Animayush

Animayush, Cvetka Rutar s.p.

Gabrje 51
1356 Dobrova

47484 zahval     1276 ogledov

Moje delovanje je namenjeno vsem, ki si želijo na pot sprememb in preobrazbe ter izboljšati kakovost življenja.Svetujem vam preko knjig in priročnikov, z individualnim pristopom za posameznike, pare in družine, na delavnicah in tečajih ter preko informiranih izdelkov.

Informirani izdelki Animayush vsebujejo kodo,ki na svojstven način transformira negativno energijo v pozitivne vibracije,ki  lahko izboljšajo splošno počutje ali pa vplivajo samo na določen del telesa oziroma težavo. V mojem izboru so obeski za zaščito in čiščenje prostora in ženski dnevni vložki in menstrualne skodelice za pomoč pri odpravljanju in zdravljenju vaginalnih vnetij. Ker tudi naši hišni ljubljenčki živijo v okolju, kjer so izpostavljeni negativnim vplivom, imam zanje kodirane obeske za transformiranje negativnih vibracij v telesu.

Knjige in priročniki so namenjeni otrokom, staršem in učiteljem, oziroma vsem, ki želijo otroke in sebe čustveno razbremeniti in jih naučiti nekaj preprostih tehnik.

Vodene meditacije so del terapij. Tudi te sem zbrala v knjigi za pomoč vsem, ki potrebujejo krajše vsakodnevne sprostitve.

Animayush tečaji so namenjeni tistim, ki potrebujejo čustveno razbremenitev. Tu se naučijo nekaj učlinkovitih tehnik razbremenjevanja in povezovanja z univerzalno energijo.

Animayush terapije se izvajajo sposamično ali v paketu, kjer naredim vsakemu interesentu individualni plan. Prav tako izdelam na podlagi pogovora in definiranju težave individuale program za družine, ki potrebujejo hkrati tudi učenje primernih vzgojnih postopkov.

 Sem Mojstrica Usui in Imara reiki sistema in predajam to znanje naprej na reiki tečajih in terapijah.

Vesela sem, da sem lahko pomagala že mnogim. Zavedam se, da je vsako težavo potrebno pogledati celostno in jo tako tudi odpravljati. V času svojega terapevtskega dela sem spoznala tudi to, da je težavo mogoče rešiti le ob zavestnem sodelovanju in pripravljenosti za spremembo.

 

Hvaležnost

Hvaležnost

15 inspiracij   47476 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Animayush, Cvetka Rutar s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...