Tjaša Pavček

AKCIJA: knjiga Živite svojo Božanskost

prodaja: Tjaša Pavček
14. december 2018    264 ogledov

V knjigi Živite svojo Božanskost kanalizatorja Geoffrey in Linda Hoppe delita modrost sporočil vnebovzetega Mojstra Adamus Saint-Germaina. Saint-Germain je izredno bitje, ki se je pojavilo že v mnogih utelesenjih in avanturah na Zemlji: od rabina v čau Jezusa do Mark Twaina. Mnogi so, ki verjamejo, da je Adamus Saint-Germain danes tukaj, da poučuje Novo Zavest in Novo Energijo na Zemlji.

V tej knjigi Adamus Saint-Germain obsežno in podrobno pojasnjuje pomen Nove Energije in Nove Zavesti za človeštvo. Skozi Geoffreya in Lindo Hoppe govori o novih izzivih, spremembi  zavesti ter o načinu, kako to energijo uporabiti v vsakdanjem življenju.

NASVETI IN USMERITVE ZA OBDOBJE NOTRANJIH IN ZUNANJIH SPREMEMB

»Nastopil je konec  dualnosti:  čas je za uresničitev Božanskosti  v našem življenju.«  To je najpomembnejše sporočilo vnebovzetega Mojstra Adamusa Saint-Germaina. To sporočilo je  enkratna priložnost in izziv za vsakega od nas. Razvoj Telesa Zavesti je ključ za osvetlitev lastne resničnosti. 

Med prebiranjem njegovih sporočil med drugim izvemo:

  •  Vse je enostavno in je že v vas samih.
  • Vaša »izgubljena ljubezen« in »duša dvojčica« ste vi sami.
  • Alkimija svetlobe in teme: odkriti svojo Božanskost pomeni,  da ohranimo in sprejmemo tudi to, kar nam pri sebi ni všeč.
  • Nova Zavest: kako lahko človek živi v harmoniji z okoljem  in se poveže s svojim bistvom.
  • Novo stališče do življenja: kako spremeniti čustveni stres in negativno energijo v pozitivno moč.

Uvod iz knjige: ŽIVITE SVOJO BOŽANSKOST!

Jaz sem, ki sem, Adamus iz vrhovne domene, iz angelskega reda Škrlatni svet.

Zakaj ste tukaj in berete te vrstice? Ne zato, ker bi se morali še kaj naučiti. Vse, kar piše v tej knjigi, že veste, z eno samo možno izjemo. Teh besed tudi ne berete iz radovednosti. Te knjige ne bi imeli v rokah, če bi vas skrivno znanje samo bežno zanimalo.

Tukaj ste zato, ker ste pripravljeni na izkušnjo na nivoju duše in duha. To se zgodi, ko učenec preneha iskati. Takrat začne izkušati. Bog ima zelo rad izkušnje in tudi vi ste Bog.
 
Izkušnje, ki jih boste doživeli v času, ko bomo skupaj, ko se boste poglobili v knjigo, so odvisne samo od vas. Lahko napredujete hitro ali počasi. Izkušnje bodo morda intenzivne ali umirjene. Vi, dragi prijatelj, imate krmilo in zavore v svojih rokah. Jaz samo spremljam vašo izkušnjo. Med potjo vam bom pomagal z nasveti in namigi. Nekateri vam bodo všeč, drugi ne. Bom nežni glas, ki vas bo spomnil, da poslušajte sebe. Povedal vam bom nekaj zgodb o sebi, da bi vas spomnil, da so vaše zgodbe le… zgodbe. Vmes se bomo skupaj smejali in jokali.

Od prve do zadnje strani knjige bom z vami na vsakem koraku. Podnevi in ponoči, v vašem budnem stanju in v vaših sanjah. Moja naloga je, da vas vedno znova popeljem nazaj k vam samim, še posebno takrat, ko se izgubite v svojem umu ali na drugih ravneh bivanja. Stalno vas bom opominjal, da je vse preprosto in da je že v vas. V tem ni nobene skrivnosti, razen če tako želite, seveda.

Ko boste knjigo prebrali do konca, jo dajte komu, prosim. Če ne poznate nikogar, ki bi mu koristila ta izkušnja, pustite knjigo na klopci v parku, na sedežu v vlaku ali na stranišču. Ne potrebujete je več in ne želim, da bi se vračali k njej in jo proučevali. Ko boste dali knjigo naprej, bo ob pravem času našla pot do prave osebe. Tako deluje energija v čudovitem svetu Duha.

Knjiga Živite svojo božanskost

27,60 €
NAROČI
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Naročilnica

  Registrirani uporabniki z naročilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Za naročilo najprej izberi izdelek. Izbereš ga enostavno s klikom na gumb
NAROČI, ki se nahaja ob vsakem izdelku.

IzdelekKoličinaZnesek
 SKUPAJ 0,00 €
+ POŠTINA
 
  Poštnina ob nakupu knjige po predhodnem nakazilu je BREZPLAČNA. Ob plačilu po povzetju poštnina znaša 3,5€.

Izberi način plačilaVpiši svoje osebne podatke
Nalagam...