Hram modrosti Sairama
Majda Zabukovec Brčvak

Hram modrosti Sairama

Medno 54
1000 Ljubljana

2 zahval     2327 ogledov

Sri Chinmoy, indijski duhovni vodja in modrec je zapisal:

«Na določeni stopnji duhovnega napredka si dolžan podeliti svoje znanje s svetom.«

Ta modrost je sprožila v meni razmišljanje o ustanovitvi Hrama modrosti Sairama.

Tako se je rodil Hram modrosti Sairama.

Namen Hrama modrosti Sairama je z delavnicami, seminarji, terapijami voditi k bolj radostnemu in izpolnjenemu življenju na vseh nivojih osebnosti, tako fizičnem, mentalnem, emocionalnem in duhovnem.

Na duhovnem področju je namen pripomoči k osvetlitvi  življenjske poti človeka, da najde svoj notranji mir in harmonijo. Prebuditi v človeku njegove zaklade in potenciale, ki jih je prinesel na svet  s svojim rojstvom.  Spomniti ga, kdo v resnici je… da

smo vsi čista ljubezen, da smo popolni, kakršni smo in… da imamo dovoljenje za tako življenje. Opogumiti ga, da sprejema

odločitve, ki so  v njegovo dobrobit in ga pri tem podpreti.

Opomniti na pomen fizičnega telesa, da bo nam služilo najbolje. Saj je bolezen opozorilo, da smo nekje v sebi porušili ravnovesje. S tem namenom delujemo v Hramu modrosti Sairama  terapevti, ki s svojimi terapijami pomagamo, da smo zdravi in vitalni.

Za umirjanje uma nudimo meditacije in podporo k spreminjanju zakoreninjenih vzorcev z delavnicami, z zvočnimi kopelmi, gongi…

Na emocionalnem nivoju pa odpiranje srca in izgradnjo čustvene inteligence. Pozdraviti globoke rane in napolniti ta prostor z ljubeznijo. In s tem izboljšati odnose.

Milina, potrpežljivost, prijaznost, nežnost, toleranca, modrost, so vsekakor naše vrednote.

Predavanja, srečanja, terapije in seminarji so del te poti. Na njih se nam omogoča prepoznavanje ovir na teh poteh, prepoznavanje resničnih vzrokov, ki nam to onemogočajo. Nekomu so bližji skupinski programi, nekomu individualni, da se lažje sprostijo in začutijo resničnega sebe. 

Vsi smo iskalci in naš cilj je isti: doseči notranji mir, lahkotnost in veselje, postati neločljivo eden z našim Virom in voditi življenja, polna resničnega zadovoljstva.

Majda Zabukovec Brčvak

dipl.ing.gradb.
je mojstrica Rituala hoje po žerjavici, djotiš svetovalka, terapevtka Povezave z božansko ljubeznijo (Divine Love Connection), organizatorka predavanj, delavnic, seminarjev in terapij.

Energoterapevt Nenad Janjetović – Janje

je magister narodne medicine, predavatelj, pisatelj sedmih knjig ( dve sta prevedeni v slovenščino), energoterapevt in zdravilec z več kot 22 letnimi izkušnjami. S svojo čudodelno energijo požene življenjske tokove v nas in okoli nas. Z razumevanjem kozmičnih zakonov uravnoteži duha in telo, vzpostavi čustveno ravnotežje, pripomore k vzpostavitvi vedrine duha, kreativnih misli, bistrine uma in miru v duši. Nenadov namen je, da gremo skozi življenje močni, stabilni, kreativni in zdravi.

Pandit dr.Dinesh Chandra Sati

je doktor vedske znanosti (Ph. D.) jyotisha ( vedske astrologije) in sanskrta,  direktor himalajskega Jyotish in Yagya instituta, zelo cenjen v mednarodnih  krogih poznavalcev vedske kulture in številnih konzultantov po svetu. Nudi preventivne mere za izboljšanje situacij s pomočjo ritualov puje in yagye.

Dr. Zvonko Hočevar

je doktor znanosti na področju humane medicine, biokemije in molekularne biologije, raziskovanja (ultra)zvoka na izražanje genov in osrednje živčevje, epigenetiko, doktorja medicine, kirurga travmatologa, MBA; predavatelja, trenerja, jadralca in mednarodnega sodnika jadranja. Vodi delavnice Transformacije in transmutacije.

Nataša Kern

učiteljica didaktike pri biodanzi
Zaključila je šolanje za vaditelje biodanze na Vzorčni šoli za biodanzo po sistemu Rolanda Tora Araneda (Milano, Italija) in se potem še dodatno izobraževala za učitelja didaktike pri biodanzi in specializacijo: biodanza z otroki in mladostniki, biodanza z glino, biodanza: identiteta in 4 elementi, biodanza v naravi.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Hram modrosti Sairama

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...