Esealia
društvo za osebnostno rast in razvoj

Esealia - društvo za osebnostno rast in razvoj

Polje 9e
6310 Izola/Isola

0 zahval     357 ogledov

Življenje je izziv. Ali ga sprejmemo in v celoti živimo ali se predamo in samo obstajamo. Sama sem se odločila živeti v vsej svoji polnosti. Zato mi življenje ni prizaneslo niti s preizkušnjami. Zahvaljujoč vsem, kar mi je bilo na moji poti življenja dano, sem danes tukaj kjer sem - vesela in srečna sama s seboj. Ko nam gre v življenju vse lepo nimamo potrebe po "osebni rasti" ali temu, da "iz sebe kaj naredimo". Ker mi v življenju niso samo rožice cvetele, sem na moji poti iskanja sebe in rasti odkrila veliko svojih spečih darov. Na tem mestu želim z vami deliti svoje znanje in pomagati vam na vaši poti iskanja sebe.

Kaj delam:

Angelska sporočila - readingi

Predajam angelska sporočila – ljubeča sporočila vaših duhovnih vodnikov ali drugače rečeno Readinge. Ko se znajdemo na kakšni prelomnici, ne vemo kaj storiti, smo obtičali na mestu in ne vemo kako naprej, se znajdemo v kakšni za nas nerazumljivi situaciji ali pa nas preprosto le zanima vpogled v naše trenutno stanje. Takrat so angeli vedno ob nas, čeprav jih ne vidimo ali zaznavamo. Povežem se z njimi, z vašim duhovnim svetom in vam na ta način predam sporočila za vas.

Angeli vedno predajajo le ljubeča sporočila in povedo to, kar je za osebo v tistem trenutku primerno. Zato na readinge pridite brez posebnih pričakovanj. Tukaj ne gre za napovedovanje prihodnosti. In to ni vedeževanje. Na podlagi vaše trenutne energije dobite usmeritve za določene situacije.

 

Kristalinska Runska Matrica

Rune so izredno močni energijski simboli. Pri odkrivanju sporočil, ki jih za nas imajo Rune preko Kristalinske runske matrice, je zelo pomembna pravilna postavitev vprašanja. Nato na Kristalinsko runsko matrico naključno postavite Rune. Iz take postavitve nas Rune skozi celotno matrico nagovarjajo na poseben način in readingi z Runami so drugačni, globoki, fantastični. Presenečeni smo lahko nad tem v kakšne globine nas popeljejo Rune na tak način.

 

Energijska terapija

S pomočjo Energijskih terapij vnašam v vaše telo svetlobno energijo na vseh nivojih (fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem). S terapijo lahko tako zaznam vaše blokade, globlje vzorce, ki vas omejujejo, travme ali pa samo trenutne prepreke. Vsaka terapija je drugačna. Transformacije se dogajajo še dolgo po zaključeni terapiji (cca 14 dni). Najhitrejše učinke zaznajo ljudje s hitrim tempom življenja, ki so pod stresom, so živčni, slabo spijo, itd. Po terapiji se namreč počutite bolj pomirjeno, sproščeno, lažje se soočate z vsakodnevnimi izzivi, dobite bolj globok uvid v svoje težave, strahovi potihnejo, itd. Seveda pa vsak posameznik doživlja terapijo po svoje. Prav tako so učinki pri vsakemu posamezniku različni. Po energijski terapiji se pogovorimo o zaznavah in napotkih za naprej.

Energijsko terapijo je možno izvesti tudi na daljavo, po predhodnem telefonskem pogovoru.

 

Zdravljenje notranjega otroka

Gre za zelo močen in intenziven proces odpuščanja, oproščanja in razreševanja globokih vzorcev znotraj nas. Kdo je naš notranji otrok? Naša duša. Na zavedni ravni se ne spomnimo vsega iz našega življenja, vendar naša duša se. Vse od spočetja, pa do današnjega dne. Vsako besedo, vsako misel, vsak občutek, dejanje, popolnoma vse, kar se nam je zgodilo tekom življenja. Vsako travmo nosite skozi celo življenje s seboj. Nadomestilo za izpopolnitev iščete v zunanjem svetu. Venomer potrebujete potrditve od zunaj, praznino v sebi nadomeščate z materialnimi stvarmi, iščete ljubezen zunaj sebe, vaše misli so temne, ne morete spati, na veliko področjih čutite prepreke, itd..

Skozi življenje se srečujemo s situacijami, ko se sprašujemo zakaj ravno mi, zakaj se nam to dogaja. Znajdemo se vedno v enih in istih okoliščinah, ki ne vodijo nikamor. Ne gre nam v ljubezni, na finančnem področju, na poslovnem področju, v prijateljstvu itd..

Včasih se starši niso toliko ukvarjali s svojimi otroki, niso jim izkazovali veliko ljubezni. Včasih je bila vzgoja drugačna kakor dandanes, veliko bolj stroga, ni se toliko posvečalo potrebam otroka, njegovim občutkom, željam.

Vse, kar se nam je dogajalo skozi otroštvo, nas je izoblikovalo, pustilo rane na našem notranjem otroku. Morda se tega ne zavedamo takoj. Besede kot so »ti nič ne veš«, »iz tebe nič ne bo«, »nisi popoln/a«, »pazi kaj delaš«, nič ne znaš, nikoli mi ničesar ne narediš, nikoli ne narediš ničesar prav, itd.. Tudi pomanjkanje besed »rad/a te imam« s strani staršev ali oseb, ki so vas vzgajali, njihova odtujenost ali sploh ne prisotnost vam dragih ljudi. Vse to pusti posledice, ki se nato odražajo v našem življenju na vseh področjih našega delovanja. Vsi tej globoki, notranji vzorci, katerih se morda niti zavedamo ne, imajo določeno energijo, ki k nam vleče vedno ene in iste ali podobne situacije. Navzven zelo različne, vendar ena nit je vseskozi prisotna. Tako se vedno vrtimo v začaranem krogu razočaranj in preprek, ne najdemo ali ne vidimo pa razloga zakaj, kje tiči to jedro problema.

Vse to se začne odražati v vaših osebnostnih lastnostih in globoko vpliva na delovanje vas samih, na ljudi in situacije, ki jih v nadaljnjem življenju privlačite. Travme, strah, nepojasnjena žalost, slabi partnerski odnosi, pomanjkanje samozavesti, nezaupanje vase, zadržanost, ljubosumje, partnerska odvisnost, agresija, alkoholizem,... Vse to so vzorci v podzavesti, nalepljene etikete na naši osebnosti, ki nas zaustavljajo.

Odgovore nosimo v nas samih, v naših globoko zakoreninjenih vzorcih, podzavesti - tam so vsi strahovi, vsa prepričanja, vse kar vemo in vse na podlagi česar delujemo. Če hočemo živeti v polnosti naše življenje, v vsem njegovem potencialu, biti srečni in zadovoljni sami s seboj, moramo biti srečni in "zdravi" v naši duši. Notranji otrok pa je naša duša, temelj naše biti in ko to pozdravimo, lahko zaživimo v polnosti in popolnosti.


Pri zdravljenju notranjega otroka se soočite tudi z vsemi tistimi dogodki, ki se jih sedaj kot odrasla oseba ne spomnite. Zato je izredno pomembno, da ste med celotnim procesom popolnoma odkriti sami do sebe in si dovolite iti v svoje globine. Presenetilo vas bo, ko boste odkrili, kaj v resnici vse nosite v sebi, ko se boste poglobili vase, v svoje globine, zakopane tam nekje daleč stran, in ko boste spoznali kaj vse nosite v sebi iz otroštva. Ko odkrijemo vzroke, ko vse to ozavestimo in začnemo delovati na zavedni ravni, smo sposobni to tudi transformirati. Takrat prične naše življenje dobivati smisel, postanemo veliko bolj lahkotni. Zato se rešite vseh teh bremen in razprite svoja krila.

Delavnica se izvaja po metodi Darje Sekulič

 

Sprostitvene meditacije

V sproščenem in za to pripravljenem prostoru se posvetimo meditacijam. Z meditacijo prehajamo v višje stanje zavesti, začnemo se zavedati tega, da smo, da obstajamo. Pričnemo živeti svoje življenje, svojo resnico. Skozi meditacijo spoznavamo sebe, dobimo globlje uvide v naše življenje. Njeni učinki so globoka sprostitev, ponovna povezava s seboj in svojo resnico, odpravljanje čustvenih blokad, zmanjšuje stres, depresijo....

 

Access Bars®

Access Bars® je terapija, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Njen ustanovitelj je Gary Douglas, ki je razvil Access Consciousness® (Dostop v zavedanje). Na glavi imamo 32 energijskih točk, ki so povezane z različnimi aspekti našega delovanja. Tako obstaja točka za zdravje, zavedanje, komunikacijo, kreativnost.. V teh točkah so shranjene elektromagnetne komponente vseh naših misli, prepričanj, odločitev, stališč, idej, ki smo jih imeli ali jih še imamo. Kot primer: energetska in električna komponenta vsake pomembne misli, ki smo jo imeli v zvezi z našim telesom, je shranjena v točki, ki jo imenujemo »telo«. Z rahlim dotikom te točke jo aktiviramo in vsa energija iz tega aspekta, ki je bila v njej shranjena, se začne čistiti. Medtem, ko vam z nežnimi dotiki po glavi aktiviram barse – tako imenujemo teh 32 točk, začnemo brisati vse nekoristne informacije. Lahko bi rekli, da čistimo »hard disk« naših možganov. Pri vsem tem nam ni potrebno vedeti kaj smo sprostili, spustili ali spremenili in prav tako se ne soočamo s preteklostjo.

Access Bars® tretma na osebo deluje zelo sproščujoče, situacije, ki so prej bile stresne, postanejo veliko lažje rešljive, izboljša se spanec, izboljša se odnos do sebe, do soljudi, deluje pomirjujoče. Primeren je za čisto vsakega, tudi za otroke in nosečnice.

 

Telesni proces MTVSS®

Gre za enega najbolj priljubljenih med vsemi telesnimi procesi Access Consciousness®. Z zelo preprostim in nežnim načinom polaganja rok omogočimo telesu sproščenost, lahkotnost in energičnost. Tako na različnih delih telesa, sklepih, organih, mišicah zaženemo okoli trideset različnih energij, s katerimi te dele telesa okrepimo, prečistimo in omogočimo, da so lahko največ kar so lahko. Telesni proces MTVSS® izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu, kot so koža, okostje, reproduktivni organi, prebavni sistem, živčni sistem, metabolizem, imunski sistem, dihalni sistem, hormonski sistem, limfni sistem. Prav tako sproži obnavljanje in pomlajevanje telesa. Skratka deluje na vse v telesu. Ob rednem prejemanju procesa, se lahko v pol leta obnovijo vse celice telesa. Prav tako se hitro pokažejo znaki pomlajevanja.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Esealia - društvo za osebnostno rast in razvoj

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...