FREE SPIRIT
zaposlitvena tranformacija

0 zahval     131 ogledov

Ne definirajo vas vaše pretekle izkušnje!
Definira vas vse to, kar verjamete, da ste!

Če bi imeli na voljo le eno besedo za vaš opis, katero besedo bi izbrali? Je izbrana beseda izražena v vašem delu?

Kaj si v resnici (ne) želite? Ali vidite bistvo vsega kar ste kadarkoli počeli v življenju?

Anja Žibert je novodobna ambasadorka (zaposlitvene) transformacije, ki vas bo spodbudila k razmišljanju zakaj opravljate svoje delo. Podala vam bo smernice kako na res učinkovit način povedati svojo karierno zgodbo. Pravi, da nas pretekle izkušnje ne definirajo, temveč nas definira to, kar verjamemo!

Karierna pot jo je v zadnjih 15-tih letih vodila skozi različna področja v Sloveniji in tujini. Od blizu je spoznala prodajne procese, marketinške strategije ter nazadnje tudi skrivnosti kadrovanja v različnih organizacijah. Svojo vrednost je pogosto pogojevala s tem, da si jo mora zaslužiti in je bila na robu vzdržljivost-mentalne in fizične! Ko je bila na dnu, se je začela njena transformacija. Začetki so bili brutalni. Po treh letih lahko končno reče, da čuti povezavo s seboj in svojim podjetjem. Včasih se pošali in pravi, da se njena blagovna znamka FREESPIRIT, dobesedno pretaka po žilah.

Kaj točno se torej zgodi, ko gremo čez težke momente našega življenja in iz teh momentov zgradimo boljšo in lepšo prihodnost zase?Takrat nič več ne dovolimo, da nam zaslepijo oči s prepričnjem, da nekaj ne zmoremo!

Pravijo, da je najpomembnejši del posla odlična baza strank. Na FreeSpirit pa pravimo, da je  najpomembnejši del posla ZAUPANJE in vzpostavitev srčnih, odkritih odnosov.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Free Spirit Human Capital

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...