Nataša Kogoj
Harmonija.si

Nataša Kogoj, Harmonija.si

Grič 5
1370 Logatec

0 zahval     834 ogledov

Če si želite tudi vi najti svojo vizijo in poslanstvo, bolj zaupati vase, znati postavljati meje v življenju, imeti dober partnerski odnos,biti poslovno bolj uspešni - skratka, zaživeti izpolnjeno življenje in imeti vajeti v svojih rokah lahko izberete eno izmed poti in jo prehodimo skupaj:

1. pridružite se mojim licenčnim izobraževanjem za NLP Praktik in NLP Mojster Praktik ter          DreamBuilder program.

2. vključite se v spletno-izkustveni program »Vožnja v svobodo™« v katerem poglobljeno obravnavamo vsebine te knjige; na osebnih vikend srečanjih izvajamo tehnike in vaje, da teorija postane naša praksa, da si damo podporo in tako lažje zapeljemo v svobodo.

3. Pridete na  druge delavnice za osebno rast in graditev sanj, ki jih organiziram.

4. Lahko pa delava »en na ena« v obliki coachinga – sem namreč tudi NLP coach, sistemski družinski coach po Adizes metodi, družinska terapevtka in licenčni transformativni DreamBuilder coach.

5. Vse našteto izvajam tudi za podjetja in organizacije.

Ker verjamem, da ljudje nenehno delujemo tako na fizičnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem nivoju, sem svoje izkušnje in znanje dopolnjevala tudi z različnimi tehnikami za harmonijo telesa in duha  (joga, shiatsu, tradicionalna kitajska medicina, meditacija, sprostitvene tehnike), ki jih vnašam v svoje delo in s tem dosegam še večje, boljše rezultate tako pri sebi kot pri delu z drugimi.

 Znanja in izkušnje sem pridobivala od znanih in cenjenih učiteljev doma in v tujini. Sem licencirana: NLP trener in coach, transformatvini DreamBuilder coach, družinska terapevtka in shiatsu terapevt in učitelj; izvajam tudi tehnike za sproščanje telesa in duha (joga, meditacije)

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Nataša Kogoj, Harmonija.si

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...