Nina Radovanović
učiteljica joge, plesalka in somatski terapevt

0 zahval     77 ogledov

Nina Radovanović je učiteljica joge, plesalka in somatski terapevt. Končala je formalno izobrazbo na področju jezika v Beogradu, kjer je odraščal, vendar je kmalu odšla zaradi želje po raziskovanju novega znanja o telesu in duhovnosti.

Začetek njene transformativne poti se je zgodil v Indiji pred 10 leti, kjer se je srečal z starodavne modrostjo joge in meditacije. Prvi certifikat (200 ur YTT) je pridobila v tantričnem ašramu v Indiji. Izobraževala in usposabljala se je na številnih delavnicah v Indiji in na Baliju pri svetovno znanih učiteljih.

Študirala je Ashtango Mysore, Vinjasa, hatha, Yin in Acro Yogo. Nina se je izobraževala tudi na področju meditacije in bila del večih vipassana seminarjev.

Veliki del njene prakse spada v področje Somatike, ki jo je pripeljala do študija ajurvedskih principov, tajske masažo, da bi se dokončno zaljubila v Aguaharo, zdravljenje z vodo. Rada pleše v različnih oblikah, predvsem pa se posveča kontaktni improvizaciji in plesu v vodi, kjer povezuje in vključuje znanje iz različnih praks.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Move 2 Collective

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...