Care nature
obrazna joga, japonski cosmo lifting SorensensistemTM, kozmetika, svetovanje

0 komentarjev    0 zahval     245 ogledov

Jasna je pozitivna, razigrana in vedno novih pustolovščin željna oseba.

V svojem dosedanjem delu, predvsem na področju prodaje in trženja, si je pridobila veliko (pre)izkušenj, znanj pri delu z ljudmi in komunikaciji.

V lastnem podjetju se že osemnajsto leto ukvarja s prodajo kozmetičnih izdelkov,  svetovanjem ter organizacijo delavnic s tega področja.

Na podlagi izkušenj in pridobivanju znanja ter odgovorov na tematiko ženskega obraza, si je pridobila licenco za inštruktorico obrazne joge po sistemu Savine Atai.

V zadnjih štirih letih si je kar lepo število njenih tečajnic z vadbo obrazne joge pridobilo mladostnejši in bolj svetleč videz. Obrazna joga pa nudi več kot samo fitnes obraznih mišic in naravnega pomlajevanje obraza ter telesa. Zanjo je to tudi duhovna praksa.

Svoje navdušenje nad obrazno jogo in nenehno osebno rastjo, z velikim navdušenjem deli z ljudmi, kar jo neizmerno osrečuje.

Pridobila si je tudi naziv terapevtke Japonskega Cosmo Liftinga SorensensistemTM. S terapevtskimi masažami obraza z Japonskim cosmo liftingom svojim strankam poleg pomlajevanja obraza, nudi še sprostitev, masažo obraznih mišic, detox (čiščenje) telesa...

Jasna s svojimi storitvami pomaga, da dosežete pomlajevanje obraza in telesa, zdravstveno okrepitev in duhovno prebujanje.

Verjame v srčnost ljudi in kreiranje življenja po lastni volji.

Želi se razdajati ljudem kot najboljša verzija sebe.

Njen moto je: "When we care we want to share. - Care Nature"

 

Pošlji sporočilo | CARE NATURE

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Reboljeva 11, Ljubljana

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...