MetaphysIQ
izobraževanja

0 zahval     210 ogledov

Vse se zgodi takrat, tam in med tistimi ljudmi, kjer je to namenjeno oz. se mora zgoditi. Po principu – ko je učenec pripravljen, učitelj pride. Če ste našli to stran in berete te vrstice, potem tudi to ni naključje. Preprosto – tako je moralo biti.

Morali ste nas spoznati, verjetno ste tudi vi del naše skupne zgodbe, morda ste tudi vi tisti učenec, ki je pripravljen na naslednji korak ali učitelj, ki smo ga čakali.

Fizika, matematika, kemija, glasba, arhitektura, likovna umetnost, računalništvo – to so okraski v našem »domu«, v katerem se spogledujejo in ljubimkajo duhovnost, znanost, ezoterika, metafizika, naravne zakonitosti. Vse je tako prepleteno, da so meje zabrisane, da jih ni in da je na koncu vse tako zelo »logično« in enostavno, vsem na ogled postavljeno, a vidijo le tisti, ki si to želijo.

Naša izobraževanja so zasnovana na dolgoletnih izkušnjah v praksi in mnogih izobraževanjih, ki smo se jih udeležili. Vsebinsko so pripravljena in tudi organizirana tako, da vsakega udeleženca poleg teorije, naučimo tudi praktične uporabe tehnike in rokovanja z orodji. Argumenti našega teoretičnega dela pa so primeri iz narave in naravne zakonitosti - fizikalne in kemijske.

Nimamo čarobne paličice s katero bi čarali in tudi vas tega ne bomo učili. Dali pa vam bomo orodja in vas naučili tehnik, s katerimi boste lahko uskladili in harmonizirali sebe, svoj dom, svojo službo, študij, odnose,…., zaživeli bolj zdravo in polno. Preprosto povedano – izhajajoč iz tisočletnih dognanj in v praksi uporabljenih metod vas bomo naučili, kako izboljšali kvaliteto svojega življenja, vam pri tem pomagali in z vami naredili prve korake.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  MetaphysIQ

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...