MojObjeM
osebno in djotiš svetovanje, predavanja

MojObjeM, čas za ljubezen in sprejemanje; osebno in djotiš svetovanje, predavanja

K brodu 7
2000 Maribor

0 zahval     99 ogledov

Že odkar pomnim, iščem odgovore o sebi, o drugih, o življenju. In to je neskončna avantura, polna čarobnosti, neprecenljivih izkušenj, neverjetnih ljudi in izjemnih zgodb. Vse, kar sem se naučila, skušam v čim večji meri vsak dan tudi živeti. Je pa življenje precej lepše, če lahko znanje in izkušnje z nekom deliš. Zato, če se srečujete z enim od naslednjih vprašanj, je MojObjeM tu za vas.

Bi radi bolje razumeli svoje življenje? Znali sprejeti svojo preteklost in sedanjost? Ustvarjali prihodnost po svojem okusu? Želite dodobra spoznati sebe, se naučiti ljubezni in sprejemanja samega sebe? Odkriti prepričanja, ki vas ovirajo pri spremembah v vašem življenju? Morate spustiti iz življenja stvari, odnose, ljudi, za katere je prišel čas, da odidejo iz vašega življenja, pa ne veste kako? Bi se radi osvobodili konfliktov in zamer? Želite izboljšati odnose s svojimi otroki, partnerjem, starši, sodelavci,...? Potrebujete pogum za spremembo? Bi radi ponovno občutili veselje, svobodo, notranji mir, zadovoljstvo, strast,…? Želite vedeti več o preprostih življenjskih zakonih? Ste izgubili ljubo osebo? Žalujete in ne veste kako naprej?

Vas zanima vpogled v vašo djotiš astrološko karto? Kakšne lastnosti ste prinesli na svet, v kakšnem obdobju se trenutno nahajate, kaj lahko izkoristite sebi v prid in kako se pripraviti tudi na bolj zahtevna obdobja vašega življenja? Kaj pa vaši odnosi, družina, kariera, poslanstvo, zdravje...? Bi želeli vpogled v astrološko karto preminulega, zato da bi ga lahko bolje razumeli?

Vedno lahko najdete odgovore, če jih le začnete iskati, le zaupajte v življenje, vesolje, boga ali višjo silo, predvsem pa zaupajte vase. Vzemite krmilo svojega življenja v lastne roke, zato da se boste vozili po poteh, ki jih boste sami izbirali in ne po poteh, ki vam jih narekujejo drugi ali usoda.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  MojObjeM, čas za ljubezen in sprejemanje; osebno in djotiš svetovanje, predavanja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...