Lučka
svetovanje za družine, posameznike in pare

Lučka svetovanje za družine, posameznike in pare ter izobraževanje (predavanja in delavnice za osebnostno rast in odnose)

Veliki Boč 26
2353 Sv. Duh na Ostrem Vrhu

0 zahval     109 ogledov

Sem Tjaša Srnko Rauh, po izobrazbi magistrica Zakonskih in družinskih študijev, trenutno pa svoje znanje nadgrajujem tudi s specializacijo iz Geštalt pedagogike.

Pod imenom Lučka se ukvarjam s svetovanjem za družine posameznike in pare ter izobraževanjem. Izvajam pa tudi vodenje podpornih skupin za posameznike, ki se soočajo s podobnimi težavami ali stiskami. 

Svetovanje vsebuje strokovno psihološko ali psihosocialno pomoč, ki je namenjena posameznikom, mladostnikom, družinam ali parom, ki se znajdejo v stiski in potrebujejo pomoč, nasvet, nepristransko mnenje glede situacije, razumevanje ali le sočutno besedo in malce spodbude. Namenjeno je tudi osebam, ki si želijo osebnostno zrasti ali poglobiti in izboljšati svoje odnose z drugimi. Svetovanje je namenjeno skupnemu iskanju potencialnih rešitev za klientove izzive, poteka pa lahko v živo ali v online obliki.

Izobraževanje se izvaja v obliki predavanj ali delavnic, v živo ali online obliki in se lahko izvede tudi na vašo pobudo. 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Lučka svetovanje za družine, posameznike in pare ter izobraževanje (predavanja in delavnice za osebnostno rast in odnose)

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...