasilitator ter praktik Accessovih telesnih procesov (MTVSS, Korekcija vida, ).

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Kelito d.o.o.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...