Angel babies & Angel mama
pomoč pri zanositvi

ANGEL, Alneja Gašpar Horvat, s.p.

Slomškovo naselje 39
9220 Lendava

0 zahval     765 ogledov

Alneja Gašpar Horvat je avtorica različnih programov namenjenih mamicam in otrokom z duhovnimi darovi, parom, bodočim mamicam in vsem, ki si želijo ustvariti družino, a so na tem področju naleteli na različne izzive. Njeni programi temeljijo na podlagi osebne življenjske izkušnje, vključujejo pa različne duhovne, energetske, osebnostne in druge alternativne tehnike in metode, ki so se izkazale za izjemno učinkovite. V svojem programu je strnila znanja in izkušnje, ki jih je pridobila kot intuitivna svetovalka, svetovalka ob izgubi in žalovanju, učiteljica meditacij in duhovna regresijska terapevtka.

Alneja je avtorica inovativnega programa “Rojstvo metulja” za pomoč pri zanositvi, ki je namenjen ženskam in parom, ki se že dalj časa trudijo zanositi ali so šli skozi težko izkušnjo splava, ter posebnih intuitivnih svetovanj ANGEL BABIES (komunikacija z nerojenimi dušami otrok) in ANGEL MAMA (pomoč pri zanositvi in ugotavljanje blokad) za bodoče mamice.

Alneja v okviru delavnic ANGEL KID in PRINC NA BELEM KONJU pomaga vzpostaviti zdrave in harmonične partnerske odnose za starše in svetuje pri vzgoji novodobnih otrok ter razvijanju njihovih duhovnih darov.

V okviru Šole Intuicije™ vodi meditacije za nosečnice, meditacije za zanositev, izvaja duhovne regresije za odpravo blokad pri zanositvi, ponuja svetovanja in ridinge za komunikacijo in povezovanje z nerojenimi dušami, izvaja medijstva po splavu ter vodi individualne in skupinske delavnice v okviru programa za pomoč pri zanositvi.

V eReviji Intuicija piše in deli svoje izkušnje na temo premagovanja ovir in blokad na poti do zanositve, uči o vzrokih neplodnosti in težav pri zanositvi, blagodejnem učinku meditacij na zanositev, o komunikaciji in povezovanju z nerojenimi dušami ter o drugih koristnih nasvetih za bodoče mamice.

Alneja je svojo duhovno pot začela septembra 2014, ko je v Prekmurju postavila duhovno akademijo Angel, pod okriljem katere potekajo najrazličnejši programi za osebnostno in duhovno rast. Deluje po vsej Sloveniji.

Na njeni novi spletni strani http://www.osebnostna-rast.com, ki je posvečena čarobnosti rojstva in ustvarjanju družine ter zdravih in harmoničnih odnosov, bo zagotovo vsak našel nekaj zase.

Alneja pravi zase:

“Že kot otrok sem si želela biti svetovalka, terapevtka in duhovna učiteljica, da bi lahko pomagala ljudem v stiski. Področje osebnostne in duhovne rasti je bilo vedno moja prva ljubezen, a ker človek službo pogosto izbira s pametjo in ne s srcem, me je poslovna pot odpeljala v jezikovne vode. Tega seveda ne obžalujem, saj mi je znanje tujih jezikov odprlo pot do številnih tujih duhovnih šol in učiteljev in ponudilo priližnost za prevode knjig o osebnostni in duhovni rasti.

Duhovnost pa je bila vedno moja skrita strast, prebrala sem veliko knjig na to temo in se udeležila številnih izobraževanj pri priznanih slovenskih in tujih duhovnih učiteljih. Z navdušenjem sem spoznavala Jungove arhetipe, osnove psihoanalize, urila svojo intuicijo, meditirala in si pridobila številne certifikate na področju osebnostne in duhovne rasti.

Pri 28 letih sem ustanovila akademijo za osebnostno in duhovno rast - ANGEL in se kmalu po tem priključila izjemni ekipi Šole Intuicije pod vodstvom Teje Melinc. Kot avtorica številnih duhovnih programov, svetovanj in delavnic pomagam ženskam, parom, družinam in otrokom uresničiti njihove potenciale in ustvariti ljubeče odnose z drugimi in s seboj. ”

Njeni avtorski izobraževalni programi in svetovanja obsegajo:

1) REGRESIJE IN TERAPIJE

Z regresoterapijami uspešno razrešujemo strahove, otroške travme, odvisnosti, osebne, zdravstvene in poslovne blokade, težave pri zanositvi, nočne more, družinsko karmo, blokade iz otroštva in prejšnjih življenj, odnose s starši in celo težave s prekomerno težo.

- TEHNIKA METULJ regresoterapija za razbijanje blokad pri težavah z zanositvijo

2) INDIVIDUALNA SVETOVANJA

Rojstvo metulja - celovit program za pomoč pri zanositvi
Svetovanje ob izgubi otroka (pomoč pri žalovanju, medijstvo po splavu)
Družinska terapija (težave pri zanositvi, družinska terapija, vzgoja otrok, partnersko svetovanje)
Ridingi za nosečnice, mamice in bodoče mamice (Angel Babies riding z nerojenimi dušami, Angel Babies riding za nosečnice, Angel Mama riding za pomoč pri zanositvi, Šepetanje dojenčkom - branje duše in riding o potencialih, darovih in poslanstvu vaših otrok)

3) IZOBRAŽEVANJA ZA ŽENSKE, MAMICE IN OTROKE

Angel Kid - delavnica za mamice rahločutnih otrok
Angel Babies tečaj - tečaj komunikacije z nerojenimi dušami
Priprava gnezda - tečaj priprave na prihod novega družinskega člana
Princ na belem konju - tečaj za reševanje in uglaševanje partnerskega odnosa po rojstvu otroka

Meditacije za nosečnice in pomoč pri zanositvi

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  ANGEL, Alneja Gašpar Horvat, s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...