Mali meditations
meditacije in svetovanje

Mali meditations, meditacije in svetovanje, Spela Brezavšček s.p.

Tugomerjeva ulica
1000 Ljubljana

0 zahval     321 ogledov

Sem Špela, moje dušno ime pa je Mali. Že več kot 20 let delam na sebi s pomočjo različnih duhovnih in psihoterapevtskih metod. Začela sem kot 15-letnica n pri duhovnem učitelju Zvonimirju Cekalovicu, kjer sem se učila predvsem metod Barbare Ann Brennan in zdravljenja z energijami.

Nato sem se udeležila številnih delavnic, med drugim na mojih poteh v Indijo, kjer sem se pred 15 leti naučila brati Osho tarot karte od Oshovega direktnega učenca.

Učila sem se tehnik dihanja, meditacij in pogosto pomagala svoji mami Varji na njenih številnih duhovnih meditacijah, delavnicah in intenzivih. Udeležila sem se tudi delavnic Awakening of love in Path of love učiteljev Rupde in Prafula.

Sem študentka podiplomskega študija psihosocialnega svetovanja, ki deluje na metodi kognitivno vedenjskega pristopa, ljubiteljska slikarka in mama dveh čudovitih punc.

Skozi življenje sem doživljala ogromno pretresov; otroštvo sem zaradi astme preživela po bolnicah, v šoli sem se borila z disleksijo, v dvajstetih letih pa sem čez noč zgubila vse lase. Moja alopecija se je namreč iz areate spremenila v totalis. Moja duša ima že od začetka težavo z ostajanjem na tem planetu in v telesu, moje poslanstvo je, da jo sidram in delujem v dobro drugih in sebe s pomočjo duhovnih in psihoterapevtskih pristopov ter s pomočjo umetnosti.

Vedno sem med dvema svetovoma; na Zemlji in drugje; zato moram toliko bolj garati, da ohranjam zdravje in manifestiram zemeljske aspekte življenaja. Ta razdvojenost pa prinaša tudi prednosti, kot je transcendentalnost, globok stik z vodniki in intuicijo. Moja želja je, da vas s pomočjo meditacij popeljem do ponovega stika s sabo- s telesom, dušo ter čustvi.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Mali meditations, meditacije in svetovanje, Spela Brezavšček s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...