MojObjeM
osebno in djotiš svetovanje, predavanja

MojObjeM, čas za ljubezen in sprejemanje; osebno in djotiš svetovanje, predavanja

K brodu 7
2000 Maribor

2538 zahval     309 ogledov

Od nekdaj sem rada opazovala ljudi, poslušala njihove zgodbe in v sobitjih iskala tisto nekaj, kar nas vse skupaj povezuje v eno samo celoto. Že kot mala deklica sem bila občutljiva na obsodbe, človeško nestrpnost in nerazumevanje, na bolečino in trpljenje premnogih, na stiske in osamljenost pozabljenih. Z leti mi je vedno znova in vedno bolj postajalo jasno, da prav vsi najbolj hrepenimo po ljubezni in sprejemanju, a da vse prevečkrat eno ali drugo iščemo na napačnih mestih. Zato sem ustanovila MojObjeM, kjer čas namenjamo ljubezni in sprejemanju.

Sicer sem kot magistra farmacije 12 let delala v eni izmed uglednih slovenskih farmacevtskih družb, a sem vzporedno s tem pridobivala različna znanja s področja osebne in duhovne rasti, predvsem pa sem vse slišano in prebrano preizkušala v svojem življenju. To mi je pomagalo pri lastni preobrazbi, skozi katero sem ponovno našla sebe in smisel svojega življenja. Tekom različnih življenjskih situacij sem izkusila, da spremembe so mogoče, če si jih dovolj močno želimo, imamo pogum zanje, vztrajamo in zaupamo, da smo vedno na pravi poti in da je vsaka izkušnja priložnost za učenje.

Danes svoje znanje in izkušnje uporabljam pri mojem svetovalnem delu. Moj glavni namen je prisluhniti ljudem in jim pomagati najti pot do tiste prave ljubezni in sprejemanja, pri čemer uporabljam zelo konkretne in preproste nasvete in tehnike. Pri svetovanju, na vašo željo, pogledam tudi vašo djotiš karto, ki razkriva marsikaj o vas samih, o vaših odnosih, izbirah, potrebah in izkušnjah. Djotiš – vedska astrologija je odlično orodje, s pomočjo katerega lažje razumemo sebe in svojo preteklost ter postanemo bolj zavestni kreatorji svoje sedanjosti. Odkriva nam naše dobre lastnosti, ki okrepijo naš občutek lastne vrednosti, predstavi nam naše šibke točke, sama pa se še posebej rada posvetim temu, kako vse skupaj uravnovesiti, da zaživimo v harmoniji s samim seboj in drugimi. Posebnost djotiša in meni najljubši del pa je podatek o tem, v kakšnem obdobju svojega življenja trenutno smo. Če smo na primer v obdobju, ko želimo več svobode, več duhovnega znanja, več časa za svoje otroke, mi pa se v svojem življenju pretežno ukvarjamo s pridobivanjem premoženja, je smiselno v svoje življenje uvesti nekaj sprememb, zgolj zato, da se bomo mi počutili bolj polni, bolj živi, bolj svoji. In še eno obdobje nam djotiš razkriva. To je zloglasni sade sati, ki se ga vsi bojijo, a če dobro poznamo naravo tega obdobja in če v svoje življenje uvedemo določene spremembe, lahko to, sedem let in pol trajajoče obdobje, postane naš najdragocenejši učitelj.

Izračun sade satija vam naredim brezplačno, potrebujem le podatke o vašem rojstnem datumu, uri in kraju rojstva. Če želite osebno svetovanje z djotiš analizo (priporočam) ali brez, le to traja 2 uri in stane 70 eurov. Da vam prihranim pot in čas, pa vam ponujam tudi djotiš analizo vaše osebnosti. Za ceno 50 evrov dobite vašo osebno djotiš analizo na 5 straneh, ki razkriva tudi naravo obdobja, v katerem se trenutno nahajate, razlago sade satija in podatek o tem, kdaj sade sati nastopi pri vas. Celotno analizo pa spremljajo jasni napotki kako lahko, glede na vašo osebnost in obdobje, v katerem trenutno ste, harmonizirate svoje življenje. In še nikamor vam ni potrebno hoditi. Po nakazilu dobite analizo v roku 7 -10 dni. In če morda želite bolje razumeti svoje pokojne, vam z veseljem pomagam s pogledom v njihovo djotiš karto. 

Poleg svetovanja svoj čas rada namenim tudi predavanjem. Rdeča nit mojih predavanj sta ljubezen in sprejemanje, ker verjamem, da je to dvoje podlaga za močno osebo, ki živi izpopolnjeno življenje, ima osrečujoče odnose in je uspešna v vsem tistem, česar se loti. Mojo zbirko trenutno sestavljajo naslednja predavanja: Kako ob delu z ljudmi ohraniti sebe, Harmonija v kolektivu in Moje življenje – moje avtorsko delo. Vsebino predavanj vedno prilagodim publiki. Za domove starejših občanov in za skupnosti, kjer se srečujejo starostniki pa ponujam brezplačno predavanje z naslovom Življenje, kot sem ga znal živeti.

Moje poslanstvo je širiti med ljudi ljubezen in sprejemanje.

Čas za ljubezen in sprejemnaje

Čas za ljubezen in sprejemnaje

18 inspiracij   2536 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Vesna
  komentiral 1 mesec nazaj
Odlično. Hvala za spodbude ob pravem času.

Pošlji sporočilo  |  MojObjeM, čas za ljubezen in sprejemanje; osebno in djotiš svetovanje, predavanja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...