Odkrij svoj sij - osebna rast
theta healing, gozdne terapije, pedagogika, življenje z naravo

Odkrij svoj sij - MM Štravs, Matjaž Štravs s.p.

Brdce nad Dobrno 19
3204 Dobrna

Maja Mešl Štravs

031341167

mm.stravs@gmail.com

0 zahval     165 ogledov

Naša poslovna pot se je začela z življenjem v stiku z naravo, na našem ekološkem posestvu na več kot 1000 m nadmorske višine. Skozi svoje delo smo začeli odkrivati, kako pomembno je povezovanje s pristnim, neokrnjenim okoljem in s samim seboj za naše dobro počutje, izvorno zadovoljstvo in uspeh.

Skozi življenjske preizkušnje se je začelo razvijati zanimanje za osebno rast, dušno poslanstvo in predvsem notranjo moč. S pomočjo Theta Healinga® pa so se okrepila močna področja ter ozdravila šibkejša in manj znana. Tako danes z največjim veseljem v obliki terapij pomagamo, spodbudimo in motiviramo vsakogar, ki na svoji življenjski poti izgublja kompas, potrebuje vodstvo in podporo ter je motiviran, da začenja odkrivati svoje lastne potenciale in se duhovno okrepi.

Srčna ljubezen do otrok in ročnega ustvarjanja nas spodbuja še k temu, da odpremo vrata svojega sveta in doma vedoželjnim, prikupnim otrokom. Z njimi izkušamo prijetno in naravno povezanost med sabo in z okoljem, se posvečamo stiku z naravo in poskrbimo, da vsakdo lahko preizkusi svoje ustvarjalne sposobnostmi z oblikovanjem naravnih materialov. 

Vodilo našega dela je dati moč, da  vsak zasije v svoji lastni veličini. 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Odkrij svoj sij - MM Štravs, Matjaž Štravs s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...