Salvia
sinergetsko dihanje

0 zahval     16 ogledov

To je stran za navdih. Spomni nas, da se sreča skriva v nas samih. Da je v nas neusahljiv vir moči in mirno zatočišče pred čustvenimi viharji. Čuječe dihanje pa nam pokaže pot do nas samih. Je sidro, ki nas povezuje z našim centrom. Tako kot ima vihar center v katerm vlada mir, četudi okoli ruje drevje in odkriva strehe. Tako imamo tudi ljudje svoj center. Ko se z njim povežemo in uskladimo z njim, lahko okoli nas pustošijo strašni viharji, vendar ne zmotijo našega miru.

Sinergetsko dihanje je celovit program, kjer moči združita zavestno dihanje in energija dreves. Človeka obravnava na vseh petih ravneh: fizični, energetski, čustveni, mentalni in duhovni. Vključuje vaje čuječnosti in prisotnosti v trenutku. Sinergetsko dihanje temelji na programu Patricka McKeowna: Oxygen advendage, ki je nadgradnja priljubljene metode dr. Buteyka.

Poleg hrane in pijače, je dihanje temeljna, a pogosto pozabljena človekova fiziološka potreba. V povprečju ljudje zdržimo brez hrane nekaj tednov, brez vode nekaj dni, ampak le nekaj minut brez zraka. Ali ni pošteno in pravilno, da začnemo pri najbolj pomembni življenjski funkciji? Funkciji, ki je za preživetje še bolj pomembna od hrane in pijače, dihanju? 

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Salvia

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...