ThetaHealing® seminarji

Ponudnik: Theta.si
Prispevek:Glej najave posameznih seminarjev.
Izvaja:Theta.si
Kontakt:00386 51 427 405, info@theta.si (Peter Kunc)
Kje:

383 ogledov

ThetaHealing® - najcelovitejša tehnika za osebni razvoj

ThetaHealing®  omogoča takojšnje spremembe, enostaven dostop do nezavednega in povezovanje eteričnega in materialnega sveta. Kljub številnim komponentam izrazito duhovne narave je njena prednost predvsem v tem, da lahko

hitro rešujemo vsakdanje izzive,
ustvarjamo željeno in predvsem
prehajamo na naprednejši način razmišljanja in delovanja.

Saj so misli, ki jih mislimo, ključne za ustvarjanje boljšega sveta.

In za kaj sploh gre pri tej tehniki?

ThetaHealing® je napredna tehnika za energijsko zdravljenje, delo s prepričanji, programi in travmami, ki so del vsakega od nas. Seminarji so izjemno premišljeno zasnovani na način, da udeleženci z lahkoto vpijajo nova znanja in spoznanja. Poleg tega se sam proces sprememb prične že z odločitvijo, da na seminar pridete.

Pri svojem delu na sebi in z drugimi sem doslej največ uporabljal prav veščine, ki se jih naučite že na začetnem seminarju:

 • prehod v theta stanje 
  ... da znate dostopati do svojega nezavednega nivoja in vira Vsega, kar je;
 • intuitivni vpogledi
  ... za dostopanje do informacij o pravih vzrokih za težave;
 • mišično (energijsko) testiranje 
  ... s katerim enostavno preverite nezavedne miselne vzorce;
 • takojšnje odstranjevanje nezavednih negativnih prepričanj, programov, blokad in travm, strahov, zamer ...
  ... da le-ta ne bodo več obvladovala vašega življenja;
 • ustvarjanje novih občutkov 
  ... s katerimi podprete novo stanje; (nič čudnega, da niste odločni, če ne veste kakšen je tak občutek!);
 • uporaba moči čiste usmerjene misli 
  ... ker z njo ustvarjate novo stanje in to takoj!


Poleg tega pa se naučite še kup drugih uporabnih veščin:

 • odpiranje in čiščenje centrov intuicije in čaker
  ... da bo vaše telo pretočno za energijo;
 • skeniranje in popravljanje aure ter vračanje delcev duše
  ... da dobiš svojo moč nazaj, da se sploh lahko lotiš korenitih sprememb;
 • energijsko razreševanje odnosov;
 • dostopanje do angelov, duš umrlih, vnebovzetnih mojstro;
  ... včasih pride prav se pogovoriti z osebo, od katere se mogoče niste imeli časa posloviti ali pa ji povedati tistega, kar vam leži na srcu; ko ne veste kod in kam v življenju, se je dobro pogovoriti z vodniki;
 • ravnanje z ujetimi dušami in padlimi duhovi
  ... običajno nam ravno ujete duše, padli duhovi in razne entitete "pijejo" energijo …
 • energijsko čiščenje prostorov, predmetov
  ... da prostor in predmete očistimo energij, ki jih ne potrebujemo;
 • odstranjevanje psihičnih napadov, kavljev in druge negativne energije;
 • odstranjevanje snovi, ki jih telo ne potrebuje več;
 • reguliranje kemijskih sestavin telesa;
 • preklic programov za staranje, aktivacija DNK, delo na nivoju genov;
 • kako pritegniti sorodne duše v naše življenje;
 • vpogled v preteklost ali prihodnost;
 • manifestiranje.

S to čudovito tehniko se na seminarjih ne spoznate zgolj površinsko, temveč do podrobnosti in se jo naučite uporabljati za pomoč samemu sebi in drugim. 

Skupna značilnost vseh seminarjev je malo teorije in veliko prakse. Udeleženci pridobljeno teoretično znanje takoj uporabijo za reševanje konkretnih težav pri njih samih in pri soudeležencih.

Tako so koristi večkratne:

 • pridobljeno znanje o uporabi tehnike,
 • izkušnje pri uporabi tehnike na sebi in pri delu z drugimi ter
 • izboljšano osebno počutje.

Kateri seminarji so vam na voljo?

ZAČETNI

Na začetnem seminarju se naučimo, kako preiti v theta stanje zavesti, kako izvajati intuitivne vpoglede in zdravljenje. Spoznamo vpliv prepričanj na naše življenje in se jih naučimo spreminjati ter ustvarjati občutke. Številnim vajam, s katerimi bomo utrjevali pridobljeno znanje, bo posvečeno več kot 75% časa. Energijsko se bomo odvajali od preteklih zvez, odstranjevali psihične napade in kavlje ter zaobljube in zaprisege. Vračali bomo delce duše, delali z ujetimi in padlimi dušami ter z dušami umrlih. Manifestiranje vedno vzbudi med udeleženci obilo zanimanja, enako tudi vprašanje, kako privabiti v svoje življenje sorodno dušo. Pogledali bomo v prihodnost in se pogovarjali o možnostih dela na genetskem nivoju.

Trajanje: 2,5 dni
Potrebno predznanje: -/-
Gradivo: priročnik, knjiga Theta Healing
Kotizacija: 345 EUR

NADALJEVALNI

Na nadaljevalnem seminarju bomo čistili stare zamere, obljube in zaveze ter strahove in obžalovanja, ki nas držijo nazaj. Zdravili bomo otroka v maternici in zlomljeno dušo, delali s prostoplavajočimi spomini ter poglobili razumevanje sedmih ravni obstoja. Pomemben del seminarja je seveda tudi kopanje prepričanj. Nalaganje občutkov, ki jih morda nismo nikoli niti poznali, nas bo napolnilo s številnimi novimi in pozitivnih čustvi, s katerimi bomo znali živeti "tukaj in sedaj" in sprejemati samega sebe. Zaradi vsega tega je ta seminar čudovito doživetje …

Trajanje: 2,5 dni
Potrebno predznanje: začetni seminar
Gradivo: priročnik, knjiga Nadaljevalni Theta Healing
Kotizacija: 345 EUR

KOPAJ GLOBLJE

Osnove dela z nezavednimi prepričanji ste spoznali na začetnem in nadaljevalnem seminarju. Na tem seminarju pa boste podrobno spoznali osem načinov dela s prepričanji in se naučili kopati globlje … da se resnično dokopljete do pravega vzroka za vaše težave in ga učinkovito odstranite. Kopica zelo uporabnih nasvetov je nadgrajena s praktičnim delom z drugimi udeleženci. Skratka odlična priložnost, da se dodatno izmojstrite v kopanju prepričanj in še kaj spremenite pri sebi!

Trajanje: 2 dni
Potrebno predznanje: začetni in nadaljevalni (napredni) seminar
Gradivo: priročnik
Kotizacija: 345 EUR

MANIFESTIRANJE IN OBILJE

Svojo realnost ustvarjamo sami – z mislimi in izgovorjenimi besedami. S spremembo »miselnosti« si torej lahko ustvarimo, kar je za nas najboljše. Najprej pa je potrebno izkristalizirati, kaj si resnično želimo.

Na seminarju boste utrjevali manifestiranje v theta stanju, odpravljali blokade, ki vam preprečujejo ustvarjanje obilja, spoznavali vaše življensko poslanstvo in vašo prihodnost. Kljub temu, da se boste ukvarjali tudi z denarjem, pa seminar ni usmerjen v finančno bogatenje, temveč v sproščanje vaših osebnih potencialov, da obogatite v vseh pogledih.

Trajanje: 2 dni
Potrebno predznanje: začetni in nadaljevalni seminar, Kopaj globlje
Gradivo: priročnik
Kotizacija: 345 EUR

IGRA ŽIVLJENJA

Seminar je bil prvotno namenjen premostitvi vrzeli med poslovnim svetom in duhovnostjo. Udeleženci – poslovneži so kmalu dojeli, da jim čiščenjem prepričanj olajša doseganje njihove poslovne vizije in ciljev, pa tudi vizije in ciljev na osebnem področju. Na seminarju se boste osredotočali na vašo vizijo in odstranjevali ovire, ki vam preprečujejo, da bi jo realizirali: obveze do staršev, navezanost na pretekle uspehe in razne travme zaradi neuspehov, strah pred neuspehom in uspehom, strah pred odzivom iz okolja v primeru vašega uspeha, pripravljenostjo na sprejem obilja ipd.

Trajanje: 3 dni
Potrebno predznanje: začetni in nadaljevalni seminar, Kopaj globlje
Gradivo: priročnik
Kotizacija: 432 EUR

INTUITIVNA ANATOMIJA

Seminar udeležencem omogoči poglobljeno intuitivno spoznavanje čudežnega delovanja človeškega telesa kot celote in posameznih organov. Raziskuje se sisteme prepričanj in čustev, povezanih s posameznimi organi in boleznimi. Osredotoča se na odpravljanje neustreznih prepričanj in izvajanje zdravljenja.

Če sodite med tiste ThetaHealing® praktike, ki želijo nadgraditi svoje znanje skeniranja in zdravljenja fizičnega telesa, potem je to pravi seminar za vas. Pričakujte petnajst dni koncentriranega dela na drugih in na sebi! Pri tem se boste srečali s številnimi čustvi, izzivi in težavami, ki jih nosite sabo že zelo dolgo časa.

Trajanje: 15 dni
Potrebno predznanje: začetni in nadaljevalni seminar, Kopaj globlje
Gradivo: priročnik, anatomski atlas
Kotizacija: 1.470 EUR

BOLEZNI IN MOTNJE

Osnovo za ta seminar predstavlja Viannina istoimenska knjiga, ki na več kot 400 straneh opisuje več kot 100 različnih zdravstvenih težav vključno s psihičnimi vzroki zanje. Kot taka predstavlja odlično izhodišče za spoznavanje telesnih, miselnih in čustvenih komponent bolezni. Desetdnevni seminar je skorajda nujen za vse praktike, ki želijo delati z ljudmi z zdravstvenimi težavami. Za uspešno delo z njimi je namreč potrebno najprej pomesti pred svojim pragom in pri sebi odstraniti morebitne ovire.

Trajanje: 10 dni
Potrebno predznanje: začetni in nadaljevalni seminar, Kopaj globlje, Intuitivna anatomija
Gradivo: knjiga Bolezni in motnje (HR/ANG)
Kotizacija: 1.210 EUR

SVETOVNI ODNOSI

Že sam naslov nakazuje osredotočenost vsebine: na specifična prepričanja, zamere, sovražnosti, jezo, blokade in travme v zvezi z različnimi rasami, verami, kulturami, običaji, ljudstvi, državami … ki lahko segajo več stoletij v preteklost in se jih sploh ne zavedamo. Danes, ko je svet postal mnogo manjši, kot kdajkoli prej, je seveda veliko več možnosti, da se ponovno sprožijo ob stiku z ljudmi z drugih področij. Njihova odstranitev udeležencem omogoči sprejemanje ljudi in kultur sveta z resnično brezpogojno ljubeznijo. Tečaj je močno orodje za odpravo notranjega in zunanjega konflikta v sebi do drugih.

Trajanje: 5 dni
Potrebno predznanje: začetni in nadaljevalni seminar, Kopaj globlje
Gradivo: priročnik
Kotizacija: 691 EUR

DNA 3

To je seminar za najnaprednejše TH študente, ki so pripravljeni spoprijeti se z izzivi »nemogočega«: premikanje in spreminjanje anorganske in organske snovi, takojšnja ozdravitev, takojšnje manifestiranje, ustvarjanje prihodnosti, spreminjanje vremena, duhovna bi-lokacija, potovanje v prostoru. Najbrž ste že uganili – sproščali boste blokade in najglobje zamere, ki vas zadržujejo pri ustvarjanju vaše realnosti ter odločno izboljšali svoje intuitivne sposobnosti!

Trajanje: 5 dni
Potrebno predznanje: začetni in nadaljevalni seminar, Kopaj globlje, Intuitivna anatomija
Gradivo: priročnik
Kotizacija: 864 EUR

MAVRIČNI OTROCI

Naš svet je zdaj blagoslovljen z mavričnimi otroci – intuitivno nadarjenimi posamezniki, ki se spominnjajo drugih časov in krajev in ki prinašajo s seboj neskončno ljubezen in potrpljenje. Ponujajo novo modrost in imajo sposobnost, da spremenijo svet okoli njih. So občutljivi, sočutni in se zavedajo čustev drugih.

Seminar je zasnovan za njih in za njihove starše, skrbnike in učitelje. Ta izjemen program utrdi in okrepi njihove intuitivne sposobnosti v varnem in ljubečem okolju, tako da lahko z drugimi delijo svoja posebna darila. Otroci se naučijo številnih tehnik, kot npr. spreminjanja napačnih in omejujočih prepričanj in kreiranja pozitivnih občutkov, prepoznavanja občutkov pri drugih, zdravljenja telesa in duše, gledanja v prihodnost, komuniciranja z angeli in rastlinami, zdravljenja s kristali, povezovanja s totemskimi živalmi, spreminjanja aure, zdravljenja živali.

Trajanje: 4 dni za starejše otroke (in/ali odrasle) oz. program 16 različnih vaj za mlajše
Potrebno predznanje: -/-
Gradivo: priročnik
Kotizacija: 691 EUR oz. odvisno od programa

 

Seminarje vodi Peter Kunc, učitelj ThetaHealing® od leta 2013 z najvišjim nazivom Certificate of Science.

Op.: Kotizacije določa Vianna Stibal, začetnica te tehnike in so enotne za posamezna tržišča.

 

Mnenja udeležencev

Ko pogledam nazaj se lahko le zahvalim, da mi je bilo dano se spoznati s TH. Zakaj? Zato, ker sem se naučila pomagati sama sebi, ker vem, da imam možnost vsak trenutek uporabiti tehniko, ki deluje in to TAKOJ. Pa jo redno uporabljam? Iskreno rečeno ne. To pa zato, ker:

- sem sprva mislila, da je ne poznam dovolj dobro,
- sem večkrat pozabila, da jo lahko uporabim,
- včasih še nisem pripravljena na spremembo, itd.

Ja veliko je razlogov, ko ne naredim nič, da bi kaj spremenila. Včasih se mi zdi, da delam spremembe takooo počasi. In se tolažim, da pač delujem v svojem ritmu...

Kar pa se mi zdi pomembno, pa je to, da vem da obstaja pot in način kako spremeniti svoje vzorce, poglede, občutenje, situacije, zdravstvene težave in še in še. Pomembno se mi zdi tudi to, da vse te spremembe lahko naredim sama s pomočjo TH. Zato je vredno nadaljevati pot, na katero smo stopili s prvo stopnjo, se ponovno soočiti sami s sabo. In še to - na drugi stopnji se dela z našimi prepričanji, ki so globoko v nas in se tista prepričanja, ki nas ne podpirajo, odpravlja in nadomešča z drugimi. Priporočam iz srca. Več nas je, bolje nam bo. Skupaj in vsakemu posebej. Zagotovo!

Hvala Peter, da nas vodiš na tej poti.

 

Jaz sem se morala v ponedeljek najprej naspat in raztegnit po dolgotrajnem sedenju, ki ga nisem več vajena.
Potem so se začele dogajati same lepe stvari, tako da se mi teden res lepo odvija.
Hvala vsem in Kreatorju, veselim se nadaljnih srečanj in osebne rasti.
Rada vas imam!

 

Uživam v občutku svobode, se mi zdi, da ga čutim v vsaki celici mojega telesa, kot bi me preplavljala prijetna energija, valovanje, kot bi se odprle nove dimenzije doživljanja radosti ... ne znam opisati boljše, čutim pa, da moram to deliti z vami, ker me bo to vedno spominjalo na naš seminar.
Hvaležna ♥.

 

Lepo pozdravljen. Se enkrat se zahvaljujem za vse. Bila je super skupina, hvaležna za vse, kar smo počeli. Sem se kar pod vtisom vsega, malo utrujena ampak zelo zadovoljna. Hvala tebi, Aniti za čudovito hrano, da si se tako zelo potrudila, res je bilo super. Hvala tudi vsem ostalim. Komaj čakam nadaljevanja. Bodita lepo in obema en velik objem.

 

Mene je sam Theta Healing tako navdušil, da sem iz začetnega seminarja šla takoj na nadaljevalnega in sedaj grem že na "kopaj globlje". Že pri prvem sem dobila veliko. Pri nadaljevalnem, pa sem dobila zelo veliko občutkov in novih prepričanj, ki jih drugače ne bi. Z vsakim novim seminarjem bolj rastem, bolj spoznavam sebe, naučim se vedno nekaj več in vedno dobim tisto kar rabim za naprej. Moje življenje se je spremenilo na bolje že, ko sem prvič preizkusila, kako Thetha Healing deluje s Petrom. Thetha Healing mi je dal to, da  moje travme in strahovi in posledično lekcije, ki sem ji doživela, niso nekaj slabega in da so bile v bistvu dobre. Dobre v tem smislu, da sem jaz zdaj takšna oseba kot sem, najboljša verzija sebe. Brez vsega tega jaz ne bi bila takšna kot sem. Na sebe nikoli nisem gledala, tako kot gledam sedaj in to mi je dal Thetha Healing. Jaz na vse to gledam kot na investicijo vase, ker drugače ne moreš napredovati v življenju. Vedno se moraš nadgrajevati in učiti, ker tako rastemo. Drugače obstanemo na isti točki in se ne premaknemo naprej. Pri vsem tem pa sem spoznala še veliko izjemnih ljudi.

 

Draga ♥️Anita in ♥️Peter,
ne najdem besed zahvale za naše tridnevno druženje, za tvoje predajanje znanja ♥️dragi Peter, za tvoje nepozabno kulinarično razvajanje ♥️draga Anita, za prisotnost čudovitih, toplih ljudi, polnih ljubezni.
Hvala, hvala, hvala.
Velik objem obema 

 

Kateri seminar naj izberem?


Ob pogledu na celotno paleto seminarjev se boste vprašali, kateri seminar naj izberem. Vsekakor vam priporočamo udeležbo na Začetnem, Nadaljevalnem in seminarju Kopaj globlje. S tem pridobite res veliko znanja in izkušenj za učinkovito in uspešno uporabo ThetaHealing®-a. Na teh seminarjih pridobite tudi znanje, potrebno za udeležbo na preostalih seminarjih, na katere vas bo usmerila vaša prebujena intuicija :)

 

Dodatno podporo imate tudi po seminarju!!!

Zelo mi je pomembno, ne samo da se udeležite seminarja in se na njem imate "fajn", ampak da ThetaHealing® znanje pričnete redno uporabljati ... da bi vam v življenju šlo vsaj tako dobro kot meni ali še bolje.

Zavedamo pa se, da udeleženci seminarjev velikokrat nimajo podpore v domačem okolju ali so celo deležni nerazumevanja.

Zato smo se odločili, da udeležencem nudimo podporo tudi po udeležbi na seminarju in sicer:

 • osebno coaching podporo, da bi takoj po seminarju in čim lažje pričeli ustvarjati pozitivne spremembe;
 • redna srečanja TH praktikov za poglobitev pridobljenega znanja in učinkovito uporabo v vsakodnevnem življenju.

 

In če vas zanima, kako bi s pomočjo ThetaHealing®-a rešili vaše izzive?

Potem pa se kar oglasite, da se pogovorimo! Pišite na info@theta.si ali pokličite na 051 427 405 (Peter).

 

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...