MojObjeM
osebno in djotiš svetovanje, predavanja

MojObjeM, čas za ljubezen in sprejemanje; osebno in djotiš svetovanje, predavanja

Podgorje 81 b
1240 Kamnik

27587 zahval     1106 ogledov

Od nekdaj sem rada opazovala ljudi, poslušala njihove zgodbe in v sobitjih iskala tisto nekaj, kar nas vse skupaj povezuje v eno samo celoto. Že kot mala deklica sem bila občutljiva na obsodbe, človeško nestrpnost in nerazumevanje, na bolečino in trpljenje premnogih, na stiske in osamljenost pozabljenih. Z leti mi je vedno znova in vedno bolj postajalo jasno, da prav vsi najbolj hrepenimo po ljubezni in sprejemanju, a da vse prevečkrat eno ali drugo iščemo na napačnih mestih. V prvi vrsti je zato pomembno, da znamo ljubiti in sprejeti sebe, zato da potem lahko ljubimo in sprejemamo druge. S tem namenom je tukaj tudi MojObjeM.

Sama sel šla pred leti skozi večjo lastno tranformacijo, ki me pripeljala do točke, ko sem preprosto morala narediti večjo spremembo v življenju. Osebna in duhovna rast sta že dolgo pomemben del mojega življenja in verjemem, da je to prva stvar, s katero bi se vsak od nas moral ukvarjati, kajti prav vse nam lahko vzamejo, a naših spoznanj, modrosti in notranje moči, tega nam nihče ne more vzeti. Zato sem tu za tebe, ki želiš v prvi vrsti poskrbeti zase.

Življenje me marsikaj naučilo, ni bilo vedno enostavno, a za prav vse izkušnje sem neskončno hvaležna. Danes svoje znanje in izkušnje uporabljam pri mojem svetovalnem delu. Moj glavni namen je prisluhniti tebi in ti pomagati najti pot do tiste prave ljubezni in sprejemanja, pri čemer uporabljam zelo konkretne in preproste nasvete in tehnike. Pri svetovanju pogledam tudi tvojo djotiš karto (priporočam), ki razkriva marsikaj o tebi, o tvojih odnosih, izbirah, potrebah in izkušnjah. Djotiš – vedska astrologija je odlično orodje, s pomočjo katerega lažje razumeš sebe in svojo preteklost ter postaneš bolj zavestni kreatorji lastne sedanjosti. Odkriva tvoje dobre lastnosti, ki okrepijo tvoj občutek lastne vrednosti, predstavi ti tvoje šibke točke, sama pa se še posebej rada posvetim temu, kako vse skupaj lahko uravnovesiš in zaživiš v harmoniji s samim seboj in drugimi. Posebnost djotiša in meni najljubši del pa je podatek o tem, v kakšnem obdobju svojega življenja trenutno si. Če si na primer v obdobju, ko želiš več svobode, več duhovnega znanja, več časa za svoje otroke, sam/a pa se v svojem življenju pretežno ukvarjaš s pridobivanjem premoženja, je smiselno v svoje življenje uvesti nekaj sprememb, zgolj zato, da se boš ti počutil bolj živ, bolj svoj. In še eno obdobje djotiš razkriva. To je zloglasni sade sati, ki se ga vsi bojimo, a če dobro poznaš naravo tega obdobja in če v svoje življenje uvedeš določene spremembe, lahko to, sedem let in pol trajajoče obdobje, postane tvoj najdragocenejši učitelj. Djotiš je tudi odlično orodje, s pomočjo katerega lahko boljše spoznaš svojega partnerja in nadgradiš odnos z njim, zato je del mojih storitev tudi svetovanje za pare skozi djotiš astrološko karto. Djotiš je namenjen tudi tebi, ki si starš in bi rad bolje razumel svojega otroka, mu pomagal, ga podpiral in predvsem ob njem rastel ter ustvarjal z njim harmoničen odnos. 

Poleg svetovanja svoj čas rada namenim tudi predavanjem. Rdeča nit mojih predavanj sta ljubezen in sprejemanje, ker verjamem, da je to dvoje podlaga za močno osebo, ki živi izpopolnjeno življenje, ima osrečujoče odnose in je uspešna v vsem tistem, česar se loti. Mojo zbirko trenutno sestavljajo naslednja predavanja: Kako ob delu z ljudmi ohraniti sebe, Harmonija v kolektivu in Življenje je moje. Vsebino predavanj vedno prilagodim publiki. Za domove starejših občanov in za skupnosti, kjer se srečujejo starostniki pa ponujam brezplačno predavanje z naslovom Življenje, kot sem ga znal živeti.

Moje poslanstvo je širiti med ljudi ljubezen in sprejemanje.

ObjeM, Barbara

 

 

LJUBEZEN

LJUBEZEN

Barbara Dukarić
Čas za ljubezen in sprejemnaje

Čas za ljubezen in sprejemnaje

18 inspiracij   27578 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 6
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Vesna
  komentiral 7 mesec nazaj
Hvala za čudovito predstavitev, ki se j3 dotaknila mojega srca v pravem trenutku. Objem
Ivica
  komentiral 9 mesec nazaj
Hvala,hvala
Ivica
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala,za tako lepe misli...
Ivica
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala,za lepo spodbudo....
Janja
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala
Vesna
  komentiral 3 leto nazaj
Odlično. Hvala za spodbude ob pravem času.

Pošlji sporočilo  |  MojObjeM, čas za ljubezen in sprejemanje; osebno in djotiš svetovanje, predavanja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...