Diveco
matrix reimprinting

0 zahval     486 ogledov

Tehnika Matrix Reimprinting, ki jo je ustvaril EFT mojster Karl Dawson je tehnika energijske psihologije, ki združuje uporabo telesa in uma s kvantno fiziko in novo znanostjo z namenom hitrega osebnega razvoja. Tehnika EFT se uporablja skupaj z Matrix Reimprintingom z namenom pozdraviti in spremeniti odnos do svoje preteklosti, kar nato v sedanjosti korenito spremeni naše fizično in čustveno zdravje.

Tradicionalna metoda EFT Movie technique oz. Zavrti si film, je močno sredstvo za osvoboditev neprijetnih/negativnih dogodkov iz preteklosti. Z uporabo tehnike Matrix Reimprinting gremo še dlje, saj omogoča troje: interakcijo s samim seboj v času preteklega dogodka, sprostitev čustev ter zamenjavo neugodnega/negativnega/neprijetnega spomina s pozitivno različico.

Travmatični spomini  so ujeti v preteklosti  v hologramu energijske zavesti, t. im. ECHO (Energy Consciousness Holograms). Ko delamo s temi hologrami ne samo, da smo sposobni razrešiti spomine, ki so prispevali k našim ključnim težavam, ampak lahko vsadimo nova prepričanja in izkušnje, ki nas podpirajo. To vpliva in preoblikuje naš trenutni sistem prepričanj v sedanjosti.

Matrix Reimprinting je zelo nežen in vam omogoča, da sprostite celo vrsto travmatičnih izkušenj, ne da bi jih morali  ponovno  podoživeti.

Dodatna prednost tehnike Matrix Reimprinting je, da uporablja zakon privlačnosti. Travmatične izkušnje  namreč zadržujemo v svojem energijskem polju in še naprej privlačimo podobne izkušnje. Ko enkrat razrešimo travmo, s to tehniko spremenimo točko privlačnosti k sedaj bolj pozitivnem spominu in nato posledično začnemo privlačiti bolj izpolnjujoče življenjske izkušnje.V svojem energijskem polju vam pomaga ustvariti nove "spomine", ki vas podpirajo.

Max Planck leta 1944 je to energijsko polje imenoval Matrix oz. matrica. V zadnjih letih jo je Lynne McTaggart imenovala  The Field oz. polje, Gregg Braden govori o božanski matrici, medtem, ko Rupert Sheldrake govori o Morphic Fields oz. morfičnih poljih.

To polje ali matrica je vse okoli nas in nas povezuje z našo preteklostjo. Ker zadržujemo svoje travme in stresne življenjske izkušnje v matrici,  te  vplivajo na vsak naš miselni vzorec, vedenje in dejanje. Da bi razumeli, zakaj je temu tako, se lahko opremo na ugotovitve sodobne psihologije v povezavi s travmami. Vsak psihoterapevt ali psiholog lahko razloži, kaj se dogaja v telesu, ko se zgodi travmatičen dogodek. Del nas se razdeli, loči, da nas zaščiti pred samo travmo. To je razlog, zakaj se pogosto ne spomnimo travmatičnega dogodka, ki se je zgodil. Ampak kam gre ta ločen del? Izkušnje zadnjih let so pripeljale do zaključka, da se vrnejo v matrico.

V naših poljih imamo tako shranjene stresne življenjske dogodke, ki so se zgodili, ne samo kot spomine, temveč kot posebna energijska telesa (holograme energijske zavesti ali ECHO). S tehniko Matrix Reimprinting delamo neposredno s temi telesi (ECHO) in z njo razrešujemo negativni energijski naboj okoli njih. S tem  spremenimo odnos do svoje preteklosti, dogodkov ter vplivamo na svoje čustveno in fizično zdravje v sedanjosti.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Dejavnosti:

Pošlji sporočilo  |  Diveco d.o.o.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...