Carolina Turecki
energijska obravnava in kristalna postelja

Carolina Turecki s.p., svetovanje in spletno izobraževanje

Rožnodolska ulica 37
2000 Maribor

0 zahval     35 ogledov

Kar potrebuješ in kar si želiš sta običajno dva različna pojma. Odvisno od tega, ali je tvoja duša usklajena s tvojim umom oziroma ali so tvoja dejanja usklajena s tvojim dušnim namenom.

V kolikor želiš živeti svoje poslanstvo vsak dan in ga dihati skozi vsak trenutek dneva, ti lahko pomagam.

Pozdravljena. Moje ime je Carolina, sem Life coachinja, življenjska motivatorka in voditeljica meditacij, katera ti pomagam pri uresničevanju tvojega dušnega poslanstva oziroma dušnega namena.

Odnos imaš sama s seboj in z vsakim, katerega srečaš – jaz ti pomagam postaviti kvaliteten temelj na katerem gradiš vse ostale odnose. Vodim te tako dolgo, da si sposobna hoditi sama.

Po več kot 18 letih izobraževanj na področju osebne rasti in 14 let  v Braziliji, čustvene transformacije, duhovnih potovanj in raziskovanja življenja, ti lahko ponudim roko pri prvih ali nadaljevalnih korakih v tvojem življenju na področju osebnostne in duhovne rasti oziroma razvoja. 

Ko sem stopila na pot duhovnosti in energije je to bilo nezavedno. 

Rojena jasnovedna in jasnoslišna sem seveda doživljala različne duhovne izkušnje, katere je bilo potrebno zapakirati in uskladiti z mojim vsakdanjim življenjem. 

Zmeraj me je zanimala praksa. Sem velik praktik in duhovnost dobi svoj pomen samo takrat, ko jo lahko prenesemo v življenje tukaj in sedaj. Nismo osamelci, ampak živimo in sobivamo z ostalimi.

Praksa in živeti tukaj in sedaj je moj način življenja. 

Teorija mi nikoli ni šla, iz tega razloga sem tudi v osnovni šoli imela velike težave z učenjem. Pred vstopom v osnovno šolo so me označili za manj razvito v umu (v tistem obdobju so takšne otroke imenovali zaostali) in mojim staršem priporočali, naj me vpišejo v osnovno šolo s prilagojenim programom. No, moja mamica je skoraj znorela. 

Ko sem v svojem odraslem obdobju odkrila vodeno meditacijo, sem se počutila domače. 

Danes združujem znanje iz različnih duhovnih praks: 

  • 7. dimenzija, svet angelov, Nadangelov in Samorogov 
  • Iniciacija v pretekla življenja
  • Vipassana meditacija
  • 3. stopnja reikija po Mikao Usui
  • Angelski reiki (1. in 2. stopnja)
  • Mojstrica Shambale reikija
  • Tečaji v okviru Barbara Brennan School of Healing
  • 14 leto izobraževanje v Casa Dom Inacio de Loyola (energijska bolnišnica), enem izmed najmogočnejših portalov Ljubezni & Svetlobe (zdravljenja) na Zemlji

Dokončen preobrat v mojem življenju se je zgodil, ko je zbolel moj sin. Takrat 16,5 leten otrok je v eni noči postal druga oseba, neprišteven. Pričela sem se ukvarjati s psihiatrijo in bolnica je postala moj drugi dom. Moj svet se je obarval v črno. S sivimi odtenki. Ni bilo več dneva, ni bilo več noči. Pričela sem drseti v depresijo. Noči so postale nočna mora. 

9 mesecev sem potrebovala, da sem nekako pričela sprejemati njegovo stanje in naslednjih 5 let, da sem ga sprejela.

Danes, ko pišem te besede, skoraj 14 let kasneje, sedim na svoji novi terasi, v svoji novi hiši in pripravljam spletno strgovino.  

Sinova bolezen me je pripeljala do spoznanj in v praksi sem ugotovila kaj pomeni dharma (skozi sinovo stanje) in kaj pomeni karma (skozi partnerski odnos).

Tvoja opora sem skozi:

  • vodene meditacije,
  • individualno delo (60 minutno svetovanje, energijsko podprto z vibracijo/svetlobo/energijo 12 dimenzije)

Za konec pa rek, za katerega ti resnično toplo polagam na srce in ti priporočam, da se ga držiš, saj je življenje neprimerno lažje in radostnejše:

ČAS ZA POPRAVILO STREHE JE, KO ZUNAJ SIJE SONCE

Love & Light,

Carolina!

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Carolina Turecki s.p., svetovanje in spletno izobraževanje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...