Maja Košir
Usui in Imara Reiki mojstrica in učiteljica

0 zahval     574 ogledov

Sva Maja in Boštjan Košir, USUI  in IMARA Reiki mojstra in učitelja. Na pot Reikija sva se podala pred več kot 8-imi leti. Organizirava in izvajava reiki tečaje, osebno svetovanje za posameznike in pare ter delavnice (predstavitve na različne duhovne tematike). Tečaji, delavnice in osebno svetovanje potekajo v mirnem in sproščenem okolju. Vsa srečanja prilagajava vašim željam in vam pomagava, k dosegi za vas najboljšega. Odprta sva za nove ideje in izražanje vaših mnenj. Aktivno prenašava znanje in ozaveščava ljudi o tem, kaj Reiki je in kako si z njim lahko pomagamo v vsakdanjem življenju. V zadnjih 6-ih mesecih sva izvedla več kot 9 brezplačnih predstavitev in organizirala Reiki tečaje, srečanja in vodene meditacije. Nenehno se izobražujeva in delava na sebi, da lahko vsem, ki pridejo k nama ponujava vedno širši spekter znanja in izkušenj. Pričela sva razvijati tudi novo tehniko, ki bo temeljila na osebnem in duhovnem razvoju skozi energetske centre (čakre). Kot gosta sva se odzvala povabilu Radia Univox Kočevje, kjer sva Reiki energijo prestavila njihovim poslušalcem.

Zanimajo naju področja odnosov, komunikacije, pristnega stika s sabo in svojim bistvom, ter duhovna stanja in resnice. Sva mnenja, da lahko vsak doseže spremembe, ki si jih res srčno želi in, da imamo ljudje ogromno neizkoriščenih moči in potencialov, ki samo čakajo, da jih odkrijemo in zaživimo. Sva odprtega duha in misli, a hkrati z nogami trdno na tleh. Rada imava jasnost, preprostost in uporabnost. Zavezana sva etičnim načelom ter zagotavljanju zaupnosti vaših osebnih podatkov.
V sebi čutiva željo podajati svoja znanja in izkušnje naprej in tako morda komu doprinesti tisti delček mozaika, ki ga potrebuje, da bo zakorakal po svoji poti v bolj osrečujoče, izpolnjujoče in zadovoljno vsakodnevno življenje. Vse kar učiva, v svojem življenju izvajava tudi sama.

Veseliva se srečanj in druženj z vami.

Nobena pot, ki jo prehodimo v življenju ni zaman.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Ozzzzy™, Boštjan Košir s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...