Prisluhniti živalim
čuječnost in osebna rast z živalmi, psihoterapija za živali

0 zahval     166 ogledov

Draga prijateljica / dragi prijatelj živali,

​ti je odnos s tvojimi živalmi na prvem mestu? 

Je tvoja srčna želja s svojimi živalmi sobivati na način, da ohranjaš njihovo "osebnost" in "duha"?

Se zavedaš, kako zelo je pri tem pomembno delo na sebi, osebna rast?

Morda se soočata z enim ali več izzivi (strahovi, ločitvene stiske, "agresija", nesodelovanje, žalovanje ...) ali pa od odnosa želiš še tisto nekaj več.

​Kot TERAPEVTKA ZA ŽIVALI in MENTORICA SKRBNICAM in SKRBNIKOM ŽIVALI sem tukaj zate in tvoje živali. Predam ti znanje, da boš z uporabo Tehnike zaupanja (čuječnost z živalmi) zgradil/a zaupanje in globoko povezanost s svojimi živalmi. Pokazala ti bom, kako se na enostaven način umiriš sam/a in kako ta mir poneseš na žival. 

​Celili bomo psihične (pa tudi fizične) travme na nov, neinvaziven način, s spoštovanjem živali, spoštovanjem njihovega mnenja, njihovega počutja (pokukaj v BLOG na strani www.prisluhnitizivalim.com). To vaju bo pripeljalo do globoke povezanosti in sodelovanja, kjer bosta uživali obe/uživala oba, tako ti kot tvoja žival. Pristop temelji na najnovejših znanstvenih dognanjih s sveta nevrologije, navezovanja, travm ...

​Torej moj fokus je na predajanju znanja vam, skrbnicam in skrbnikom, saj ste ve/vi tiste/tisti, ki s svojimi živalmi bivate vsak dan/celo leto. 

V svet bomo povrnili ljubečo skrb za živali in uglašeno delo z njimi in se hkrati tudi učili o sebi in si dali priložnost za proces lastne transformacije in iskanje notranjega miru - ČUJEČNOST Z ŽIVALMI.

Mi tisti, ki lahko z drugačnim pristopom k živalim in ljudem spremenimo jutrišnji svet.

Prisluhnimo živalim in naredimo korak od dominance do uglašenosti, ljubeče povezanosti in notranjega miru za vsa bitja tega sveta.

​Če si začutila / začutil, da sem tista, ki te (in tvojo žival) lahko pri tem podprem, vama pomagam, ne odlašati, piši mi ali pa me pokliči in se bova pogovorili/a o tvojih/vajinih izzivih in željah. Vse je mogoče.  :)

Dobrodošla / dobrodošel v svetu zaupanja in miru.  

Objem,
Petra Gjureč - Prisluhniti živalim

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Prisluhniti živalim

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...