AlfaMagnum
Izobraževanje in svetovanje za zdrav življenjski slog

AlfaMagnum, Izobraževanje in svetovanje za zdrav življenjski slog

Gradac 100
8332 Gradac

0 zahval     327 ogledov

Ko se znajdemo na prelomnici, ko preprosto potrebujemo nekoga, da nam pomaga naprej, ker nam zmanjka energije za to, da bi lahko funkcionirali, kot si želimo in se hrati zavedamo določenih življenjskih vzorcev, ki jih želimo spremeniti, je lahko v takšnih primerih individualna energijska terapija v podporo. Sestavlja jo pogovor, energijsko podporo in intuitivno svetovanje.

Osebi, ki pride na terapijo, se med procesom, ki združuje reiki in nekatere druge metode energijske podpore v celoti posvetim.

Kot terapevt naravnega zdravljenja in reiki mojstrica organiziram seminarje tradiconalnega Usui Ryoho Reiki sistema in vodim tečaje za osebni in duhovni napredek. Reiki je nežna metoda za samozdravljenje, ki se jo lahko nauči vsak, si z njo pomaga v raznih situacijah; je idealna za začetno spoznavanje z energijimi in delom z njimi.

Delavnica Spoznaj sebe - spoznaj Tarot je inovativna delavnica ali pristop dela na sebi, k osebni rasti in duhovnem razvoju. Skozi izkustveno delavnico se povežemo skozi simbolizem tarota, kot orodja, s samim seboj. Je metoda, za razvoj intutivnega zaznavanja in razjasnitve določenih situacij, osebnostnih značilnosti in tudi preseganja raznih vzorcev, za odločanje vedno v skladu z vašo resnico ....

namaste

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  AlfaMagnum, Izobraževanje in svetovanje za zdrav življenjski slog

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...