Hipnocenter Grilc
Mednarodna šola hipnoze in hipnoterapije, hipnoze, hipnoterapija

Hipnocenter Grilc, Hipnoza, hipnoterapija, odvajanje od kajenja, samohipnoza, regresija, individualna hipnoterapija

Kolodvorska cesta 5b
6230 Postojna

0 zahval     556 ogledov

Hipnoterapija je učinkovito orodje pri hujšanju, odvajanju od kajenja ali pri brezbolečinskem porodu. Pomaga nam do šolskih in športnih uspehov. S hipnoterapijo odpravljamo stiske in gradimo samozavest.

S pomočjo hipnoze lahko pomagate sebi ali bližnjim praktično na vseh področjih.
Hipnoza je orodje, ki nam omogoča vpogled v najgloblji del našega uma... Z njeno pomočjo poiščemo in odpravimo vzroke za naše negativno doživljanje sveta in ljudi okrog nas. V naši podzavesti se namreč nahajajo vsa prepričanja, ki jih imamo o sebi in svetu. Velika večina teh prepričanj je nezavednih, saj smo jih pridobili že v ranem otroštvu. Ta prepričanja pa usmerjajo tok naših misli, ki ustvarjajo našo realnost, naše doživljanje sebe in sveta.

S hipnozo lahko odpravimo slabe vzorce in navade (npr. kajenje, lenoba, prenajedanje...) in stanja (depresija, nesamozavest, nedelovanje, trema...). Lahko pa tudi nadgradimo oz. izboljšamo naše potenciale. Privlečemo na dan nekaj, česar se sploh ne zavedamo (skrite želje in potenciali). In tako postanemo uspešni v športu, pri glasbi, umetnosti...

Hipnocenter Grilc vodi Božidar Grilc

Božidar Grilc je dolgoletni terapevt, ki je svojo kariero v hipnozi začel že zelo zgodaj kot odrski čarodej in hipnotizer. Kasneje se je dodatno izobrazil v smeri hipnoterapije in leta 2008 na Floridi (ZDA) pridobil licenco za poučevanje hipnoterapije. Zadnja leta se je bolj kakor v terapije usmeril v izobraževanje novih hipnoterapevtov. Pod njegovim okriljem, deluje večina priznanih hipnoterapevtov v Sloveniji.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Hipnocenter Grilc, Hipnoza, hipnoterapija, odvajanje od kajenja, samohipnoza, regresija, individualna hipnoterapija

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...