Čarobna pot srca
Terapevtsko izobraževanje in osebna rast

Čarobna pot srca, Terapevtsko izobraževanje in osebna rast, Urška Vidic s.p.

Cviblje 29
8350 Dolenjske Toplice

0 zahval     252 ogledov

Sem izkušena mamica na področju umirjanja otrok in tako pomagam mamicam, da s pomočjo čuječnosti in energijami lažje umirijo svojega otroka. In tako končno začnejo uživati s svojim otrokom in se posvetijo svojim željam.

Sem avtorica avdio meditacijskih pravljic za otroke, ki so bile zelo dobro sprejete s strani mamic, saj poročajo o čudovitih rezultatih, kot so, da otroci zaspijo hitreje in se tudi hitreje umirijo. 

Moje izkušnje z nemočnimi in utrujenimi mamicami so se izkazale za zelo uspešne. Saj jim nudim pomoč tudi na daljavo s svetlobno terapijo in tako mamice  vzpostavijo boljšo vez s svojim otrokom.

Prav tako sem ustvarila unikaten tečaj za mamice, ki si želijo delovati preko srca in otroka poučiti o duhovnosti in svetu energij in čuječnosti.

Ker rada ustvarjam in delujem preko srca, sem začela slikati energijske slike, ki dobro vplivajo na počutje in predvsem polepšajo prostor. 

Še več o mojem delu, pa si lahko prebereš na: https://www.carobnapot-srca.si/.

Za vse informacije sem na voljo na: info@carobnapot-srca.si in na FB strani: Čarobna mama - Urška Vidic (https://www.facebook.com/carobnamama/?modal=admin_todo_tour).

Če bi želela mojo promocijsko meditacijsko pravljico za umiritev otroka, mi piši v ZS na FB ali pa mi pošlji mail in ti brezplačno pošljem avdio meditacijsko pravljico, ki otroka popelje v hitrejši spanec.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Čarobna pot srca, Terapevtsko izobraževanje in osebna rast, Urška Vidic s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...