Joga s Tatjano
joga in meditacije za otroke in odrasle

Tečaji joge, Tatjana Baligač sp.

Lipovci 36
9231 Beltinci

0 zahval     224 ogledov

Po izobrazbi sem etnologinja in kulturna antrologinja, po poklicu pa učiteljica joge. Že med študijem sem skozi pot spoznavanje sebe naletela na jogo in takoj mi je sedla v srce, se dotaknila moje duše in mi skozi leta pomagala pri osebno rasti, transformaciji telesa, uma in duha.

Jogo dojemam kot celostno tehniko, ki nam v določenem obdobju da tisto, kar najolj potrebujemo. Telo postane gibčno, um odprt, srce mirno. In to je cilj joge, umiriti um in v sebi nositi vedrino, zavedanje, spoštovanje življenja. Končala sem izobraževanje za učitelje joge, prav tako sem postala učiteljica joge za otroke in z velikim veseljem sodelujem tudi z najmlajšimi ter jim na igriv, spontan način predstavim asane, dihalne tehnike, meditacije, vizualizacije, saj so otroci zelo odprti za tovrstne izkušnje, naloga nas odraslih pa je, da jim jogo na pravi način predstavimo ter se tudi sami učimo od otrok: spontanosti, igrivosti, sedanjosti, radovednosti, odprtosti.

Na podlagi strokovnega znanja ter lastnih izkušenj skozi petnajstletno lastno prakso joge, vodim tudi izobraževanja za učitelje joge za otroke. Na svojih urah joge, tako z otroci kot z odraslimi občasno uporabljam tibetanske posode za zvočne meditacije. Prosti čas preživljam s triletnim sinom in partnerjem, v naravi, na sprehodih, rada berem ter se potepam na potovanjih, po Sloveniji ali tujini.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Tečaji joge, Tatjana Baligač sp.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...